Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Debiutui NCAA besirengęs Modestas Kancleris patyrė sunkią traumą.

Modestas Kancleris

Modestas  Kancleris
Pozicija: SF
Amžius: 19
Ūgis: 203 cm
Svoris: 86 kg
Gimimo vieta: Kaunas, Lietuva

Vasarą sutartį su Kreitono universitetu pasirašęs lietuvis per treniruotę nusiplėšė kryžminius kelio raiščius.

Dėl šios priežasties 19-metis šį sezoną NCAA nedebiutuos. 

„Modestas turi fantastišką požiūrį į darbą ir jau spėjo dėti didelius žingsnius į priekį nuo savo atvažiavmo. Turėsime visi kartu susivienyti ir padėti Modestui su reabilitacija“, – kalbėjo universiteto krepšinio komandos vyr. treneris Gregas McDermottas.

Analogišką kryžminių kelio raiščių traumą praėjusią savaitę patyrė Kanclerio kambario draugas iš Sakartvelo Rato Andronikašvilis.

Kancleris praėjusį sezoną gynė Kauno „Žalgirio“ dublerių garbę ir Nacionalinėje krepšinio lygoje fiksavo 4,7 taško, 4 atkovotų kamuolių ir 5 naudingumo balų vidurkius.

Komentarai:
O jis kas toks???
kuom nusipelne, kad apei ji taip raso? lyderis: savo kartos, buves Zalgiro jaunimo ? Ar tiesiog krepsininkiskai nuauges manekenas.... kad jam tiek demesio? Tai juk ant podiumo vietos visuomet atsiras....
2020-11-12
-8
Atsakyti
Anonimas
kūnelis skystas tik didesnio krūvio gavo ir lūžta kaip malka
2020-11-11
-1
Atsakyti
nelagalūs krūviai iki ko nuveda jaunima
Analogišką kryžminių kelio raiščių traumą praėjusią savaitę patyrė Kanclerio kambario draugas iš Sakartvelo Rato Andronikašvilis.
2020-11-11
+5
Atsakyti
djgaffer
Užuojauta,dar prieš pat sezono pradžią.Mes tik įsivaizduot galim,kaip jak sunku.Ruošies,ruošies,daug darbo įdėjai,bet vienas netaisyklingas judesys ir viskas nusibraukia.Stiprybės jam,tikiu,kad grįš stipresnis.
2020-11-11
+3
Atsakyti
Dimsa
Nieko verta konferencija ir univeras.. padraftintam 0%, dar budamas baltasis SF.. gales skirt mokslam visa laika, nes taip ar taip jam naudos jokios kad butu zaides..
2020-11-11
-8
Atsakyti
lol
eiktuna... pacioj karjeros pradzioj tokia trauma. kedus jau galima ant vinies kabinti praktiskai :(
2020-11-11
+1
Atsakyti
Zinovas
reikejo likti Lietuvoj. Ir saugiau ir geresnes salygos progresuoti. jau nebe 2000 kai visi i ncaa vare , blogas sprendimas , idomu kas patare :(
2020-11-11
+7
Atsakyti
Praktiskai
viskas
2020-11-11
+8
Atsakyti
hmmm
Na kad abu kambariokai realiai savaites begy gautu tokia sunkia identiska trauma, jau kazkas ne to. Abu europieciai gal neprate prie tokiu kruviu, akmuo i treneriu darza tada
2020-11-11
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.