Dirko Bauermanno plojimai po sėkmingo „Lietuvos ryto“ epizodo Nuotr.: Fotodiena.lt/A.Pliadis
Dirko Bauermanno nurodymai „Lietuvos ryto“ žaidėjams Nuotr.: Fotodiena.lt/A.Pliadis
Gintaras Kadžiulis ieško kam perduoti kamuolį iš užribio linijos Nuotr.: Fotodiena.lt/A.Pliadis
Simas Buterlevičius su Mindaugu Katelynu taikosi į kamuolį Nuotr.: Fotodiena.lt/A.Pliadis
Virginijaus Šeškaus emocijos per minutės pertraukėlę Nuotr.: Fotodiena.lt/A.Pliadis
Dirko Bauermanno plojimai po sėkmingo „Lietuvos ryto“ epizodo Nuotr.: Fotodiena.lt/A.Pliadis
Dirko Bauermanno nurodymai „Lietuvos ryto“ žaidėjams Nuotr.: Fotodiena.lt/A.Pliadis
Gintaras Kadžiulis ieško kam perduoti kamuolį iš užribio linijos Nuotr.: Fotodiena.lt/A.Pliadis
Simas Buterlevičius su Mindaugu Katelynu taikosi į kamuolį Nuotr.: Fotodiena.lt/A.Pliadis
Virginijaus Šeškaus emocijos per minutės pertraukėlę Nuotr.: Fotodiena.lt/A.Pliadis

Daug intrigos prieš pusfinalio seriją kėlusi Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir „Prienų“ kova baigėsi be emocijų ir svarbių metimų besibaigiant rungtynėms.

„Lietuvos ryto“ krepšininkai didžiąją dalį rungtynių pirmavo dviženkliu skirtumu ir žengė pirmą žingsnį LKL finalo link.

Dirko Bauermanno treniruojama Vilniaus ekipa trečiadienį namie 75:67 (8:12, 34:17, 18:16, 15:22) nugalėjo „Prienų“ komandą ir laimėjo pirmas serijos iki dviejų pergalių rungtynes.

Antrasis susitikimas vyks penktadienį Prienuose. Šiame mieste „Lietuvos rytas“ pralaimėjo gruodžio mėnesį, tačiau „Siemens“ arenoje šeimininkai buvo akivaizdžiai pranašesni.

Nemanja Nedovičius pelnė 20 taškų, Renaldas Seibutis surinko 17, o šių dviejų gynėjų taškai antrajame kėlinyje leido „Lietuvos rytui“ atitolti nepavejamai.

Rungtynių žaidėjas
Nemanja  Nedovic
PTS 20 | REB 4 | AS 4 | ST 1 | BS 1
Antrą ketvirtį šeimininkai pradėjo pelnydami 12 taškų be atsako, o du kamuolius iš eilės perėmęs Simas Buterlevičius padidino atotrūkį iki dviženklio – 28:16 (15 min.).

Kėlinį „Lietuvos ryto“ komanda laimėjo 34:17, o Nedovičius ir Seibutis kartu pelnė 17 taškų.

Trečiajame ketvirtyje skirtumas perkopė 20 taškų ribą (55:34, 25 min.). Sumažinti atsilikimą iki vienaženklio skaičiaus svečiams pavyko tik besibaigiant dvikovai, kai nugalėtojas nebekėlė abejonių.

„Prienų“ ekipai pritrūko ir snaiperių, ir lyderio Gedimino Oreliko indėlio. Naudingiausias LKL krepšininkas pataikė tik vieną metimą iš 10 ir baigė dvikovą surinkęs 4 taškus bei -5 naudingumo balus.

Būtent Orelikas pataikė pirmą „Prienų“ tritaškį, tačiau tai įvyko trečiajame kėlinyje. Iki tol prieniškiai net 15 kartų iš eilės atakavo netaikliai. Viena geriausiai tritaškius metančių LKL komandų iš viso pataikė tik 18 proc. tolimų metimų (5/28).

