Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Pirmojo šanso pasirodyti Lietuvos rinktinėje sulaukęs Kauno „Žalgirio“ krepšininkas Edgaras Ulanovas jį išnaudojo maksimaliai. 

24-erių metų kaunietis pateko tarp geriausių Lietuvos krepšininkų dvyliktuko, kuris gins šalies garbę artėjančiose olimpinėse žaidynėse Rio de Žaneire.

„Patekti į Lietuvos rinktinę ir atstovauti šaliai olimpiadoje – tai buvo viena iš mano didžiausių svajonių. Be jūsų palaikymo ir pasitikėjimo to nebūčiau pasiekęs. Ačiū! Laukia dar sunkesnis darbas, bet man tai patinka“, – dėkojo Ulanovas.

Puolėjas per ketverias draugiškas rungtynes šią vasarą vidutiniškai rinko po 8 taškus, atkovojo po 2,5 kamuolio, atliko po 1,3 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 9,3 naudingumo balo.

Jaunimo rinktinėse vienu pagrindiniu žaidėju buvęs Ulanovas kartu su Lietuvos rinktinėmis trissyk tapo Europos ir vienąkart pasaulio čempionu.

Komentarai:
Jonas
Komentatiriai ramiau svajokit.viskam yra saikas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-07-18
-5
Atsakyti
Anonimas
pvz penketas :

PG: Grigonis

SG: Ulanovas

SF: Maciulis

PF: Jankunas

C: Valanciunas

Manau toks penketas ir puolime ir gynyboj dirbtu puikiai, 5 kovotojai, visokie ispanai ir italai apsiverktu.
2016-07-17
-1
Atsakyti
Anonimas
Siaip man keistai kad Ulanovo nestato i SG niekada, nors realiai jis gintis gali, varosi ir aikste mato puikiai, manau isnaudotu savo fizines savybes puikiai losdamas ir SG.
2016-07-17
+4
Atsakyti
žalgiriožiauriai geras defenderis, atsimenu kai jį pastatė gintis priėš Eurolygos MVP DE COLO, jis jį visiškai išjungė iš žaidimo, berods pelnė tik 5taškus. va čia tai žaidėjas , suvarė Eurolygos mvp į miltus :DDDDD manau jis dengs lyderius ir visus suvarys į šudu kruvas.


Aha, o Realietis ir Knicksietis rūkys ant suolo ir rankšluosčius padavinės.
2016-07-17
-8
Atsakyti
žalgirio
žiauriai geras defenderis, atsimenu kai jį pastatė gintis priėš Eurolygos MVP DE COLO, jis jį visiškai išjungė iš žaidimo, berods pelnė tik 5taškus. va čia tai žaidėjas , suvarė Eurolygos mvp į miltus :DDDDD manau jis dengs lyderius ir visus suvarys į šudu kruvas.
2016-07-17
-4
Atsakyti
Redikui reiktų tai pamatyt
2016-07-17
+19
Atsakyti
Neesu zalgirio fanas, bet si vaikina tikrai nroejau matyti rintkineje, visa sezona sunkiai dirbdamas pasieke savo tiksla
2016-07-17
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.