Eurolygos klubų reitingas (VII)

Jonas Miklovas
„BasketNews.lt“ korespondentas
2013-12-04 11:01

„Maccabi“ praėjusią savaitę išsigelbėjo Belgrade
„Maccabi“ praėjusią savaitę išsigelbėjo Belgrade
Nuotr. AP – Scanpix
Eurolygos reguliariajame sezone likus sužaisti 3 turus, aiškėja komandos, užimsiančios vietas „Top 16“ traukinyje. Po šios savaitės dvikovų paaiškės ir ekipos, kurioms traukinys nutols nepavejamai.

Tarp tokių karštojoje kėdėje atsidūrusių ekipų – Vilniaus „Lietuvos rytas“. Po blogiausių komandos istorijoje rungtynių Eurolygoje vilniečiai smuko į paskutinę „BasketNews.lt“ sudaromo Eurolygos klubų reitingo vietą ir turi tik teorines galimybes 2014-uosius metus pradėti vis dar žaisdami elitiniame turnyre.

Paskutinių sekundžių dramą išgyvenę ir trečią pergalę iškovoję Kauno „Žalgirio“ krepšininkai reitinge pakilo per poziciją – į penkioliktą vietą.

Viršūnėje įvyko vienas nedidelis pokytis – pirmą kartą pralaimėjusi „Fenerbahce Ulker“ smuktelėjo į trečią poziciją.

Eurolygos klubų reitingas po septintojo turo:

 Vieta  Komanda Praėjusią savaitę  Aprašymas
 1. (1)
Madrido „Real“ (7-0) 89:69 nugalėjo „Brose Baskets“ 

Mačas Bamberge galėjo būti pirmasis, kuriame „Real“ nebūtų iškovojęs triuškinamos pergalės. Tačiau Madrido krepšininkai paskutines 4 rungtynių minutes laimėjo 17:0 ir nieko naujo Eurolygos viršūnėje neįvyko. 

 2. (3)
Pirėjo „Olympiakos“ (7-0) 72:54 nugalėjo „Galatasaray“ 

7 iš eilės pergalės – tai pakartotas „Olympiakos“ rekordas reguliariajame sezone. Iki apskritai ilgiausios klubo pergalių serijos trūksta dar 3 laimėjimų. 

 3. (2)
Stambulo „Fenerbahce Ulker“ (6-1) 81:94 nusileido „Barcelona“ 

Kas nutiko Linui Kleizai? Vienas metimas, nė vieno taško Barselonoje. Tai po to, kai per prieš tai vykusias trejas rungtynes iš viso buvo pelnyti 15 taškų.

 4. (4)
Krasnodaro „Lokomotiv“ (6-1) 84:53 nugalėjo „Lietuvos rytą“ 

Derrickas Brownas lapkritį žaidė fenomenaliai (20,5 taško, 67,3 proc. taiklumas) ir „Lokomotiv“ jau per debiutinį sezoną Eurolygoje be vargo keliauja į „Top 16“. 

 5. (5)
„Barcelona“ (5-2) 94:81 nugalėjo „Fenerbahce Ulker“ 

Per pirmas ketverias sezono rungtynes nė karto nepasiekę 80 taškų ribos, „Barcelona“ pagaliau atranda savo ginklus ir puolime. Per pastarąsias trejas rungtynes ji vidutiniškai pelnė po 86,7 taško. 

 6. (6)
Tel Avivo „Maccabi“ (5-2) 78:76 nugalėjo „Crvena Zvezda“ 

Sofokliui Schortsaničiui užteko vos 16 minučių, kad pelnytų 22 taškus. Jo šešėlyje liko ir milžinas Bobanas Marjanovičius, su 4 taškais pakartojęs sezono nerezultatyvumo rekordą.

 7. (7)
Maskvos CSKA (5-2) 82:74 nugalėjo „Budivelnik“ 

CSKA pagaliau pademonstravo galinti žaisti ir išvykose. Rungtynės Kijeve buvo geriausias CSKA pasirodymas svečiuose šiemet. 

 8. (12)
Vitorijos „Laboral Kutxa“ (4-3) 79:77 nugalėjo „Panathinaikos“ 

Visoms kitoms į aštuntą poziciją pretenduojančioms komandoms pralaimėjus, „Laboral Kutxa“ iškovojo antrą iš eilės pergalę prieš solidų varžovą ir įžengė tarp aštuonių stipriausių lygos komandų. 

 9. (9)
Milano „Emporio Armani“ (4-3) 71:73 nusileido „Žalgiriui“ 

Net rezultatyviausios asmeninės rungtynės šį sezoną (Keitho Langfordo 29 taškų pasirodymas) neišgelbėjo „Emporio Armani“ komandos Kaune. 

