Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Utenos „Juventus“ išvargo pergalę Klaipėdoje prieš vietos „Neptūną“ ir toliau išlieka kovoje dėl trečiosios vietos LKL reguliariajame sezone.

Fotogalerija

Po mūšio „Juventus“ vairininkas Žydrūnas Urbonas pasidžiaugė rungtynėmis bei gyrė „Neptūną“.

„Geros rungtynės, metodiškos, man, kaip treneriui, fantastiškos. Mes turėjome šiemet daugiau įtemptų rungtynių, bet pirmoje pusėje vėl buvome sotūs. Žinoma, reikia suprasti, mes esame žmonės, žinome, jog nenukrisime žemiau 4-os vietos, bet džiugu, kad antroje pusėje pradėjome žaisti, – dėstė Urbonas. – Aš Klaipėdos niekaip neįsivaizduoju devintoje vietoje, bendravome, kad jie yra ketvirtos-penktos vietos komanda. Jie tai įrodė.“

„(Martynas) Mažeika, (Simas) Galdikas juos vedė į priekį, seni vilkai, – tęsė Urbonas. – Pirmoje pusėje gražiai padėliojome šachmatus. Antroje pusėje išsprendėme tam tikrus dalykus. Juos lydėjo sėkmė, o ji lydi stipresnius. Mums tai neleido būti rungtynėse. Gale buvo smagu, jautėmės kaip Boni ir Klaidas, kai kažkas šaudo, o mes nepanikavome. Mes juos bauduojame, jie – mus. Prametėme, tai prametėme.“

Šiose rungtynėse „Juventus“ vertėsi ne tik be Bryanto Crawfordo, bet ir be naujoko Aurimo Urbono, kuris susižeidė petį. Anot Utenos klubo stratego, komandos naujokas negalės žaisti 2-3 savaites.

Spaudos konferencijoje Urbonas dar sykį pasidžiaugė auklėtinių branda paskutinėmis rungtynių minutėmis viso sezono metu.

„Mes pralaimėjome kelias rungtynes paskutinėmis sekundėms. Tai yra bruožas, kad mes valdome rungtynes, komandų nepaleidžiame po daug taškų. Klaipėda turi sočiai patirties, atvažiavus (Deividui) Gailiui ir (Darrinui) Dorsey galbūt yra vyresnė nei mūsų komanda. Nepanikavome ir padarėme savo darbą“, – teigė Urbonas.

Utenos vairininkas taip pat duoklę atidavė klubo sirgaliams, kurie komandą į uostamiestį audringai išlydėjo.

„Mūsų fanai gražiai išlydėjo, susirinko su fajeriais. Smagu. Jie kenčia, mes kenčiame be jų. Su jais galėjome pasiimti dar 1-2 rungtynes, būtume radę vidinių jėgų su fanais arenoje. Smagu, kad mus palaiko, kad ir su fajeriais per atstumą“, – baigė „Juventus“ strategas.

Komentarai:
Juve
Palei Neptuno sudeti nieks nestatytu Neptuno 4 5 vieta Tegul atkrintamasias pereina
2021-04-14
-1
Atsakyti
Anonimas
Pagal taip kaip aš supratau, tai sakė, kad Neptūnui būti devintam yra lygu būti įspraustam į kampą, ir kad ne pagal sudėtį Neptūnas yra 4-5 komanda, o kur jis turėtų būti, atsižvelgiant į miesto dydį ir į ankstesnius pasiekimus.
2021-04-14
-2
Atsakyti
Gegutė
Duokit Urbonui bent Lietkabelį ir ramiai bent Rytą tvarkytų!
2021-04-14
-2
Atsakyti
Po velnių
Nukalė šiemet Klaipedskus 5 kartus! Ir dar bandot ant Utenos stumt...Egzpertai...
2021-04-14
+1
Atsakyti
asas
4 vietos :DDDDD
2021-04-14
+5
Atsakyti
G
jis taip savo komandos pratą žaidimą mėgina išsklalbti
2021-04-14
-1
Atsakyti
lol
Sakykit ką norit, bet Urbono lubos yra LKL vidutiniokai. Nu pizdelint moka ir viskas.
2021-04-14
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Klaipėdos Neptūnas
Utenos Juventus
49%
34/69
Metimai iš žaidimo
50%
31/62
40
Atkovoti kamuoliai
28
21
Rezultatyvūs perdavimai
18
5
Perimti kamuoliai
4
29%
6/21
Tritaškiai
44%
11/25
3
Blokuoti metimai
2

Rungtynių žaidėjai

Deividas  Gailius
20 PTS
6/18 FG
6/7 FT
Vaidas  Kariniauskas
26 PTS
9/16 FG
4/4 FT
Klaipėdos Neptūnas
Keli žaidėjai
6 REB
Mindaugas  Kupšas
8 REB
4 DREB
4 OREB
Žygimantas  Janavičius
9 AS
1 TO
28 MIN
Vaidas  Kariniauskas
7 AS
2 TO
31 MIN
Martynas  Mažeika
19 EFF
80% 2P%
50% 3P%
Vaidas  Kariniauskas
25 EFF
56% 2P%
57% 3P%