Per penktas serijos rungtynes Zachas Randolphas daugiausiai prisidėjo, kad „Thunder“ sezonas būtų baigtas
Per penktas serijos rungtynes Zachas Randolphas daugiausiai prisidėjo, kad „Thunder“ sezonas būtų baigtas
Nuotr. AP-Scanpix
Oklahomos „Thunder“ tvirčiausiai žygiavo atkrintamųjų varžybų link iš visų NBA Vakarų konferencijos komandų.

Tačiau vieno žaidėjo netektis taip susilpnino NBA vicečempionę, kad šiemet ji nepajėgė įveikti pusfinalio konferencijos barjero.

Zachas Randolphas pelnė 28 taškus ir atkovojo 14 kamuolių, o Memfio „Grizzlies“ išvykoje 88:84 (18:23, 32:15, 14:24, 24:22) nugalėjo „Thunder“ krepšininkus.

Itin prastas rungtynes žaidęs „Thunder“ lyderis Kevinas Durantas pataikė tik penkis metimus iš 21 ir suklydo septynis kartus, o jo ekipa pralaimėjo seriją 1-4.

Rungtynių žaidėjas
Zach  Randolph
PTS 28 | REB 14 | AS 2 | ST 2
Vakarų konferencijos finale „Grizzlies“ ekipa, kuri reguliariajame sezone liko penkta, žais su San Antonijaus „Spurs“ arba „Golden State Warriors“ komandomis.

Nė minutės nesiilsėjęs Durantas galėjo išlyginti rezultatą likus penkioms sekundėms, bet jo metimas skriejo pro šalį, o taikliais baudos metimais Tony Allenas įtvirtino svečių pergalę.

Durantui žaidžiant ne sau įprasto lygio krepšinį, televizijos kameros dažnai nukrypdavo į Russellą Westbrooką – Visų žvaigždžių rungtynių dalyvį, kurio balandžio 24 dieną patirta trauma pakeitė „Thunder“ komandą ir atėmė galimybes sugrįžti į NBA finalą.

Be Westbrooko „Thunder“ laimėjo tik dvi dvikovas iš aštuonių.

„Grizzlies“ klubui patekimas į Vakarų konferencijos finalą kol kas yra didžiausias pasiekimas per istoriją.

1995 metais įkurtas Vankuveryje ir 2001 metais perkeltas į Memfį, klubas antrą kartą žaidė Vakarų konferencijos pusfinalyje ir pirmą sykį laimėjo.

„Thunder“: Kevinas Durantas 21 (5/12 metimo, 8 atk. kam., 6 rez. perd., 7 kld.), Serge Ibaka 17 (8 atk. kam.), Reggie Jacksonas 16 (9 atk. kam.), Kevinas Martinas 10, Derekas Fisheris 9.

„Grizzlies“: Zachas Randolphas 28 (14 atk. kam.), Mike’as Conley 13 (7 atk. kam., 11 rez. perd.), Tony Allenas 11, Marcas Gasolis 10.

Rungtynių epizodai:

http://www.youtube.com/watch?v=AMgb6ezV6Jc&list=PLn3nHXu50t5y3JGlPnyncV81RYiUCO28B&index=2

Komentarai:
Šaunuoliai Grizzlies, tegul Thunder ir toliau svajoja apie čempionų titulą :)

P.S Fuck you Oklahoma!
2013-05-19
+2
Atsakyti
Uoj choke'ina Durantas šioje serijoje, net keista iš tikro jį tokį matyt. Elimination game'e taip susidirbo savo etiketę – kaip šaltakraujis žudikas. Vos 21 taškas, 7 klaidos, ir žaidė jis visas rungtynes. Pataikymas siekė vos .0238% 5-21. Ir kas svarbiausia bei keisčiausia, kad prametė lemiama metimą kuris būtų išlyginęs rezultatą ir tikriausiai išvedęs komandas į pratęsima ( Grizzliai po Gay išėjimo neturi gero finisherio paskutinėmis sekundėmis ) kuriame galbūt būtų buvęs pratęstas "Thunder" sezonas. Ir metė LAISVAS!

Taipogi Game 4, Durant'ui buvo nesekmingos, visas rungtynes atrodė žaidė gerai, bet atėjus ketvirtajam kėliniui pradingo. Visus metimus brick'ino, užsidirbo blokuotų metimų.

Išvis ši serija Kevin'ui yra tragedija, statistikos grafose gal tie skaičiukai ir patraukliai atrodo, bet žaidime ir rezultate kraupiai.

