Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) nuo kito sezono dar griežčiau žiūrės į komandas, kurios savo krepšininkams suteiks poilsio.

Chrisas Haynesas iš „Yahoo Sports“ praneša, kad naujosios taisyklės komandoms draus suteikti poilsio traumų neturintiems žaidėjams, kuomet bus žaidžiamos daug susidomėjimo sulaukiančios ir per nacionalinę televiziją transliuojamos rungtynės.

Klubams, kurie nepaisys šių reikalavimų, bus skiriama mažiausiai 100 tūkst. JAV dolerių siekiančios baudos.

Naujosios taisyklės taip pat neleis suteikti poilsio traumų neturintiems žaidėjams ir tuo atveju, jei komanda žais išvykoje. Vis dėlto, jei klubas nuspręstų suteikti poilsio sveikatos problemų neturinčiam krepšininkui, jis vis tiek turėtų būti arenoje bei būti matomas gerbėjams.

Naujasis NBA sezonas startuos gruodžio 22-ąją. Atidarymo rungtynės susikaus Bruklino „Nets“ ir „Golden State Warriors“ bei Los Andželo „Lakers“ ir „Clippers“ klubai.

Komentarai:
Emma
Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki - http://3sex.club
2020-12-08
-7
Atsakyti
djgaffer
Labai geras žingsnis,nes jau rimtai nervuodavo,kai norėdavai pamatyti gerą dvikovą su ryškiausiom žvaigždėm,o prieš rungtynes pranešdavo,kad to ir to nebus.Milijonus žaidėjai uždirba,čia jų darbas,tai ir tegul atlieka savo darbą,jei nėra rimtos priežasties praleisti rungtynes.
2020-12-08
Atsakyti
Ttd
siaip ten sistema ne visai normali gali visa sezona arti kaip pvz Raptoriai o kiti gali ilsintis ir strateguoti. Pataikiai ant Raptoriu laimi nesunkiai ir toliau varai.
2020-12-08
+3
Atsakyti
AS
Nemanau kad bus sunku susimuliuot traumas :)
2020-12-08
Atsakyti
Ceska
graudu :D as jau net nezinau kas oriau ar kekse buti ar nba zaisti
2020-12-08
-1
Atsakyti
Sitie
pinigu darymo irankiai, tai yra zaidejai, niekinami kaip imanoma, kad tik ismelzt kuo daugiau pinigu is ju. Apgailetinas pasaulis, parsidaves del pinigu.
2020-12-08
-1
Atsakyti
Anonimas
kai sikna dega ir reikia pinigu tai NBA lyga net ir zvaigzdes prades versti atzaidinet tuos matchus :D
2020-12-08
+7
Atsakyti
Abdullah
karaliene james tuoj uzprotestuos, ir nba pakeis taisykles
2020-12-08
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.