Nuotr.: LaPresse - Scanpix
Nuotr. LaPresse - Scanpix

Manto Kalniečio atstovaujama Milano „Emporio Armani„ tik po atkaklios kovos 100:97 Italijos pirmenybėse patiesė Turino FIAT, o po mačo treneris Jasminas Repeša savo auklėtinius išdėjo į šuns dienas.

„Iš šio mačo pasiėmėme tik pergalę. Pelnėme 100 taškų, tačiau dėl pergalės turėjome atiduoti daug jėgų. Taip yra todėl, kadangi žaidėjai nepersistengia gynyboje ir mąsto tik apie savo individualią statistiką. Juose matau labai daug pasididžiavimo ir savanaudiškumo. Negalime taip žaisti. Italijoje dirbu 11 metų ir į visas komandas bandžiau atnešti savo gyvenimo krepšiniu būdą. Šiuo metu aš savęs šioje Milano komandoje neatpažįstu ir nenoriu, kad ekipoje būtų mano vardas.

Pirmadienį turėsime dvigubą treniruotę. Ar galvoju apie individualias bausmes žaidėjams? Žinoma, ir daug žaidėjų yra rizikingoje padėtyje. Jeigu turite pasiūlymų iš kitų komandų, tai rytoj galite išvykti, bet aš abejoju, ar tokių pasiūlymų yra. Mano išdidumas neleistų tokioje situacijoje ištverti dar vieną dieną. Jaučiuosi įžeistas ir kaip žmogus, ir kaip profesionalas“, – po mačo rėžė Repeša.

Italijos pirmenybėse tai buvo jau šeštoji Milano komandos pergalė iš tiek pat galimų. Tuo metu Eurolygoje ekipa pasiekė 2 pergales ir triskart pripažino varžovų pranašumą. 

Kalnietis šiame susitikime ant parketo praleido 3 minutes, per kurias prametė vienintelį tritaškį, kartą pažeidė taisykles bei surinko -2 naudingumo balus.

„Emporio Armani“ komandoje rezultatyviausiai žaidė 16 taškų pelnęs Krunoslavas Simonas, Miroslavas Raduljica ir Jamelas McLeanas pridėjo po 14.

Komentarai:
gena
gal ne tuos akinius uzsedojo,kad pastebejo jo aukletiniai statistai)))
2016-11-06
-2
Atsakyti
djgaffer
Tai trenerio pareiga ir yra pažaboti tas visas žvaigždes.Jei nesugeba,durys žino,kur yra.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-11-06
-8
Atsakyti
lkl
ne uruodas o urodas
2016-11-06
-12
Atsakyti
Nevaryk ant Kalniecio uruodas, jis kaip ir Maciulis klube gauna gerus pinigus bet zaidzia bb padeja, bet uz rinktine kur nieko negauna atiduoda visa save.
2016-11-06
-1
Atsakyti
Kaunietis
kalnietis nors karta si sezona suzaide bent padoru maca?? neveltui LT rinktine visi dauze ant 30-50 tasku skirtumu olimpinese ,jei toks eurocup lygii vargiai traukiantis zaidejas buvo lyderis
2016-11-06
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.