Svetimassitos serijos negalima vadint thunderiu pralaimejimu grizzliams, tiesiog Durantas vienas neatlaike visu grizzliu. Tai greiciausiai Duranto pralaimejimas. As manau, visiskai taip pat butu nutike, jei vietoj KD sitoj serijoj butu zaides Jamesas.


Manai taip pat būtų nutikę jai vietoj KD šitoj serijoj būtų žaidęs LBJ? :DD Nu tu vis labiau juokini, per didelė nuoskauda dėl pralaimėjimo? Jai KD vietoje būtų atsidūręs LeBron'as, jis tūrėdamas lygos geriausią shot blocker'į Ibaką, neblogą spot-up shooter'į K-Mart, bei kitus vyrukus žaidžiančius Oklahomoje, Jis - James'as būtų nukovęs Grizzlius 110%. Neverta veltis į kalbas, jei tu šiuo teiginiu sulyginai James'ą ir Durantą kaip žaidėjus ir kaip lyderius.
2013-05-16
+3
Atsakyti
kas man idomiausia kad dabar KD rezultatas zaidziant ant iskritimo ribos yra 1-4, kobe 8-10, lebron 5-6. Pagal rezultatyvuma tose rungtynese lebron pirmauja is viso per visa nba istorija (31,4), durant 28,8, kobe neradau, bet tikrai ne top 5. O chokinimo stereotipu laikomas james...
2013-05-16
+2
Atsakyti
Nesuprantu, kodėl vien tik apie jų priekinę liniją visi šneka. Juk Conley yra nuostabus įžaidėjas, o Allenas labai gerai ginasi ir atletiškas labai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-05-16
-5
Atsakyti
Gaila OKC
Man didziausias nusivylimas-Perkins... Nei gynybos, nei puolimo. Realiai puolime OKC suo juo aikstelej zaisdavo 4pries 5. Grizzliu pasirodymas, kaip smugis mazgote Collabgelo, atseit prisiviliojusiam superzvaigzde i savo komanda. Pasirodo, Gay'us ti trukde meskiukams visus tuos metus..

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-05-16
-6
Atsakyti
nu va
KD tik dar kartą įrodė, kad OKC lyderis buvo Westbrook... ir jis dar sugeba kalbėti apie "nusibodo būtų pastoviai antru", kai net savo komandoje jis yra antras.
2013-05-16
+4
Atsakyti
ot grizzliai varo,is pradziu patiese clippers su paulu,o dabar krito ir thunder su durantu.Nors man si komanda nera megstamiausia,bet pripazistu,kad jie tikrai gerai zaidzia,o ju priekine linija tai isvis kieta(zach+marc)ir nelabai kas gali juos sustabdyti.
2013-05-16
+22
Atsakyti
Kaip ir visi tikėjosi, kaip ir visi žinojo, kaip ir visi kažką sakė, o tų, kurie buvo neteisūs - nėra. Beje, man artima nuomonė yra Beno teiginiui dėl Rondo Oklahomoje ar kokio kito komandiškesnio žmogaus, kuris prisiimtų atsakomybę užbaignėdamas, atimtų metimus iš scrub'ų (kitaip vadinami Perkins, Ibaka bent jau PlayOffuose mistiškai pradingęs, Fisher etc.), bet ir šimtaprocentinai išnaudotų Kei-Dy. Ką galima pastebėti, tai Zy-Bau ypač svarbios rungtynės. Ne tiek statline'u ar kažko įrodymu, bet pačiam sau suteikimu daugiau pasitikėjimo. Visgi, reikia pripažinti, jau buvo pradėjęs neretai strigti Randolph'as, o prieš pasiruošimą WCF finalams to labai reikia. Kad ir kaip pasibaigtų kita vakarų konferencijos serija, stiprų oponentą Zach'as tikrai turės. Manau, kad iš dalies nuo to priklausys ir serija, kuri laukia Memfio. Tony Allen'as, kaip elitinis ir vienas geriausių lygos defender'ių, įrodė mokantis fenomanaliai gintis. Serijoje neblogai stabdęs Durant'ą, jis NUO SUOLO gynėsi prieš Fisher'į. Tai buvo įvertinta technine pražanga, bet visgi epizodas tikrai priverčiantis nusišypsoti.
2013-05-16
+16
Atsakyti
Manau,kad memphis pajegus iveikti Spursus ar Gsw konferencijos finale.O su HEAT jei iseis,tikrai gali pasisekti,puiki komanda Memphis. :)
2013-05-16
+6
Atsakyti
Anonimas
puiku :) Tai kas ten sake,kad be Russelo thunder gerai zaistu?
2013-05-16
+5
Atsakyti
Volgininkas  ⭐ 
Visi visada viską sakė :D Aš manau, kad jei tarkim Durantas būtų pratęs žaisti be Westbrooko, būtų ta serija visai kitaip atrodžius, BET kai žmogus nėra praleides per savo karjerą nei vienų rungynių ir tu visada žaidi su juo, natūralu, kad jam iškritus tavo žaidimas taps.. nu pavadininkim ne šūdinas, bet prastas. dėl Ibakos nemanau, kad klaida su kontraktu - Westbrook'as jį šeria kamuoliais ir jis tikrai būna naudingas komandai. Perkas - Tragic Bronson ir viskas tuo pasakyta. O jei būtų Barzda likęs OKC, jis taip nevarytų kaip kad Houstone, nes jis būtų "tas" žaidėjas nuo suolo, nebūtų superstar lygio. Taigi viskas su vadyba gerai, bet kaip ir anksčiau sakiau - tikiuos nebus pratęstas kontraktas su Martin arba duos jam daug daug mažesnį kontraktą; tikiuosi daugiau integruos jaunus žaidėjus į komandą, nes talento yra labai daug; tikiuosi pasirašys sutartis su keliais geresniais shooteriais, kas galėtų pataikyti. Dar galėtų bandyti mainyti Perk'ą. Tarkim į kokį Cousins. žinant durną Sacramento vadyba toks planas gal ir paeitų.

