Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Donaldo Kairio viltis įtraukti naujoką Maurice'ą Ndourą į Vilniaus „Ryto“ sudėtį prieš akistatą su Kauno „Žalgiriu“ išblėso.

Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, senegaliečio atvykimo į Lietuvą procesas užtruko, todėl 29-erių atletas dar nepadės sostinės klubui sekmadienį vyksiančiame LKL grandų mūšyje. 

Pristatinėdamas naujoką oficialiame „Ryto“ pranešime spaudai, Kairys tikėjosi Ndourą išmėginti karštoje akistatoje su „Žalgiriu“. Komandai nepadės ir nykščio traumą besigydantis Martynas Echodas.

LKL akistatos pradžia – 17.20 val.

Po mūšio su kauniečiais Vilniaus komanda antradienį pradės žygį FIBA Čempionų lygoje, kada „Siemens“ arenoje susikaus su Atėnų „Peristeri“ iš Graikijos.

Ndouras į „Rytą“ persikėlė po praėjusio sezono Valensijos „Basket“ komandoje, su kuria kovojo Eurolygoje. Elitiniame Senojo žemyno turnyre jis vidutiniškai žaidė po 15 minučių, rinko po 6,3 taško ir atkovojo po 2,4 kamuolio.

„Ryto“ pasiruošimo dvikovai su „Žalgiriu“ akimirkos:

Komentarai:
djgaffer
Atvyks už tai tiesiai į ČL rungtynes,kur jo pagalba bus labiau reikalingesnė.Nebent jiems dvikova su Žalgiriu svarbiau už Europinius turnyrus.Tada nėra ko ir ČL rungtyniauti,juk Žalgirį nugalėti yra jų gyvenimo tikslas.🙂 Sarkastiškai aišku aš čia kalbu,bet jiems svarbiau,kad N\'Douras ČL būtų pasiruošęs.
2020-10-22
+1
Atsakyti
Zalgirio fanas
Po tokiu 10metu man jau nebeidomus tas LKLas. Jai rytui idomus tegu ir kapojasi. Man idomiau paziuret pries Velencija ar ASVELi. O pries ryta tai cia bus tik eilynes LKLo varzybos tarp eurolygos varzybu. Man nera svarbu kurioj vietoj Zalgiris bus galia sezono. Gali but kad ir astunti, bet finalus aiskus kaip ir visa desimtmeti. Atiduot LKLas reik jaunimui arba LKLu naudotis kaip treniruociu poligonu.
2020-10-22
Atsakyti
jonceblemba
Aciu dievuj, nors jau atmazas bus. O tai butu reikeje vel teisejus kaltinti kapi ir paskutinius 10 metu.
2020-10-22
+6
Atsakyti
Hm
Geras pasiruošimo video. Ku visi tie rytfaniai, kurie amžinai kolioja Jaską, dėl balso kėlimo prieš žaidėjus? :D
2020-10-22
-2
Atsakyti
wuahaha
toks vaizdas, kd treniruote veda biski atsilikusiai liaudziai... tie stovi kaip dundukai, nesupranta, treneris turi jam pasakyt, jump, run... nes kitu atveju ir stovetu... suprasciau, kad taip butu trefkej tiem, kurie pirmasyk atejo krepsinio lost... manau siemet rytas surinko visu laiku zemiausio intelekto komanda. kazin jie visi bendrom pastangom ar aplostu koki 7oka zodziu musyje....
2020-10-22
-3
Atsakyti
Raudona q
Nereikia cia sureiksminti to ndouro, kuris niekam iki siol nebuvo reikalingas. Jis nezaides jau septynis menesius, o Zalgiriui tokie lavonai isvis ne motais. Paziurekit i Zalgirio forma bei kaip jis dominuoja Eurolygoje. Ten uz tokius kaip ndouras yra pilna ir niekas pries Zalgiris nepasokinejo. Palyginkite vien Dunstona su rito medziu. Zalgiris lauzys per prieki kaip tik nores, o Jokubaicio su Luku uzduse goudelochai net nesugaudys nes visi zinome kokie jie tragiski gynyboje.
2020-10-22
+4
Atsakyti
Prisiminiau etatinio ducho komentara:DDDD
PULKOVSKIS Rytas per savaitę blet taip pasiruoš rungtynėms su Žalgiriu super greitam žaidimui, kad žali liks nieko nesuprate,atrodys kaip stovintys vietoje,kaip pro stovinčius Rytas pereis su kamuoliu judės šviesos greičiu - Jackson, Goudelock, Ndour, McCullough, Butkevičius, Radzevičius, Girdžiūnas visi lėks į greita į puolima šviesos greičiu savo Siemens arenoje ir taip aišku kad Rytas laimės,iš anksto sveikinu Ryto komanda ir treneri Kairi su 6 pergale iš eilės LKL. 2020-10-20
2020-10-22
-4
Atsakyti
ZaliaBalta
Yes! Spaudziu Like uz sita naujiena.
2020-10-22
+6
Atsakyti
vilnietis
Pažiūrėsim ant kiek geras tas Kairio "bėk ir mesk" krepšinis.
2020-10-22
-5
Atsakyti
Ndour
Neprireiks net Ndouro žalgirį vistiek patvarkys
2020-10-22
-1
Atsakyti
In your face
Hahahah :d O taip jau visi svaigo,kad bus x faktorius. Taip ir maniau,kad nespes taip greit atvykt,plius visos patikros ir t.t.
2020-10-22
-3
Atsakyti
ulialia
Kad turi atmazke tai faktas, bet jie ir pries tai reke kaip triuskins zalgiri, taigi paziuresim. Tik man idomu kaip jie ruosiesi panaudoti zaideja be saviizoliacijos ?
2020-10-22
-18
Atsakyti
atm
Bus gera atmazkė rytui, "be Ndouro žaidėm" ;D
2020-10-22
+21
Atsakyti
Ass
o jam izoliuotis nereikes?
2020-10-22
-3
Atsakyti
URbonusAS
Ir be Ndouro ir Echodo Rytas nesunkiai namie įveiks Žalgiri,ką tas Žalgiris pastatys prieš Ryta sysalus Jokūbaiti, Blaževičiu ar klišaranki Heyesa ar nemokanti žaisti Vasturia,Rytas vien greičiu su Jacksonu, Goudelocku, Butkevičiumi, McCulloughu, Gusčiu ir Girdžiūnu nuneš Žalgiri.
2020-10-22
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.