 10. (10)
Stambulo „Galatasaray“ (4-3) 54:72 nusileido „Olympiakos“ 

Popsas Mensah Bonsu Eurolygoje pirmauja pagal puolime atkovotus kamuolius. Nuo praėjusios savaitės – ir pagal puolime varžovams suduotus smūgius. 

 11. (11)
Stambulo „Anadolu Efes“ (4-3)  88:65 nugalėjo SIG  Kai dvitaškius (69,4%) meti taikliau nei baudas (68,8%), tai negali būti blogas ženklas. Pergalė prieš SIG buvo didžiausia šį sezoną Stambulo komandai. 
 12. (8)
Atėnų „Panathinaikos“ (3-4) 77:79 nusileido „Laboral Kutxa“

Trys pralaimėjimai per pastarąsias ketverias rungtynes sudrebino „Panathinaikos“ pasitikėjimą. Šios savaitės dvikova su „Crvena Zvezda“ – kritinė, siekiant vietos „Top 16“.

 13. (14)
Malagos „Unicaja“ (3-4) 84:67 nugalėjo „Stelmet“ 

Dvi iš trijų „Unicaja“ pergalių pasiektos įveikus „Stelmet“ komandą. Tikrai ne toks pasiekimas, apie kokį prieš sezoną galvojo „Unicaja“ treneriai ar žaidėjai.

 14. (15)
Nantero JSF (3-4) 62:61 nugalėjo „Partizan“  Pergalė prieš „Partizan“ prancūzų čempionams praktiškai atvėrė duris į „Top 16“. Pagrindine jų užduotimi per likusius tris turus gali tapti tiesiog nepralaimėti „Budivelnik“ komandai didesniu nei 18 taškų skirtumu. 
 15. (16)
Kauno „Žalgiris“ (3-4) 73:71 nugalėjo „Emporio Armani“ 

„Žalgirio“ kova dėl kamuolių yra vienas pagrindinių komandos ginklų. Penkeriose iš septynerių rungtynių kauniečiai varžovus pranoko pagal šį rodiklį. 

 16. (13)
Miuncheno „Bayern“ (3-4) 62:71 nusileido „Montepaschi“ 

Maloniausia sezono pradžios staigmena tapę vokiečiai klimpsta pralaimėjimuose. Jie suklupo jau trejose rungtynėse iš eilės ir praėjusią savaitę galėjo guostis tik tuo, kad išsaugojo geresnį taškų santykį mačuose su „Montepaschi“.

 17. (20)
Sienos „Montepaschi“ (2-5) 71:62 nugalėjo „Bayern“  

Dvi pergales per pastarąsias trejas rungtynes iškovojusi „Montepaschi“ vejasi „Top 16“ traukinį. Dvejas iš kitų trejų rungtynių ji žais namie ir turi laimėti bent dukart.

 18. (17)
Belgrado „Crvena Zvezda“ (2-5) 76:78 nusileido „Maccabi“ 

Abu Belgrado klubai praėjusią savaitę patyrė skaudžias nesėkmės. Abu turėjo galimybes laimėti paskutinėmis sekundėmis, tačiau abu nepataikė. 

 19. (18)
Zielona Goros „Stelmet“ (2-5) 67:84 nusileido „Unicaja“ 

Dvejas iš kitų trejų rungtynių „Stelmet“ žais išvykose, o lenkų viltys patekti į „Top 16“ – minimalios.

 20. (19)
Bambergo „Brose Baskets“ (2-5) 69:89 nusileido „Real“ 

Tokių pasiekimų niekas nefiksuoja, bet „Brose Baskets“ gali džiaugtis turėjusi didžiausią pranašumą prieš „Real“ šį sezoną (15:7, pirmo kėlinio viduryje).

 21. (21)
Kijevo „Budivelnik“ (1-6) 74:82 nusileido CSKA 

Michailas Anisimovas buvo vienintelis ukrainietis, pelnęs taškus mače su CSKA (5). Likusius 69 surinko legionieriai. 

 22. (22)
Strasbūro IG (1-6) 65:88 nusileido „Anadolu Efes“ SIG yra mažiausiai žaidėjų Eurolygoje naudojanti komanda. Per septynerias rungtynes aikštėje buvo pasirodę vos 10 skirtingų krepšininkų.
 23. (24)
Belgrado „Partizan“ (1-6) 61:62 nusileido JSF 

Solidi pergalė prieš JSF pirmajame rate leidžia „Partizan“ komandai svajoti apie „Top 16“. Tačiau jai šią savaitę reikia ne tik nugalėti „Budivelnik“, bet ir palaužti „Fenerbahce Ulker“ arba CSKA paskutiniuose dviejuose turuose. 

