Nuotr.: FIBA.com
Nuotr. FIBA.com

Virginijaus Šeškaus treniruojama „Jonavos“ komanda artėja link sudėties komplektavimo darbų pabaigos.

BasketNews.lt“ žiniomis, kontraktus su NKL žaisiančia ekipa turi Darius Tarvydas, Laimonas Kisielius, Giedrius Staniulis, Ignas Labutis, Gediminas Žalalis, Justas Vazalis, Nojus Pankratjevas, Redas Jakubauskas ir Modestas Žaunieriūnas.

Tarvydas, Kisielius, Labutis ir Žalalis praėjusį sezoną žaidė LKL klubuose. 29-erių Staniulis LKL žaidė septynis sezonus.

Vazalis, Pankratjevas, Jakubauskas bei Žaunieriūnas komandoje rungtyniavo ir praėjusį sezoną.

Jonavos klubas taip pat aktyviai į savo sudėtį vilioja klaipėdietį Tomą Delininkaitį, kuris vis dar yra laisvasis agentas.

Tarvydo ir Staniulio kontraktai su Jonavos komanda yra atviri – jie bet kada galės palikti klubą.

„Jonava“ dar ieško įžaidėjo.

Rytoj Jonavoje startuos keturių komandų draugiškas turnyras, kuriame be šeimininkų varžysis dar trys NKL ekipos: Marijampolės „Sūduva-Mantinga“, Šakių „Vytis“ ir Vilkaviškio „Perlas“.

Kitą savaitę „Jonava“ oficialiai pradės sezoną. Spalio 13-ąją ekipa varžysis KMT pirmojo etapo pirmose rungtynėse su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“, o spalio 15-ąją pradės kovas NKL, kai svečiuose susitiks su „Šilute“.

Komentarai:
Expert
Nieko gero iš tokios Jonavos sudėties. NKL vidutiniokė bus, bet ne pretendentė laimėti NKL ir patekti į LKL kaip jie svaigsta. Tarvydą kalbina, Pasvalio Pieno žvaigždės, Lukauskis ir kitų pasiūlymų laukia. Taigi su tokia sudėtim, tik galės pakovoti, dėl kokios 8 vietos, nebent vidurį sezono, kažką rimtesnio nupirks. Noris, stipresnių žaidėjų, jug po prancūzų, Ispanų, Italų 2 - 4 lygas daug geresnių lietuvių žaidžia. Bet gal ir vėl su pinigais ne kažką Jonavos komandoj. Kol komandai vadovaus tas plūgas Vaškevičius, niekad jie gero biudžeto nesurinks.
2020-10-08
-7
Atsakyti
Jonava
O tai Kaip su Lukauskiu buvo kalbos kad ir Su Lukauskiu Taresi
2020-10-07
-3
Atsakyti
Kovoje del nkl playoffu tokios sudeties uzteks, bet laimeti - sansu mazai. Panasu, kad ir cia Seskus neisileidzia legionieriu
2020-10-07
-2
Atsakyti
Vasia
Cia Tarvydas kaip viskio reklamai,fotogeniskas bernas galetu prie algos dasidurti is fotosesiju 😊
2020-10-07
Atsakyti
djgaffer
Oho,rimta komanda renkama.Net ir nelikus Tarvydo su Staniuliu,vistiek galingai sudėtis atrodytų.O jei dar Delininkaitis atvyktų?Tai taptų tikra NKL žvaigždžių komanda.Šeškus pasistengė kaip reikiant.
2020-10-07
+4
Atsakyti
vcb
Be Marskineliu sita foto tiktu i playboy zurnala.
2020-10-07
+6
Atsakyti
nu
prisirasys virgis tu atviru kontraktu,paskui kai pabegs keli vel verks nu sunku mum sunku mum paliko mus cia tas anas,o kad ima ne savo lygio grajokus ir tikisi kad isbus visa seza tai cia normalu,tokios komplektacijos ir braizai toli nevaziuoja max iki nauju metu tada griutis ir verkimai.
2020-10-07
+1
Atsakyti
ATI
Lukauskio ner :(
2020-10-07
+3
Atsakyti
Zee
supraskit kad visiems siems zaidejams LKL būtu vietos. bet si krizini sezona visiems su babkem striuka. šitie žaidėjai jau patyrę, ju kaina aukštesnė nei kokio 22 metu perspektyvaus žaidėjo. viska įvertinus lkl klubams geriau du perspektyvus žaidėjai nei vienas senjoras. o dabar kai sezonas prasidėjo, jau ir patys senjorai mazinasi kainas, nes geriau maziau nei nieko.
2020-10-07
+5
Atsakyti
uz zalgiri
keista kad Tarvydui neatsirado vietos LKL..
2020-10-07
+2
Atsakyti
a
kaip tarvydas nepakylo i lkl lygi? :DDD
2020-10-07
-3
Atsakyti
MT16
Dar ir lkl pajudėtu ši komandėlė.
2020-10-07
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.