„Prienai“ žaidė išretėjusiomis gretomis – dėl traumų rungtyniauti negalėjo Darius Pakamanis ir Arminas Urbutis. „Lietuvos ryto“ komanda vertėsi be Tomislavo Zubčičiaus.

Rungtynes Vilniuje stebėjo ir iš JAV grįžęs sezoną NBA pabaigęs Jonas Valančiūnas.

„Lietuvos rytui“ tai buvo ketvirta pergalė prieš Prienų ekipą per septynis pastaruosius šių komandų susitikimus.

„Prienai“ laimėjo iki šiol vykusią vienintelę tarpusavio dvikovą šį sezoną – reguliariajame sezone gruodį Virginijaus Šeškaus auklėtiniai iškovojo pergalę namie. Vis dėlto serijos favoritu vadinamas „Lietuvos rytas“, reguliariajame sezone užėmęs antrą vietą ir aplenkęs prieniškius.

„Lietuvos rytas“: Nemanja Nedovičius 20 (5/6 dvitaškių), Renaldas Seibutis 17, Mindaugas Katelynas 13, Tautvydas Lydeka 8, Miltas Palacio 7.

„Prienai“: Artūras Valeika 19, Siim-Sanderis Vene 11 (9 atk. kam.), Arnas Labuckas 10, Gintaras Kadžiulis 9 (0/5 tritaškių), Paulius Ivanauskas 7.

Rungtynių vaizdo reportažas. Dirko Bauermanno, Virginijaus Šeškaus ir Renaldo Seibučio komentarai:

http://www.youtube.com/watch?v=Ev3N085qYxg

Komentarai:
Ar kas nors turite patirtimi su šioje svetainėje http://tipstersplace.com/tipsters
2013-04-27
-7
Atsakyti
BP
Gaila. Norėjosi, kad Prienai pakovutų.
2013-04-27
-4
Atsakyti
LibertusPasiseke Lrytui kai nekrito Prienams tritaskiai, visi gi puikiai zino kaip jais Prienai gali nuzudyti bet ka, nera abejoniu kad Prienuose bus visai kitas grajus. Nesuprantama tik kaip vakar Valeika sugebejo dominuoti pries Lryto priekine linija.


Rytui irgi nekrito, Rytas taip pat tritaskiai zudo
2013-04-26
-10
Atsakyti
Wladislaw_KowianskySLIMASSWilno tabora teisejai istrauke , nes vel butu pralaimeje.Utenoj jau pergale turejo Juventus bet teisejai dave trys prazangas Utenos jodukui ir baigesi ju pergale.Vel gryzo narkosa ir prasidejo teiseju sudo malimas.Tai o Kowno orgijas tipo teisejai netrauke?


Cia apie ka tu? Kazkaip praleidau, bet butu idomu jei papasakotum daugiau.
2013-04-25
+17
Atsakyti
SLIMASSWilno tabora teisejai istrauke , nes vel butu pralaimeje.Utenoj jau pergale turejo Juventus bet teisejai dave trys prazangas Utenos jodukui ir baigesi ju pergale.Vel gryzo narkosa ir prasidejo teiseju sudo malimas.


Tai o Kowno orgijas tipo teisejai netrauke?
2013-04-25
+4
Atsakyti
Jautesi, kad Rytas beveik visas rungtynes zaide atsipalaidaves, bet ir to uzteko. Saunuoliai ultros, kad parodei "Seskei" jo vieta. Jomantas dar karta irode, kad nors jis yra puolime meslas, bet gynyboj jis yra vienas geriausiu Lietuvoj. Patiko energijos pilni Nedovicius ir Buterlevicius. Tikekimes pergales Prienuose.
2013-04-25
Atsakyti
AsteriksasLKl jeigu neskirs sankciju lryto klubui uz zmogaus izeidima ir pazeminima ,tai niekas nesupras.