 24. (23)
Vilniaus „Lietuvos rytas“ (1-6) 53:84 nusileido „Lokomotiv“ 

Didžiausias visų laikų klubo pralaimėjimas praktiškai palaidojo viltis žengti į kitą etapą. Teoriškai vilniečiams kol kas gali užtekti ir dviejų pergalių, tačiau tuo pačiu net laimėję visas likusias trejas rungtynes jie gali nepatekti į „Top 16“.

Komentarai:
ATIVIGGENATIBaikit speliot. Zalgirio biudzetas (planuojamas surinkt) 15mln litu(~5mln euru), 5mln litu skirti isiskolinimams padengt, tad naujos sudeties verte <10mln litu. Ryto biudzetas TRIS KARTUS DIDESNIS nei Zalgirio. Pacio Vainausko zodziai. Pagooglinkit, rasit straipsni. Taigi Ryto biudzetas 45mln litu (~15mln euru). Rytas nebeturi skolu, todel sugebejo susipirkt labai brangius zaidejus. Bet vis tiek visi matom akivaizdzias klaidas komplektacijoj, kaip ir Zalgirio atveju. Zalgiris nors gali pasiteisint, kad pinigu neturi...Kosmonautas DDDD rytas neturi skolu DDDDD tu pats guglink ir pamatysi kad senis dejuoja kad slegia skolos o jaunelis neabejoja kad jos virs 10 milijonu. Nerasinek savo sapnu jie niekam neidomusZuokas pernai padenge visas Ryto likusias skolas, kuriu nebuvo pavyke padengt pardavus Valanciuna. Taip kad nieks nekaltas kad gyveni pasenusiom naujienom o nauju nebeskaitai.


Tik vienas klausimas tu durnas ar dar visiskas mazvaikis givenantis savo fantaziju pasauli? Apie kokius praitus metus cia sapalioji. Jei Geguzes men viresnis vainauskas deste o Birzelio sunus palaidunas apie didziules skolas. Kiek skiria miestu savivaldybes nuslepti neimanoma ir tai yra visiem prieinama info. Ar tu ant tiek bukas kad cia destai kad zuokas cia is savo kisenes skyre milijonus tihariom nepasipiarines DDDD niekam nezinant. Nu ir durno fantazuojancio jaunimo yra DDD
2013-12-05
+9
Atsakyti
ATI
VIGGENATIBaikit speliot. Zalgirio biudzetas (planuojamas surinkt) 15mln litu(~5mln euru), 5mln litu skirti isiskolinimams padengt, tad naujos sudeties verte <10mln litu. Ryto biudzetas TRIS KARTUS DIDESNIS nei Zalgirio. Pacio Vainausko zodziai. Pagooglinkit, rasit straipsni. Taigi Ryto biudzetas 45mln litu (~15mln euru). Rytas nebeturi skolu, todel sugebejo susipirkt labai brangius zaidejus. Bet vis tiek visi matom akivaizdzias klaidas komplektacijoj, kaip ir Zalgirio atveju. Zalgiris nors gali pasiteisint, kad pinigu neturi...Kosmonautas DDDD rytas neturi skolu DDDDD tu pats guglink ir pamatysi kad senis dejuoja kad slegia skolos o jaunelis neabejoja kad jos virs 10 milijonu. Nerasinek savo sapnu jie niekam neidomus


Zuokas pernai padenge visas Ryto likusias skolas, kuriu nebuvo pavyke padengt pardavus Valanciuna. Taip kad nieks nekaltas kad gyveni pasenusiom naujienom o nauju nebeskaitai.
2013-12-05
+3
Atsakyti
ATIBaikit speliot. Zalgirio biudzetas (planuojamas surinkt) 15mln litu(~5mln euru), 5mln litu skirti isiskolinimams padengt, tad naujos sudeties verte <10mln litu. Ryto biudzetas TRIS KARTUS DIDESNIS nei Zalgirio. Pacio Vainausko zodziai. Pagooglinkit, rasit straipsni. Taigi Ryto biudzetas 45mln litu (~15mln euru). Rytas nebeturi skolu, todel sugebejo susipirkt labai brangius zaidejus. Bet vis tiek visi matom akivaizdzias klaidas komplektacijoj, kaip ir Zalgirio atveju. Zalgiris nors gali pasiteisint, kad pinigu neturi...


