Karolis Tiškevičius, Jonas Lekšas ir Augustas Šuliauskas susėdo aptarti laukiančios Lietuvos ir Ispanijos akistatos bei prognozavo, kas dėsis Europos čempionato atkrintamosiose.

Šią tinklalaidę remia LKU kredito unijų grupė. Visų svarbiausių finansinių paslaugų paketas vienoje vietoje. Užpildykite paraišką www.lku.lt ir gaukite net kelis paskolos pasiūlymus. LKU kredito unijų grupė – artimas Jūsų finansų partneris!

Tęsiame Europos čempionato BasketNews-7Bet spėlionę, kurioje galite spėti atkrintamųjų varžybų išsidėstymą bei laimėti prizus! Žaiskite čia: www.basketne.ws/eurobasketas

Temos:

  • Įžanga (0:00);
  • Per maža pagarba Ispanijai (5:08);
  • Nesibaigianti padėka Prancūzijai (13:19);
  • Stebinę ir nuvylę grupėse (17:02);
  • Geriausias laikas būti Europos krepšinio fanu (22:21);
  • Aštuntfinalio apžvalga ir prognozės (24:52);
  • Skambutis didžiausiam krepšinio bičiuliui (45:58);
  • Intriguojantis ketvirtfinalio etapas (47:20);
  • Ar Lietuva iškovos medalius ir kas užsidės karūną? (1:01:31).

Tinklalaidės audio įrašai pasiekiami „Podbean“, „Spotify“, „iTunes“ (taip pat ir iOS programėlėje „Podcasts“). Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

Prenumeruokite mus BN+ ir gaukite dar daugiau unikalaus turinio.

Audio įrašas:

Komentarai:
Ei vyruciai - eikit mokytis Krepsinio istorijos. - 1995 metais Kroatai liko 3cioje vietoje, Lietuva antroje, Jugoslvavija pirmi (Jugoslavijos likuciai, pagrinde Serbija) - Kroatai is apdovanojimu isejo ne del kokiu nors sportiniu dalyku (Lietuviai buvo pikti del teiseju saliskumo finale). Kroatai isejo nes 1991-1995 vyko Koratu nepriklausomybes karas nuo Jugoslavijos/Serbijos ir tuo metu Jugoslavai/serbai jiems buvo tikri priesai naikine ju namus ir zmones...
2022-09-10
-4
Atsakyti
TOMAS
va nors 1 normalus atsirado o tai tas eggspertas jau uzkniso
2022-09-10
-3
Atsakyti
medali? :) cia tipo svaigstam, kad nueisim iki pusfinalio ir bent jau bronza laimesim? ar nereikes tik rytoj velai vakare gert raminamuju.
2022-09-09
+3
Atsakyti
Lordas
kur ta kilpa prancuzu??? nieko ten ypatingo jiems nenusimato,turint tokia priekine linija ir eile superiniu zaideju
2022-09-09
+11
Atsakyti
ka cia svaigsti? sudas tie prancuzai, nenustebciau, jei netgi rytoj pasikrautu nuo turku.
2022-09-09
-8
Atsakyti
kroatija ne jugoslavija. ekspertai bliat, 95 kroatija uzeme 3 vieta eurobasket
2022-09-09
+7
Atsakyti
butent! Ir Kroatija isejo is apdovanojimu ne del to kad Jugai pries Lietuva "sukciavo" o kad Kroatai dar kariavo ar buvo vos baige kariauti nepriklausomybes kara su Serbais(Jugoslavais).
2022-09-10
+4
Atsakyti
Ty
kuom tas Jokicius ten isskirtinis?Tai jus paziurekit kokioje jis grupeje zaide,o kokioje slovėnų tešlius.
2022-09-09
-9
Atsakyti
Ty
serbų plūgas susidurs su rimtom komandom ir visi mandrumai pasibaigs . Čia jam ne nba gynyba bus ir ne pries olandus ar izraeli žaist
2022-09-09
+4
Atsakyti
Is vienos puses sakote kad 'turetume gan lengvai laimeti', 'turime lengva kelia is pusfinaliu' is kitos puses sakote kad Ispanai yra tvirta komanda bei turetu buti labai sunku. Asmeniskai nesuprantau kaip po tiek metu, po tiek matytu rungtyniu galite taip uztikrintai vertinti ARTEJANCIAS rungtynes (VIENOS RUNGYNES, NE SERIJA) pagal tai kas vyko pries tai? Negana to jus dar sakote kad varzovai po Ispanu yra lengvi. Grizkite i realybe. :) Tikiuosi kad treneriai zaidejus gerai paruos psichologiskai: mes nemokame gerai zaisti turedami favorito statusa.. paprasciausiai tuomet neduodame visus 110%. Reikia eiti luptis iki paskutyniu.. :)
2022-09-09
+5
Atsakyti
Aurelijus
Ko tas Karolis Leksa uzsipuole del kroatu ir 95 metu. Gi tais metais Kroatai liko treti. Ar cia jau kaip failas skaitosi? 😁
2022-09-09
+2
Atsakyti
p.s. cia skirtas bnews guys (ne ten komentara sistema irase). Aurelijus viska teisingai desto.
2022-09-10
-12
Atsakyti
Anonimas
Nežinia, ar prancūzai atnešė Lietuvai medalį, bet kad nugalėdami bosnius ir likdami treti grupėje užsinėrė kilpą, - faktas. Turime atsiminti, kieno dėka dabar mes esame Berlyne... Tad gražu ir garbinga būtų iš lietuvių pusės ne tik palinkėti prancūzams sėkmės, bet ir palaikyti Prancūzijos rinktinę arenoje...
2022-09-09
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.