Prie ko čia klubas? Čia sirgalių plakatas ir klubas už tai neatsako. Jokių muštynių ar dar ko nebuvo, taip kad ir klubas čia nekaltas. Jeigu kalbi apie žmogaus įžeidimą, tai tada kiekvienas rungtynes Žalgiris privalėjo mokėti baudas už sirgalių skanduotę "F*ck you referee".
2013-04-25
+15
Atsakyti
LKl jeigu neskirs sankciju lryto klubui uz zmogaus izeidima ir pazeminima ,tai niekas nesupras.
2013-04-25
+29
Atsakyti
Pasiseke Lrytui kai nekrito Prienams tritaskiai, visi gi puikiai zino kaip jais Prienai gali nuzudyti bet ka, nera abejoniu kad Prienuose bus visai kitas grajus. Nesuprantama tik kaip vakar Valeika sugebejo dominuoti pries Lryto priekine linija.
2013-04-25
-13
Atsakyti
LR pranašumas buvo daugiau nei akivaizdus, nors komanda žaidė tik puse savo galimybių. Atkrintamosios yra jau tokios, kad jose reikia laimėti ir taškų skirtumas visai nėra svarbus :) Taip kad Prienuose pagerinę žaidimą LR neturės vargo su sidabro norėtojais :D
2013-04-25
+64
Atsakyti
simuciukas8Wilno_nashaBruoniusCrossGraziai cia vartosi bruonka. Pavadini gaidziu tai jis iskart viska savaip isvercia:D Nepatiko nevykeliui, zmogelis pastoviai dalyvauja geju paraduose, laika leidzia mylimam Mens Factory, bet vistiek vartosi:D Palaiko gaidzio spalvos ornamentu komanda, sios komandos fanai vadinami raudonskiauteriniais, neveltui biciuliaujasi su zydraisiais Klaipedos fanais, bet vistiek aiskina kad jie ne piderai, o vat visi kiti tai kaimieciai:Dbiciuliaujames su Klaipeda todel, kad jie miestietisko intelekto zmones, ko tau, kaimieti, niekada gyvenime nesuprast ;) sesk, 2Klaipedoi gimiau ir gyvenu ir patikek didzioji dauguma Klaipedieciu labai nuosirdziai nemegsta kaimieciu nuo baltarusijos pasienio Koks tu klaipedietis,tik runkelis gali pasivadinti wilno nashe ir kliedieti apie Baltarusijas ir kaima.


Patvorini nereik tik pasaku pasakoti paciam runkeliu bunant pailsink savo suglebusias silpnas smegenis

BruoniusvistMūsų didįjį miesto kvailelį bruoniuka vėl gaidina kas netingi. :) Eik bruoniuk ašaras nusivalyti, nes kaimiečiai labai jau tyčiojasi iš tavęs...--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.ltkas netingi tik tavo kaime tavo sese drozia :) Prasivalyk akis jeigu kazkokie gaidinimai vaidenasi :) duobes ne tik smegenis, bet ir akinius tau atmuse


gejuksti neciulbek apie moteris kuriu tau nereik . Portugalai vazelinas paradas normalus biciukai asaros ATA va taip va tau svieciasi runkeli is lenku kaimo DDDD
2013-04-25
+13
Atsakyti
Juoda diena Prienams buvo. Prienuose bus pergalė, neabejoju :)
2013-04-25
-14
Atsakyti
Keistai Ziurisi Prienu 0/16 trit
2013-04-25
+1
Atsakyti
zaidejas22SLIMASSWilno tabora teisejai istrauke , nes vel butu pralaimeje.Utenoj jau pergale turejo Juventus bet teisejai dave trys prazangas Utenos jodukui ir baigesi ju pergale.Vel gryzo narkosa ir prasidejo teiseju sudo malimas.is kur tokiu daunu kaip tu atsiranda ? ar jus kaip trusiai vieni su kitais zalgfaniai tratijates ? tai kaip ten ?