Kosmonautas DDDD rytas neturi skolu DDDDD tu pats guglink ir pamatysi kad senis dejuoja kad slegia skolos o jaunelis neabejoja kad jos virs 10 milijonu. Nerasinek savo sapnu jie niekam neidomus
2013-12-05
-4
Atsakyti
ATI
Baikit speliot. Zalgirio biudzetas (planuojamas surinkt) 15mln litu(~5mln euru), 5mln litu skirti isiskolinimams padengt, tad naujos sudeties verte <10mln litu. Ryto biudzetas TRIS KARTUS DIDESNIS nei Zalgirio. Pacio Vainausko zodziai. Pagooglinkit, rasit straipsni. Taigi Ryto biudzetas 45mln litu (~15mln euru). Rytas nebeturi skolu, todel sugebejo susipirkt labai brangius zaidejus. Bet vis tiek visi matom akivaizdzias klaidas komplektacijoj, kaip ir Zalgirio atveju. Zalgiris nors gali pasiteisint, kad pinigu neturi...
2013-12-05
-6
Atsakyti
VazelininisKuo toliau tuo baisiau. Naujas sezonas prasidejo su didelemis viltimis, bet ir vel mes kaip jau iprasta esame tik patranku mesa kievienai komandai. Nenuostabu kad ir gerbejai nusvilpia komanda. Kas nori matyti eilini issityciojima Siemense. Gal kaip nors bent jau Kibiro taureje atsigausim.


Na va atsirado vienas ryto fanas kuris pripazysta kur ju vieta . :) Saunuolis gryzkit i Kibiro taure.
2013-12-04
+9
Atsakyti
Zalgirio biudzetas 5mln euru, ryto apie 7-8mln euru, atsiminkit kas tuos pinigus turi skirti viesbuciam, kelionem, aprangom, isvykose bent seniau dienpinigiai dar buvo. zalgiris is bilietu praeita sezona surinko apie 8mln litu ir is savivaldybes gavo apie 5mln tai vien jau 13mln o dar kiti remejei. Zalgiris norejo atiduot skolas per 3-4 metus todel aukoja nemazai pinigu tiksliau apie 5mln, nes skola apie 20mln, jeigu nebutu tos skolos drasiai turetu 7mln euru biudzeta. Pvz si sezona Kubano biudzetas 18mln euru, zaidejam ir treneriui, masazistam, fizrukam isleido 11mln euru.
2013-12-04
+4
Atsakyti
miklovai, anisimovas turi lietuviska pasa,juk nesakai kad lavrinovicius buvo vienintelis lenkas pelnes taskus zalgiriui.
2013-12-04
+5
Atsakyti
Ok 10mln Zalliu:DD

Ryto tikrai ne 10.
2013-12-04
-12
Atsakyti
http://www.delfi.lt/sportas/krepsinis/za...

savaites info apie tuos tavo biudzetus, o jei skaityt mokykloj neismokino ir neatskiri, kur rasoma biudzetas is remeju, o kur visas, tai grizt reiktu i suola.
2013-12-04
-3
Atsakyti
AzbedievisAz_VLP_Az_VLP_AzgumbisPz, kokie jus visi atsilupe esat.. nieko protingiau nesugalvojat, tik kaip pastumt vieni ant kitu.Norint rast normalu komentara, tenka perskaityt 20-30 debilisku.Ir taip kiekvienam straipsny kuriame minimos dvi pajegiausios Lietuvos komandos.ATILogiskas topas. Rytas ten kur ir priklauso. Tai tik dar vienas irodymas, kad ne pinigai viska lemia.aaaaa... gal galetum placiau paaiskinti savo minti, jog ne pinigai viska lemia. nelabai isikirtau apie kokius tu cia pinigus :DNera ka aiskinti,Zalgirio biudzetas 5milijonai lt, ryto 15.Rezulatai gereni Zalgirio.Nejuokauk. LR ir Z biudzetai apie 10 mln.Z biudzetas 10mln?:))Motiejunas ne karta sake 5milijonai,kas akivaizdu.Lrtyo praejusi sezona buvo 12mln.Vainauskas pats minejo,akd si seozna pavyko suburti dideli rata remeju,komaplektacija koamndos tikrai geresne negu parejusi sezona.Motiejunas sake, kad z visas biudzetas siemet 15 mln - 5 mln. papildomoms islaidoms (skrydziams, viesbuciams ir t.t.), LR biudzetas niekada nebuvo didelis, o praeitais metais - maziausias (8 mln), siemet pavyko surinkt 10 mln. Nezinau is kur tu trauki savo skaicius. Ir dar. LR visada issiskirdavo tuo, kad su zymiai mazesniu biudzetu nei zaliu sugebedavo geriau pasirodyt europoj, praeitais metais LR biudzetas buvo maziausias , o zalgirio 4 kartus didesnis. Siemet sezonas dar nepasibaige ir LR gales parodyt savo jega eurocupe.KA tu cia apguat bandai kvaileli?:)lryto biudzetas praejusi sezonahttp://www.15min.lt/naujiena/sportas/kre...„Žalgiris“ iš visų rėmėjų, įskaitant ir naująjį generalinį rėmėją iš Ukrainos, šį sezoną tikisi surinkti bent 5 milijonų litų biudžetą.http://www.tritaskis.lt/straipsnis/zalgi...BET IS KUR TOKIU ATSIRANDA. 5 mln, gal tau protelis neveikia? Kad ir imam grubia matematika. Komandoj 16 zaideju, 5mln/16=300000 stuku. Aisku jauneliai gal tiek ir negauna per sezona, bet tai pvz nori pasakyt, kad aukstaugiai gauna per metus +-400000, kas sudaro apie 100k euro? :D Gal tu pasidomek dar karta krepsininku kainomis. Jei jau redikai visokie ryte tikslaii zinau uzdirbdavo 20k per menesi. Tai per sezona apie 200k gaunas. O cia zvaigzdes vos daugiau tipo gauna? :DIr jei skaityt moketum, ten rase, kad tikisi tiek is remeju surinkt, is bilietu dar maziausiai tiek. Ir kaip jau tau sake buvo planuojamas 15mln biudzetas, 5mln skolom, ar pavyks tuos 15surinkt, cia kitas klausimas, bet tikrai ne 5mlnKause 15mln surinks is kuriu 10mln skolom grazinti 5mln kmandos biudzetas..putajasi cia kaimietis..