OKC ateitis tikrai šviesi :)
2013-05-16
-1
Atsakyti
nera rudy gejaus nera ir problemu.o thunderiai ir taip buvo aisku,kad gaus kaip westbrookas krito o visi sake,kad westbrookas skandino komanda o dabar matot jo svarba.
2013-05-16
+14
Atsakyti
Visada sakiau kad Durantas be dar vieno lyderio komandoje nemoka lost jo zaidimas visada buvo toks uzsiima pozicija ties tritaskiu ar ties viduriu ir tada jei gauna gera perdavima meta o kai reikia paciam susikurti progas ir visi susikoncentrave tik ties juo Game Over! O Grizlies mldc.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-05-16
+4
Atsakyti
ByronDabar juokinga prisiminus Tday ir kitu panasiu debilu komentarus, kuriuos rasydavo mazdaug taip: jei nebutu komandoje Westbrooko, Durantas dar labiau atsiskleistu ir metytu pastoviai po 40+ tasku kiekvienose rungtynese :)As tai galiu reziumuoti taip: Westbrookas komandoje reikalingas kaip oras, kad Durantas galetu zaisti savo iprasta gera krepsini. Esme tokia, komandoje turi buti be Duranto bent 1 krepsininkas, kuris galetu bet kada pelnyti taskus. Tas krepsininkas turi mesti per rungtynesi 20+ metimu. Kodel? Todel, kad priesininkai nebutu susikoncentrave ginti vien tik Duranto. O dabar Grizzlies tik Duranta "uzsmauge" gynyboje ir jis tragiskai pasirode sioje serijoje. Nesvarbu kas Thunders komandoje Westbrookas ar bet kuris vietoje jo kitas butu panasaus stiliaus izaidejas kaip jis, bet esme, Durantas nera kaip James ar Kobe. Jis nemoka zaisti gavus kamuoli, kaip tie du pamineti kamuoli paimdami nuo pat galines savo aikstes puses linijos.


Kaip ir sakiau ankščiau, tokios pat nuomones išlieku dabar. Westbrook'as yra 2 pagal svarbumą OKC komandoje, nesąmonė, kad be jo OKC būtų stipresnė(kaip TDaY aiškino), bet iškeitus Westbrooką į kokį Rondo OKC smarkiai sustiprėtu.

Kad ir koks Durant'as puikus žaidėjas, jis nesugeba ir kaži ar sugebės įžaidinėti kamuolį. Westbrook'as įneša greičiau, pritraukia žaidėju prie savęs, todėl žinoma Durant'ui lengviau žaisti kai jis šalia, o ne koks R.Jacksonas.