Viskas yra daug paprasciau. Ryta ar tapaty Neptuna palaiko mazoji dalis Lietuvos gyventoju, Zalgiry palaiko didesne dalis musu mylimos salies gyventoju. Naturalu, kad Zalgirio 'fanu' gretose bus daug daugiau protiskai atsilikusiu gerbeju, nei Ryto ar to pacio Neptuno. Bukim biedni, bet teisingi, visu komandu 'fanu' gretose netruksta silpnaprociu. Prie sio fakto pridekim tai jog didzioji Zalgirio 'fanu' dalis yra kilusi is periferijos, kuri nepasizymi ausktu intelekto ar issilavinimo lygiu. + nuo seno susiklosciusiu kultirinius siu miestu skirtumus ir gauname tai, jog zalioji nevisprociu armija dominuoja pries raudonuosius ar bet kurios kitos komandos nevisprocius.
2013-04-25
+3
Atsakyti
SLIMASSWilno tabora teisejai istrauke , nes vel butu pralaimeje.Utenoj jau pergale turejo Juventus bet teisejai dave trys prazangas Utenos jodukui ir baigesi ju pergale.Vel gryzo narkosa ir prasidejo teiseju sudo malimas.


is kur tokiu daunu kaip tu atsiranda ? ar jus kaip trusiai vieni su kitais zalgfaniai tratijates ? tai kaip ten ?
2013-04-24
+3
Atsakyti
Nusprendžiau šiandien apsilankyti arenoje, likau maloniai nustebintas :) Į areną susirinko nebloooogas skaičius žmonių, neblogas. Dar važiuodamas į areną galvojau, kad tik nebūtų padaryta klaida rungtyniauti Siemense, pasirodo klydau.

Atmosfera dar nebuvo tokia, kokia buvo prieš keletą metų (ech, laikai buvo...), bet progresas matosi. Patiko ir sirgaliaus taiklus metimas iš vidurio aikštės (ech, galėtų kola pavaišint).

Žaidimas buvo banguotas, tačiau lyderiai ir vėl ištraukė rungtynes. Nustebino Palacio taiklumas. Ech, gaila, kad neišgirsim Šeškaus atsako į plakatą "Už kiek parsidavėte?" :)
2013-04-24
+6
Atsakyti
Prienai namie paims tuos portugalus.
2013-04-24
+2
Atsakyti
simuciukas8Wilno_nashaBruoniusCrossGraziai cia vartosi bruonka. Pavadini gaidziu tai jis iskart viska savaip isvercia:D Nepatiko nevykeliui, zmogelis pastoviai dalyvauja geju paraduose, laika leidzia mylimam Mens Factory, bet vistiek vartosi:D Palaiko gaidzio spalvos ornamentu komanda, sios komandos fanai vadinami raudonskiauteriniais, neveltui biciuliaujasi su zydraisiais Klaipedos fanais, bet vistiek aiskina kad jie ne piderai, o vat visi kiti tai kaimieciai:Dbiciuliaujames su Klaipeda todel, kad jie miestietisko intelekto zmones, ko tau, kaimieti, niekada gyvenime nesuprast ;) sesk, 2Klaipedoi gimiau ir gyvenu ir patikek didzioji dauguma Klaipedieciu labai nuosirdziai nemegsta kaimieciu nuo baltarusijos pasienio Koks tu klaipedietis,tik runkelis gali pasivadinti wilno nashe ir kliedieti apie Baltarusijas ir kaima.


nei jis Klaipedietis, nei ka, daugiau tikek cia visokiais sizikais :)
2013-04-24
-21
Atsakyti
vistMūsų didįjį miesto kvailelį bruoniuka vėl gaidina kas netingi. :) Eik bruoniuk ašaras nusivalyti, nes kaimiečiai labai jau tyčiojasi iš tavęs...--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


kas netingi tik tavo kaime tavo sese drozia :) Prasivalyk akis jeigu kazkokie gaidinimai vaidenasi :) duobes ne tik smegenis, bet ir akinius tau atmuse
2013-04-24
-12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.