asile, tai kad atvirksciai viskas yra. Gal tau dar Motiejuno citatas numest?? Kaip tokiam nevisprociui? Jeigu kamieti pats tik vidurine baiges ar dar joje besimokantis, tai gal geriau nebekliedek.
2013-12-04
+14
Atsakyti
Kuo toliau tuo baisiau. Naujas sezonas prasidejo su didelemis viltimis, bet ir vel mes kaip jau iprasta esame tik patranku mesa kievienai komandai. Nenuostabu kad ir gerbejai nusvilpia komanda. Kas nori matyti eilini issityciojima Siemense. Gal kaip nors bent jau Kibiro taureje atsigausim.
2013-12-04
-2
Atsakyti
bedievisAz_VLP_Az_VLP_AzgumbisPz, kokie jus visi atsilupe esat.. nieko protingiau nesugalvojat, tik kaip pastumt vieni ant kitu.Norint rast normalu komentara, tenka perskaityt 20-30 debilisku.Ir taip kiekvienam straipsny kuriame minimos dvi pajegiausios Lietuvos komandos.ATILogiskas topas. Rytas ten kur ir priklauso. Tai tik dar vienas irodymas, kad ne pinigai viska lemia.aaaaa... gal galetum placiau paaiskinti savo minti, jog ne pinigai viska lemia. nelabai isikirtau apie kokius tu cia pinigus :DNera ka aiskinti,Zalgirio biudzetas 5milijonai lt, ryto 15.Rezulatai gereni Zalgirio.Nejuokauk. LR ir Z biudzetai apie 10 mln.Z biudzetas 10mln?:))Motiejunas ne karta sake 5milijonai,kas akivaizdu.Lrtyo praejusi sezona buvo 12mln.Vainauskas pats minejo,akd si seozna pavyko suburti dideli rata remeju,komaplektacija koamndos tikrai geresne negu parejusi sezona.Motiejunas sake, kad z visas biudzetas siemet 15 mln - 5 mln. papildomoms islaidoms (skrydziams, viesbuciams ir t.t.), LR biudzetas niekada nebuvo didelis, o praeitais metais - maziausias (8 mln), siemet pavyko surinkt 10 mln. Nezinau is kur tu trauki savo skaicius. Ir dar. LR visada issiskirdavo tuo, kad su zymiai mazesniu biudzetu nei zaliu sugebedavo geriau pasirodyt europoj, praeitais metais LR biudzetas buvo maziausias , o zalgirio 4 kartus didesnis. Siemet sezonas dar nepasibaige ir LR gales parodyt savo jega eurocupe.KA tu cia apguat bandai kvaileli?:)lryto biudzetas praejusi sezonahttp://www.15min.lt/naujiena/sportas/kre...„Žalgiris“ iš visų rėmėjų, įskaitant ir naująjį generalinį rėmėją iš Ukrainos, šį sezoną tikisi surinkti bent 5 milijonų litų biudžetą.http://www.tritaskis.lt/straipsnis/zalgi...BET IS KUR TOKIU ATSIRANDA. 5 mln, gal tau protelis neveikia? Kad ir imam grubia matematika. Komandoj 16 zaideju, 5mln/16=300000 stuku. Aisku jauneliai gal tiek ir negauna per sezona, bet tai pvz nori pasakyt, kad aukstaugiai gauna per metus +-400000, kas sudaro apie 100k euro? :D Gal tu pasidomek dar karta krepsininku kainomis. Jei jau redikai visokie ryte tikslaii zinau uzdirbdavo 20k per menesi. Tai per sezona apie 200k gaunas. O cia zvaigzdes vos daugiau tipo gauna? :DIr jei skaityt moketum, ten rase, kad tikisi tiek is remeju surinkt, is bilietu dar maziausiai tiek. Ir kaip jau tau sake buvo planuojamas 15mln biudzetas, 5mln skolom, ar pavyks tuos 15surinkt, cia kitas klausimas, bet tikrai ne 5mln


