Antanas Udras surinko dvigubą dublį
Antanas Udras surinko dvigubą dublį
Nuotr. S.Čirba
Šešias pergales iš eilės iškovoję Vilniaus „Perlo-MRU“ krepšininkai siekti septintosios vyko į Klaipėdą. Dvidešimtojo NKL turo rungtynėse sostinės krepšininkai po sunkios kovos 86:79 (22:20, 22:19, 18:19, 24:19) įveikė visad kovingą „Naftą-Uni-Akvaservis“.

Pirmoje rungtynių pusėje vyko lygi kova, tačiau didesnę laiko dalį nežymiai priekyje buvo Mindaugo Sakalausko vadovaujami „Perlo-MRU“ krepšininkai. Po dviejų kėlinių svečiai iš sostinės pirmavo 44:39.

Antroje rungtynių pusėje klaipėdiečiai išlygino rezultatą, tačiau svečiai rungtynių pabaigoje atsakė dar geresne atkarpa, kuri ir garantavo pergalę.

„Perlas-MRU“: Antanas Udras 18 (11 atk. kam.), Edvinas Jezukevičius 14, Rytis Pipiras 13, Dominykas Domarkas 11 (8 rez. perd.), Tomas Černeckis 10.

„Naftos-Uni-Akvaservis“: Julius Kazakauskas 19, Viktoras Chodosovskis 17, Donatas Norkus 12, Elvinas Gintvainis 10.

Komentarai:
ekspertas
jazz, palanga atleido gan padorius trenerius,a isku jazz zaideju truko, palanga gan gerai kaip su tokia sudetim zaide, o va laivite, suduva nesugeba trneriu kurie turi viska bet nieko nedemonstruoja nesugeba atleist, juokdariai.
2014-12-07
-3
Atsakyti
ZIUROVAS
nesuprantu kiek ilgai laivites vadovai leis treneriui R.Vaisvilai tyciotis is ziurovu ir komandos zaideju su tokiu komandos vadovavimu.antras rungtynes paeiliui pralaimi treneris.komanda sukomplektuota buti min. ketvertuke o su tokiu vadovavimu tikrai vieta tik uz pirmo desimtuko ribos.komandos vadovai - darykit isvadas kol nevelu!
2014-12-06
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.