Nuotr.: USA Today Sports
Nuotr. USA Today Sports

Į Portlando „Trail Blazers“ komandą išsiųstas Mike'as Milleris artimiausiu metu turėtų tapti laisvuoju agentu. Pasak šaltinių, „Trail Blazers“ planuoja atleisti 35-erių metų veteraną, kuris be darbo tikrai neliks.

ESPN žurnalistas praneša, kad 203 cm ūgio gynėju jau susidomėjo Memfio „Grizzlies“, Oklahomos „Thunder“ ir Dalaso „Mavericks“ ekipos.

Praėjusį sezoną Milleris atstovavo Klivlando „Cavaliers“ komandai. Pastaroji šį tarpsezonį pratęsė sutartį su juo, tačiau vėliau persigalvojo ir nusprendė jį iškeisti, taip išvengdama viršyti algų kepurę.

Pastarajame sezone epizodiškai rungtyniavęs Milleris vidutiniškai pelnydavo po 1,9 taško ir atkovodavo po 1,7 kamuolio.

Per savo karjerą krepšininkas yra vilkėjęs Orlando „Magic“, Memfio „Grizzlies“, Minesotos „Timberwolves“, Vašingtono „Wizards“ ir Majamio „Heat“ komandų marškinėlius.

Komentarai:
The_BlogisKam šito senio reikia ??? Kad troicus pasaudyti? tai kad jis jau nebedameta


Už 1,5 milijono dolerių sueitų šitas senis bet kam, patyręs veteranas, geras komandos draugas, patarėjas jaunesniems krepšininkams.
2015-07-28
Atsakyti
Anonimas
as irgi manau kad i memfi gris, senus gerus laikus atsimins :)
2015-07-28
-4
Atsakyti
Kam šito senio reikia ??? Kad troicus pasaudyti? tai kad jis jau nebedameta
2015-07-28
-1
Atsakyti
Anonimas
greičiausiai eis į grizlius

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-27
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.