Kause 15mln surinks is kuriu 10mln skolom grazinti 5mln kmandos biudzetas..putajasi cia kaimietis..
2013-12-04
-6
Atsakyti
dar pridek komandos staffui islaidas, islaidas kelionem ir panasiai, tai cia tie 5mln tai kazinau, juokinga sumele, jei pasiskaiciuot tada kiek kas uzdirbtu realiiai.
2013-12-04
-4
Atsakyti
Az_VLP_Az_VLP_AzgumbisPz, kokie jus visi atsilupe esat.. nieko protingiau nesugalvojat, tik kaip pastumt vieni ant kitu.Norint rast normalu komentara, tenka perskaityt 20-30 debilisku.Ir taip kiekvienam straipsny kuriame minimos dvi pajegiausios Lietuvos komandos.ATILogiskas topas. Rytas ten kur ir priklauso. Tai tik dar vienas irodymas, kad ne pinigai viska lemia.aaaaa... gal galetum placiau paaiskinti savo minti, jog ne pinigai viska lemia. nelabai isikirtau apie kokius tu cia pinigus :DNera ka aiskinti,Zalgirio biudzetas 5milijonai lt, ryto 15.Rezulatai gereni Zalgirio.Nejuokauk. LR ir Z biudzetai apie 10 mln.Z biudzetas 10mln?:))Motiejunas ne karta sake 5milijonai,kas akivaizdu.Lrtyo praejusi sezona buvo 12mln.Vainauskas pats minejo,akd si seozna pavyko suburti dideli rata remeju,komaplektacija koamndos tikrai geresne negu parejusi sezona.Motiejunas sake, kad z visas biudzetas siemet 15 mln - 5 mln. papildomoms islaidoms (skrydziams, viesbuciams ir t.t.), LR biudzetas niekada nebuvo didelis, o praeitais metais - maziausias (8 mln), siemet pavyko surinkt 10 mln. Nezinau is kur tu trauki savo skaicius. Ir dar. LR visada issiskirdavo tuo, kad su zymiai mazesniu biudzetu nei zaliu sugebedavo geriau pasirodyt europoj, praeitais metais LR biudzetas buvo maziausias , o zalgirio 4 kartus didesnis. Siemet sezonas dar nepasibaige ir LR gales parodyt savo jega eurocupe.KA tu cia apguat bandai kvaileli?:)lryto biudzetas praejusi sezonahttp://www.15min.lt/naujiena/sportas/kre...„Žalgiris“ iš visų rėmėjų, įskaitant ir naująjį generalinį rėmėją iš Ukrainos, šį sezoną tikisi surinkti bent 5 milijonų litų biudžetą.http://www.tritaskis.lt/straipsnis/zalgi...


BET IS KUR TOKIU ATSIRANDA. 5 mln, gal tau protelis neveikia? Kad ir imam grubia matematika. Komandoj 16 zaideju, 5mln/16=300000 stuku. Aisku jauneliai gal tiek ir negauna per sezona, bet tai pvz nori pasakyt, kad aukstaugiai gauna per metus +-400000, kas sudaro apie 100k euro? :D Gal tu pasidomek dar karta krepsininku kainomis. Jei jau redikai visokie ryte tikslaii zinau uzdirbdavo 20k per menesi. Tai per sezona apie 200k gaunas. O cia zvaigzdes vos daugiau tipo gauna? :D