OKC pridarė mirtinų klaidu. Milžiniškas kontraktas su S.Ibaka, kuris ko toliau, to labiau prastėja. Taip pat dėl tos pačios priežasties nesugebėjimas pratęsti sutarties su J.Hardenu, su kurio labai realu būtų patiese Grizzlius, bei K.Perkinsas kuris gauna ~4kartus daugiau už N.Collinsona, bet anas žaidžia kur kas geriau. Graudu žiūrėti kaip ši komanda iš tokios pavydėtinos pozicijos(pajėgumas + potencialas), pridarė klaidu ir kaži ar grįš į finalus.
2013-05-16
Atsakyti
sveiks mergos
Dar sako kažkas, kad KD geresnis už LJ. Šiuo metu jis tik įrodė, kad yra WB padėjėjas ;))
2013-05-16
-3
Atsakyti


Dabar juokinga prisiminus Tday ir kitu panasiu debilu komentarus, kuriuos rasydavo mazdaug taip: jei nebutu komandoje Westbrooko, Durantas dar labiau atsiskleistu ir metytu pastoviai po 40+ tasku kiekvienose rungtynese :)

As tai galiu reziumuoti taip: Westbrookas komandoje reikalingas kaip oras, kad Durantas galetu zaisti savo iprasta gera krepsini. Esme tokia, komandoje turi buti be Duranto bent 1 krepsininkas, kuris galetu bet kada pelnyti taskus. Tas krepsininkas turi mesti per rungtynesi 20+ metimu. Kodel? Todel, kad priesininkai nebutu susikoncentrave ginti vien tik Duranto. O dabar Grizzlies tik Duranta "uzsmauge" gynyboje ir jis tragiskai pasirode sioje serijoje. Nesvarbu kas Thunders komandoje Westbrookas ar bet kuris vietoje jo kitas butu panasaus stiliaus izaidejas kaip jis, bet esme, Durantas nera kaip James ar Kobe. Jis nemoka zaisti gavus kamuoli, kaip tie du pamineti kamuoli paimdami nuo pat galines savo aikstes puses linijos.

2013-05-16
Atsakyti


Dabar juokinga prisiminus [color=Fuchsia]Tday
ir kitu panasiu debilu komentarus, kuriuos rasydavo mazdaug taip: jei nebutu komandoje Westbrooko, Durantas dar labiau atsiskleistu ir metytu pastoviai po 40+ tasku kiekvienose rungtynese :)

As tai galiu reziumuoti taip: Westbrookas komandoje reikalingas kaip oras, kad Durantas galetu zaisti savo iprasta gera krepsini. Esme tokia, komandoje turi buti be Duranto bent 1 krepsininkas, kuris galetu bet kada pelnyti taskus. Tas krepsininkas turi mesti per rungtynesi 20+ metimu. Kodel? Todel, kad priesininkai nebutu susikoncentrave ginti vien tik Duranto. O dabar Grizzlies tik Duranta "uzsmauge" gynyboje ir jis tragiskai pasirode sioje serijoje. Nesvarbu kas Thunders komandoje Westbrookas ar bet kuris vietoje jo kitas butu panasaus stiliaus izaidejas kaip jis, bet esme, Durantas nera kaip James ar Kobe. Jis nemoka zaisti gavus kamuoli, kaip tie du pamineti kamuoli paimdami nuo pat galines savo aikstes puses linijos.

[/color]
2013-05-16
+3
Atsakyti
Kaip ir sakiau: MiamiBig3 (+1.46)

Vistiek manau, kad ims Grizzliai serija, tiesiog pasisekė OKC rungtynių gale, o tos 1-os rungtynės dar nieko nereiškiai, Grizzliai ir Clipperiam pirmas 2 rungtynes pralošė.

Skaitykite daugiau: http://www.basketnews.lt/vartotojai/nama...
2013-05-16
-15
Atsakyti
Sakai lebroniui taip pat butu nutike "Svetimas" ? hmm nez kodel bet as abejoju nes prisiminus cavs eile metu butent jis vienas tempe visa komanda ir net gi iki super finalu nutempes buvo jis 1,o ka KD ? be westbruko dar ibaka martinas manau tikrai jie nera blogi zaidejai,kai tuo tapru lebronas salia saves nieko panasaus neturejo..
2013-05-16
-3
Atsakyti
To ir tikejausi is sitos serijos be Westbrooko Thunderiai yra ne ta komanda, o dar visi cia sake, kad ne ne ta zmogu iskeite Thunderiai, kad Hardena reikejo palikt, o Russela keist...
2013-05-16
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.