Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

NBA dėjimų konkursą laimėjo Oklahomos „Thunder“ gynėjas Hamidou Diallo, kuris finale atliko įspūdingą dėjimą peršokdamas didžiausią žmogų Šarlotės arenoje – Shaquelle’ą O’Nealą.

Hamidou Diallo

Hamidou  Diallo
Hamidou  Diallo
MIN: 11.43
PTS: 4.22 (50.45%)
REB: 2.09
AS: 0.38
ST: 0.44
BS: 0.22
TO: 0.51
GM: 45

20-ies metų 196 cm ūgio atakuojantis gynėjas Shaqą peršoko vilkėdamas „Supermeno“ marškinėlius, o tuomet dar alkūnę įgrūdo į krepšį.

„Buvau tikras, kad įkrausiu per Shaqą. Jeigu nebūčiau tikras, tai nekviesčiau jo“, – sakė Diallo.

Niujorko „Knicks“ gynėjas Dennisas Smithas finale pirmuoju bandymu nesugebėjo atlikti dėjimo, o antruoju skrydžiu peršoko Dwyane’ą Wade’ą ir gavo 50 taškų.

Diallo lemiamam dėjimui būtų pakakę 43 taškų, o jis peršoko reperį Quavo ir gavo 45 taškus.

Kaip paaiškėjo vėliau, Diallo ketino įkrauti per Dwyane’ą Wade’ą, tačiau anksčiau tai padaręs Smithas sugadino jo planus „Augant jis buvo mėgstamiausias mano krepšininkas. Bet viskas išėjo gerai“, – komentavo Diallo.

Konkurse taip pat dalyvavo Milesas Bridgesas iš Šarlotės „Hornets“ ir Johnas Collinsas iš Atlantos „Hawks“. Collinsas, bandydamas įkrauti peršokdamas nedidelį lėktuvėlį, užkliuvo už jo ir aplaužė.

Diallo dėjimas per Shaqą:

Diallo dėjimai:

Visi gražiausi dėjimų konkurso epizodai:

Nesėkmingas Johno Collinso skrydis:

Komentarai:
Mirka3
Kai vertintojai persokus zmogu duoda 50 daznai, tai panasu kad tik populiares sis dejimas ir tikrai nieko isradinet nera poreikio. Tie kas bando atlikt sudetingesni dejima, labai rizikuoja suklyst, o svarbiausia sekmes atveju negauna jokiu bonusu pries tradicinius dejimus, ko pasekoj ir matom per kapotus dedancius finalinius dejimus... Dar vienas svarbus dalykas - dejimo ispildymas, puikus judejimas, jega ir pan., kuris dazniausiai nustumiamas pries standartizuotus skrydzius, iki siol puikiai pamenu gordono dejimus, carterio dejimus.
2019-02-17
-2
Atsakyti
rr
Pati NBA yra tragedija, jau nekalbant apie tokius konkursus.
2019-02-17
+1
Atsakyti
Yolo
Gerai kad ir isjungiau po pirmo round, nieko idomaus. Didziausia problema kad pvz 3pt konkurse nereik nieko naujo isradinet ateini ir metai kas taikliau. O cia kasmet neatliknesi to paties o kazka naujo israst labai sunku, juolab kad ir dejikai ne patys idomiausi, jau tie sokinejimai per daiktus pabode. Paskutinis geras konkursas buvo LaVine pries Gordona po to vis zemyn.
2019-02-17
-1
Atsakyti
kasioguru
o man tai konkursa istrauke... Collinsas. :) nepamenu, kada buciau juokesis is dejimo, o sikart prisijuokiau. vien vaizdelis, kai jis uzsidejo ta lakuno kepure, salika ir akinius jau buvo geras, o kai dar viskas pradejo krist ir paskui dar lektuva aplauze, tai buciau daves 10 balu. :) dejimas buvo is serijos "reikejo berniukams..." :)
2019-02-17
-1
Atsakyti
djgaffer
Bet grynai,jau tuoj konkursas bus ne kas gražiau įdės,o kas per ką įdės.Jokio jau kūrybingumo,minties.O ten žiūrovai arenoj vistiek išsižioję stebi,tarsi peršokti per žmogų kažkas fantastiško.Trūksta asmenybių šitam konkursui.
2019-02-17
+2
Atsakyti
Silpnai. Greičiau ne dėjimų konkursas, o šokinėjimas per kliūtis.
2019-02-17
+11
Atsakyti
teriblas
Tragiškas konkursas šiemet, bet ką aš kalbu sunku konkursas mirė kai blakė griffin peršoko per mašiną.
2019-02-17
-5
Atsakyti
Anonimas
dar vienas žiauriai silpnas konkursas. NBA turėtų pasekti KMT pavyzdžiu ir atsisakyti, jeigu tokius tik prisikviečia dalyvauti
2019-02-17
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.