Iškart po Klaipėdos „Neptūno“ ir Kauno „Žalgirio“ rungtynių uostamiestyje įvyko „Žalgirio“ sirgalių konfliktas apsaugos darbuotojais su policininkais.

Šį sezoną metami tritaškiai

40%
10,7
Pataiko: 10,7
Taiklumas: 40,2%
Vieta lygoje: 1
Geriausias pasiekimas: 18
Blogiausias pasiekimas: 6
Daugiausia pataiko: Lukas Lekavičius

Vienas iš „Žalgirio“ sirgalių tribūnoje buvusių žmonių bandė žengti ant parketo, kuomet aikštėje dar vyko krepšininkų pakalbinimas televizijai, o policija jį sustabdė.

Du pareigūnai sirgalių paguldė, o paskui aistruolį į aikštę bandė patekti dar vienas žiūrovas, kurį policininkai taip pat sustabdė.

Aistruoliai buvo surakinti ir policijos išvesti iš arenos.

Vienas sirgalius dar norėjo sutrukdyti policininkams išvesti sirgalius.

„Brolio nepaliksiu“, – šaukė jis, braudamasis pro jį stabdančius kitus sirgalius. Į juos vienas policininkas papurškė ašarinių dujų.

Atsitraukdami sirgaliai iškeikė policininkus bei rodė necenzūrinius ženklus.

Iš viso iš „Švyturio“ arenos buvo išvesti penki „Žalgirio“ sirgaliai, o per konfliktą po rungtynių areną su policininkais turėjo palikti trys asmenys.

Rungtynes „Žalgiris“ laimėjo 77:60.

Komentarai:
Uzdejai bauda tokia, kad mazai nepasirodytu. 5 metus draudimas i krepsini ir visi labai greitai ismoktu elgtis pagal taisykles. Nori mustis ar kitaip matuotis pas ka ilgesnis, susitarei kokiam parke persimesti
2022-01-31
-5
Atsakyti
cia ne zalgirio fanai o tarp ju isimaise kazkokie marozai.
2022-01-30
-2
Atsakyti
Kaip Žalgirio fanas,tokių negaliu priskirti tokiai pačiai kategorijai.Normalūs mūsų fanai adekvačiai ir elgiasi,o čia kažkas pasirodyti labai norėjo.Tokių nepripažįstam,pagarba policijai.
2022-01-30
+34
Atsakyti
Aš žalgirio fanas, bet tokius budulinius "fanus" kuriem vienodai kas kur vyksta elgiasi šitaip idiotiškai, konkrečiai ir išpurkšt ašarinėm dujom. "Brolis". Jei kažką kas pats matai jog elgiasi kaip tarakonas laikai savo "broliu", tai jau pakankamai apie tave pasako. Jeigu rūpi "brolis" tai pačiam ir reikėjo juo rūpintis ir žiūrėt kur eina, o ne po fakto pareigūnam akis kabint, kol "brolis" nepripažindamas to ką pats ką tik darė skerečiojasi ir juos kolioja.
2022-01-30
+51
Atsakyti
sensacija. jei taip policija visa laika reaguotu, tai b-bilu tribunos fanus pastoviai isveztu.
2022-01-30
-19
Atsakyti
del ko cia taip?
2022-01-30
+1
Atsakyti
Vajai, koki pacukai, ir dar jie skaitosi fanai? Von tokius gaidelius.
2022-01-30
+36
Atsakyti
pagarba policijai
2022-01-30
+42
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.