Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Klaipėdos „Neptūno“ struktūroje dar sykį įvyko persiformavimas. 

Dar gegužę naujai paskirtas direktorius Tomas Mačiulskis neįgavo pagreičio šiame poste, kuris šiuo metu oficialiai vėl lieka atviras, tinklalapiui BasketNews patvirtino komandos atstovai. 

Laikinai šios pareigos priskirtos Dainiui Vaiteliui. Pastarasis 2020 m. sausį perėmė sporto direktoriaus portfelį, ši pareigybė jam turėtų tekti ir toliau.

Tinklalapio BasketNews žiniomis, į klubo administravimo veiklą vėl įsijungė kovo mėnesį savo iniciatyva pasitraukęs Vilius Sukonas, kuris darbuojasi jau didžiąją tarpsezonio dalį.

Tomas Mačiulskis
Tomas Mačiulskis
Nuotr. bcneptunas.lt

Būtent po jo išėjimo „Neptūnas“ du mėnesius ieškojo naujo direktoriaus, o 2020-2021 m. sezonui pasiekus finišo tiesiąją, klubas pranešė apie Mačiulskio paskyrimą į šį postą.

Tąkart „Neptūnas“ naująjį administracijos narį pristatė kaip „verslo mentorių ir konsultantą, sukaupusį milžinišką patirtį tokiose įmonėse kaip DFDS ar „Aros Marine“.

Nors Sukonas „Neptūne“ grįžo prie jam anksčiau tekusių darbų, jo pareigos oficialiai kol kas nėra patvirtintos. 

Pirmasis klaipėdiečio darbo etapas uostamiesčio komandoje truko kiek daugiau nei trejus metus – nuo 2018 m. sausio iki praėjusio kovo.

Vilius Sukonas
Vilius Sukonas
Nuotr. bcneptunas.lt
Komentarai:
Kinų virusas
Silkių bačka irsta žemėn per siūles...
2021-09-16
+6
Atsakyti
Anonimas
Su tokiu savivaldybės rėmimu senieji savininkai jau būtų atidavę skolas (arba bent kažkiek sumažinę), o prie jų bent klubas Lietuvoj buvo elite. Nes kai atėjo šitie savininkai, klubo rezultatai tik žemyn krenta, skolos ne ką ir mažėja, skandalais tik pradėjo garsėti klubas.
2021-09-16
Atsakyti
Anonimas
Sukonas iseina: "Vaje vaje! Skandalas! Pinigus plauna! Viskas blogai!" Kitas ateina: "Vaje vaje! Skandalas! Pinigus plauna! Viskas blogai!" Sukonas grizta: "Vaje vaje! Skandalas! Pinigus plauna! Viskas blogai!"
2021-09-16
-2
Atsakyti
djgaffer
Nu čia jau visiškas cirkas vyksta.Vieni išeina,kiti ateina,o tada tie prieš tai išėję vėl sugrįžta.Kažkoks išsidirbinėjimas iš klubo darosi.Neptūno fanams tokia situacija turbūt jau kelia šleikštulį,nes stabilumo klubo viduje senai nerasta.
2021-09-16
+1
Atsakyti
Tol kol uz savivaldybes pinigus savininkus ir dalininkus vaidins - sitas marazmas ten nesibaigs. Ryto PR genijaus variantas. Šilta prie savivvaldybės pinigėlių ir tiek, krepšinis jiem ten paskutinėj vietoj.
2021-09-16
+5
Atsakyti
Humas
ir Neptūnas turi savo gudelį...
2021-09-16
Atsakyti
zvezda
idomu kada savivaldybė užsuks pinigų kranelį ar atsikratys nevykėlių vadovų ar pseudo sąvininkų iš komandos, nes kiek girdėjau ir futbolo komanda negauna pinigų iėško kas perpirktu ją
2021-09-16
+3
Atsakyti
Ano
Silkininkas tipo remia kluba. Pastato i posta draugeli, kuris net nežino kaip kamuolys atrodo ir i darba buvo atvares tik nusifotkinti. Puse metų nei žodžio nepasakė, o alga manau kokias 3 stukas kabino. Va ir Sigučio rėmimas sugrįžo jam atgal :D Tokios valdžio dar Klaipėda neturėjo. Ištikimiausi sirgaliai nusisukinėja po truputi. Ne nuo klubo, o nuo šito veikėjo valdžios. Visi pareis kaip šitas pasitrauks. Rėmėjai irgi laukia kada šito neliks ir galės kluba remti.
2021-09-16
+3
Atsakyti
Kai Sukonas isejo
„Tai yra bloga naujiena klubui, – sakė „Neptūno“ sporto direktorius D.Vaitelis. – Vilius atliko labai didelį ir teigiamą darbą „Neptūne“. Mano manymu jis tą darbą turėtų tęsti ir tikrai gaila, kad jis pasitraukia iš pareigų. Norisi tikėti, kad kažkiek pailsėjęs ir atsitraukęs jis vėl norėtų grįžti“.
2021-09-16
+7
Atsakyti
Krepsnews
Kaip tie "verslo mentoriai ir konsultantai" nesupranta, kad tokiu fabriku konsultantu ne pro nago juodyma neturetu but salia klubo. Jie ateina save sekmingais menedzeriais, filantropais vadindamiesi bet nesusigaudo, kad del ju paciu bet kas mylintis krepsini ir nenori nieko bendro su klubu turetu. Tskant tas pats bibys tik kitoj rankoj
2021-09-16
+8
Atsakyti
Adas
silkininkas plauna pinigus per klubą. kas nepasroviui- išmeta už borto
2021-09-16
-2
Atsakyti
SNIKERSAM
SILKIU FABRIKO KONTOROJ NIEKO NAUJO, BARDAKAS KONKRETUS
2021-09-16
+5
Atsakyti
Aha
kažkokia artistu kompanija, matyt nedori darbai vyksta
2021-09-16
Atsakyti
Tiesa
Visi nori buti prie lovio... Va taip ir buna, kai valdai svetimus pinigus
2021-09-16
+3
Atsakyti
eee
Kas ten vis darosi su ta valdžia?
2021-09-16
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.