Nuotr.: REUTERS – Scanpix
Nuotr. REUTERS – Scanpix

„Barcelonos“ ir Ispanijos rinktinės žvaigždė Nikola Mirotičius savo šaliai šių metų Tokijo olimpinėse žaidynėse nepadės, praneša dienraštis AS.

Teigiama, kad puolėjui tai nebuvo lengvi metai asmeniniame gyvenime ir jis nori praleisti daugiau laiko su šeima. „Barcelona“ sausio mėnesį savo krepšininkui dėl asmeninių priežasčių leido trims savaitėms atsiriboti nuo komandos.

Pridedama, jog Mirotičiaus sprendimą galbūt galėtų pakeisti Pau Gasolis ar netikėtos aplinkybės prieš pat olimpines žaidynes, tačiau pažymima, kad toks scenarijus yra sunkiai įmanomas.

Tai ne visos galimos Ispanijos rinktinės problemos. NBA sezoną užbaigęs ir visus metus griežto protokolo ritmu gyvenęs Ricky Rubio duotame interviu „The Athletic“ taip pat atskleidė, kad svarsto apie galimybę daugiau laiko pabūti su savo šeima.

Tuo metu Serge‘as Ibaka vis dar tęsia sezoną su Los Andželo „Clippers“ ir jo pasirodymas rinktinėje taip pat yra sunkiai tikėtinas. Pastarąjį kartą Ibaka Ispanijos marškinėlius vilkėjo 2014 m.

Ispanai Tokijo olimpinėse žaidynėse varžysis C grupėje, kurioje yra šeimininkė Japonija bei Argentina. Į šį pogrupį pateks ir olimpinį atrankos turnyrą Kaune laimėjusi rinktinė.

Komentarai:
ponas
Po saro niekas nebenori zaisti krepsinio ilgam
2021-06-09
-4
Atsakyti
ciongas
Tai rimtas nuotolis, nes jo pakeisti nėra kuo.
2021-06-09
-9
Atsakyti
Atm
nuostolis, kad lavona prarado
2021-06-09
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.