Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Tarpsezoniu „Golden State Warriors“ komandą pasirinkusi superžvaigždė Kevinas Durantas pasidalijo mintimis, kaip gera būti būryje nesavanaudžių krepšininkų.

Daugeliui toks 28-erių metų žaidėjo išsireiškimas iškėlė klausimą, nejaugi jis kitaip jautėsi Oklahomos „Thunder“ klube.

Apie tai žurnalistai paklausė pastarosios ekipos vedlio Russello Westbrooko.

„Tai miela, žmogau. Mano darbas yra rūpintis, kas vyksta šioje komandoje. Mes pasirūpinsime visais „Thunder“ savanaudžiais“, – kalbėjo Westbrookas.

Tai jau ne pirmas kartas, kada kartu aštuonerius metus su Durantu Oklahomoje rungtyniavęs Westbrookas yra priverstas atsakinėti į buvusio bendraklubio išsireiškimus.

„Manu nerūpi tai. Nuoširdžiai, man visa tai atsibodo“, – pabrėžė „Thunder“ lyderis.

Komentarai:
lol
man tas durantas toks apgailetinas atrodo. labai silpnas psichologiskai. laimejes mvp per kalba verkdamas sake kad jo mama yra tikrasis mvp. per playoffus po kazkuriu geru rungtyniu zurnalistams sake, kad suzaide gerai, nes po ilgo laiko mama atvyko stebet rungtyniu. wtf? 28 metu vyrui visdar reikia mamytes prieziuros. dar vienas geras buvo kai sake bijojes iseiti i lauka 2 dienas kai pasirase su wariors sutarti, nes zmones neva supyke kazka jam galejo padaryt. talento jam netruksta bet kiausiu visai neturi. ir sprendimas persikelt i wariors geriausiai atsindi koks jis nevykelis yra. ziauriai gaila kad sitas molis prisijunges prie geriausiu zaideju greiciausiai laimes ziedus, arba kitas variantas visiskai sugadins komanda...
2016-10-14
+16
Atsakyti
msd
teliukas tas durantas bile suda malt and buvusios komandos temoka ir tiek ,patepe slides ir dar vaidelenasi sudzius
2016-10-13
+3
Atsakyti
Jurgis
Nepalaikau KD. Bet normalu kad jis sakys komplimentus savo naujai komandai. O Russellą čia labiau kiršina ne KD, o žurnalistai, siekiantys kažkokią istoriją išpešt.
2016-10-13
+10
Atsakyti
Tiesiog
Seniau KD atrode rimtesnis uz Westbrooka, bet pasirodo yra atvirksciai

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-10-13
-9
Atsakyti
Fuck KD
2016-10-13
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.