Ir jei skaityt moketum, ten rase, kad tikisi tiek is remeju surinkt, is bilietu dar maziausiai tiek. Ir kaip jau tau sake buvo planuojamas 15mln biudzetas, 5mln skolom, ar pavyks tuos 15surinkt, cia kitas klausimas, bet tikrai ne 5mln
2013-12-04
+5
Atsakyti
_VLP_Az_VLP_AzgumbisPz, kokie jus visi atsilupe esat.. nieko protingiau nesugalvojat, tik kaip pastumt vieni ant kitu.Norint rast normalu komentara, tenka perskaityt 20-30 debilisku.Ir taip kiekvienam straipsny kuriame minimos dvi pajegiausios Lietuvos komandos.ATILogiskas topas. Rytas ten kur ir priklauso. Tai tik dar vienas irodymas, kad ne pinigai viska lemia.aaaaa... gal galetum placiau paaiskinti savo minti, jog ne pinigai viska lemia. nelabai isikirtau apie kokius tu cia pinigus :DNera ka aiskinti,Zalgirio biudzetas 5milijonai lt, ryto 15.Rezulatai gereni Zalgirio.Nejuokauk. LR ir Z biudzetai apie 10 mln.Z biudzetas 10mln?:))Motiejunas ne karta sake 5milijonai,kas akivaizdu.Lrtyo praejusi sezona buvo 12mln.Vainauskas pats minejo,akd si seozna pavyko suburti dideli rata remeju,komaplektacija koamndos tikrai geresne negu parejusi sezona.Motiejunas sake, kad z visas biudzetas siemet 15 mln - 5 mln. papildomoms islaidoms (skrydziams, viesbuciams ir t.t.), LR biudzetas niekada nebuvo didelis, o praeitais metais - maziausias (8 mln), siemet pavyko surinkt 10 mln. Nezinau is kur tu trauki savo skaicius. Ir dar. LR visada issiskirdavo tuo, kad su zymiai mazesniu biudzetu nei zaliu sugebedavo geriau pasirodyt europoj, praeitais metais LR biudzetas buvo maziausias , o zalgirio 4 kartus didesnis. Siemet sezonas dar nepasibaige ir LR gales parodyt savo jega eurocupe.


KA tu cia apguat bandai kvaileli?:)lryto biudzetas praejusi sezonahttp://www.15min.lt/naujiena/sportas/kre...

„Žalgiris“ iš visų rėmėjų, įskaitant ir naująjį generalinį rėmėją iš Ukrainos, šį sezoną tikisi surinkti bent 5 milijonų litų biudžetą.

http://www.tritaskis.lt/straipsnis/zalgi...
2013-12-04
+8
Atsakyti
_VLP_Az_VLP_AzgumbisPz, kokie jus visi atsilupe esat.. nieko protingiau nesugalvojat, tik kaip pastumt vieni ant kitu.Norint rast normalu komentara, tenka perskaityt 20-30 debilisku.Ir taip kiekvienam straipsny kuriame minimos dvi pajegiausios Lietuvos komandos.ATILogiskas topas. Rytas ten kur ir priklauso. Tai tik dar vienas irodymas, kad ne pinigai viska lemia.aaaaa... gal galetum placiau paaiskinti savo minti, jog ne pinigai viska lemia. nelabai isikirtau apie kokius tu cia pinigus :DNera ka aiskinti,Zalgirio biudzetas 5milijonai lt, ryto 15.Rezulatai gereni Zalgirio.Nejuokauk. LR ir Z biudzetai apie 10 mln.Z biudzetas 10mln?:))Motiejunas ne karta sake 5milijonai,kas akivaizdu.Lrtyo praejusi sezona buvo 12mln.Vainauskas pats minejo,akd si seozna pavyko suburti dideli rata remeju,komaplektacija koamndos tikrai geresne negu parejusi sezona.Motiejunas sake, kad z visas biudzetas siemet 15 mln - 5 mln. papildomoms islaidoms (skrydziams, viesbuciams ir t.t.), LR biudzetas niekada nebuvo didelis, o praeitais metais - maziausias (8 mln), siemet pavyko surinkt 10 mln. Nezinau is kur tu trauki savo skaicius. Ir dar. LR visada issiskirdavo tuo, kad su zymiai mazesniu biudzetu nei zaliu sugebedavo geriau pasirodyt europoj, praeitais metais LR biudzetas buvo maziausias , o zalgirio 4 kartus didesnis. Siemet sezonas dar nepasibaige ir LR gales parodyt savo jega eurocupe.


siemet ryto biudzetas 8 kart didesnis
2013-12-04
-11
Atsakyti
Az_VLP_AzgumbisPz, kokie jus visi atsilupe esat.. nieko protingiau nesugalvojat, tik kaip pastumt vieni ant kitu.Norint rast normalu komentara, tenka perskaityt 20-30 debilisku.Ir taip kiekvienam straipsny kuriame minimos dvi pajegiausios Lietuvos komandos.ATILogiskas topas. Rytas ten kur ir priklauso. Tai tik dar vienas irodymas, kad ne pinigai viska lemia.aaaaa... gal galetum placiau paaiskinti savo minti, jog ne pinigai viska lemia. nelabai isikirtau apie kokius tu cia pinigus :DNera ka aiskinti,Zalgirio biudzetas 5milijonai lt, ryto 15.Rezulatai gereni Zalgirio.Nejuokauk. LR ir Z biudzetai apie 10 mln.Z biudzetas 10mln?:))Motiejunas ne karta sake 5milijonai,kas akivaizdu.Lrtyo praejusi sezona buvo 12mln.Vainauskas pats minejo,akd si seozna pavyko suburti dideli rata remeju,komaplektacija koamndos tikrai geresne negu parejusi sezona.


Motiejunas sake, kad z visas biudzetas siemet 15 mln - 5 mln. papildomoms islaidoms (skrydziams, viesbuciams ir t.t.), LR biudzetas niekada nebuvo didelis, o praeitais metais - maziausias (8 mln), siemet pavyko surinkt 10 mln. Nezinau is kur tu trauki savo skaicius. Ir dar. LR visada issiskirdavo tuo, kad su zymiai mazesniu biudzetu nei zaliu sugebedavo geriau pasirodyt europoj, praeitais metais LR biudzetas buvo maziausias , o zalgirio 4 kartus didesnis. Siemet sezonas dar nepasibaige ir LR gales parodyt savo jega eurocupe.
2013-12-04
+12
Atsakyti
weeck_VLP_Visai nelogiskas "reitingas". Net nesuprantu jo sudarymo kriteriju. Nesilaikoma svarbiausio kriterijaus - grupiu galingumo.sudarymo kriterijai - pergaliu kiekis grupeje, pralaimejimu dydis ir svarba lentelei uzimamai pozicijai ir galimybe iseit i kita etapa. Logiska cia viskas


Beprasmiskai jam aiskini. Cia jis tik vartosi bei susigalvoja eilinius atmazus kad tik niekaip nepripazinti savo degradavusio komuniagu projekto realybe.
2013-12-04
-6
Atsakyti
_VLP_AzgumbisPz, kokie jus visi atsilupe esat.. nieko protingiau nesugalvojat, tik kaip pastumt vieni ant kitu.Norint rast normalu komentara, tenka perskaityt 20-30 debilisku.Ir taip kiekvienam straipsny kuriame minimos dvi pajegiausios Lietuvos komandos.ATILogiskas topas. Rytas ten kur ir priklauso. Tai tik dar vienas irodymas, kad ne pinigai viska lemia.aaaaa... gal galetum placiau paaiskinti savo minti, jog ne pinigai viska lemia. nelabai isikirtau apie kokius tu cia pinigus :DNera ka aiskinti,Zalgirio biudzetas 5milijonai lt, ryto 15.Rezulatai gereni Zalgirio.Nejuokauk. LR ir Z biudzetai apie 10 mln.


Z biudzetas 10mln?:))Motiejunas ne karta sake 5milijonai,kas akivaizdu.Lrtyo praejusi sezona buvo 12mln.Vainauskas pats minejo,akd si seozna pavyko suburti dideli rata remeju,komaplektacija koamndos tikrai geresne negu parejusi sezona.
2013-12-04
-16
Atsakyti
Gametarp kitko tik, bet pernai siuo metu Zalgiris reitinge buvo pirmas, o rytas va paskutinis! ir cia ne grupes stiprumas tikrai, nes kitos grupes komandos mato 2 grupes autsaiderius Ryta ir Zvezda, Zalgirio grupej prancuzai ir vokieciai, visom kitom reikia draskytis su Zalgiriu del pergales ;)


Ka ir reikejo irodyti. Pries metus Eurolygos patranku mesa buvo ten kur dabar. Po ano sezono vainausku komjaunimo atliekos zviege jog tai dar nieko nereiska, bet atejus eiliniam Eurolygos sezonui galime eilini syki isitikinti ko verta sita apgailetina komanda. Sitie sezonai yra logiska agonijos seka pastaruju keliu sezonu kai Zalgiris totaliai tyciojasi is sitos raudonosios komuniagu gvardijos. Net jei siemet per fuksa reklaminis vainausku laikrascio projektas ir sugebes pagaliau siaip netaip laimeti pries visos Lietuvos palaikoma komanda, bet tai tikrai nenubrauks tos gedingos issityciojimo serijos, kuri berods jau yra 20-2 i vienus vartus.
2013-12-04
+12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.