Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Rekordinę apsikrėtimų COVID-19 virusu dieną Lietuvoje apžvelgęs Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga sureagavo į ketvirtadienį Kaune organizuojamas Eurolygos rungtynes tarp „Žalgirio“ ir Valensijos „Basket“. 

Jose laukiama rekordinė auditorija šio sezono Eurolygoje. Praėjusią savaitę mače Kaune apsilankė 5011 žiūrovų, o į šio vakaro susitikimą buvo išparduota daugiau nei 5,2 tūkst. bilietų. 

„Vertinu tikrai blogai tokį masinį dalyvavimą, – pradėjo Veryga. – Visi laukia stebuklingo draudimo, kad būtinai būtų uždrausta. Ar tikrai būtinai reikia uždrausti, ką nors ir prie kiekvieno pastatyti po policininką, kad žmonės neateitų į rungtynes? Aš suprantu „Žalgirio“ ir bet kurios kitos komandos sirgalius.

Klubams, turbūt kaip ir bet kuriai kitai organizacijai, yra sunku išgyventi, žmonės yra nusipirkę bilietus. Jeigu jūs tikrai mylite savo komandą, juos nusipirkote, tokiu būdu padėjote išgyventi, klubas gali žaisti, gali funkcionuoti, jūs galite ir neiti į tas rungtynes. Komanda, manau, puikiai supras, jeigu jūs taip ir pasielgsite. Jūs pasielgsite pilietiškai, būsite parėmę klubą ir tuo pačiu apsaugoję savo bei ten kitų ateinančių sveikatą. 

Jeigu jau ir ateinate, laikykitės tvarkos. Ji tam ir yra, kad žmonės laikytųsi atstumo, dėvėtų kaukes, nesusigrūstų pagauti azarto. Tada rizika bus santykinai valdoma.“

Per praėjusią parą Lietuvoje buvo nustatyti nauji 424 apsikrėtimai koronavirusu.

„Žalgirio“ arenoje maksimaliai pagal COVID-19 saugumo reikalavimus galima užpildyti pusę kėdžių – kiek daugiau nei 7 tūkstančius. 

Komentarai:
Sigis
nuo pirmadienio iki sezono galo viskas bus be ziurovu,jai isvis bus kas,satanistu tikejimas neleidzia zmonem linksmintis
2020-10-23
+5
Atsakyti
Jonas
veryga nupirk visiems bilietus i arena ir pats pasikark.mulki tu.nusikirpai plikai.nusipirk muilo virve ir taburete.manau zinai ka toliau daryti bukagalvi.
2020-10-22
Atsakyti
kl
Verygos fanai, palaikykite Verygą - užpildykite balsavimo biuletebnius ir neikite balsuoti
2020-10-22
+8
Atsakyti
Geležinė logika verygos
Kai gimęs šliaužiot - skraidyt nesugebės....
2020-10-22
+6
Atsakyti
Pinokis
Siulau Verygai ciulpt b**i ir nelaimet buto!
2020-10-22
+2
Atsakyti
djgaffer
Nu tai pats sau prieštarauja.Atseit neikite dėl saugumo,bet jei eisite,saugokitės.Visur reik saugotis,visose didelėse patalpose,kur daug žmonių.Kodėl apie Akropolį taip nekalba,kur kasdien tūkstančiai apsilanko?Būtent Žalgirio areną reikėjo išskirti.Ech,tas Veryga.
2020-10-22
+4
Atsakyti
Kazys
Aurelijau, ar tu supranti, kad mes kaunieciai be zalgirio varzybu savo kaime neturim ka veikt? zalgirio arena ir akropolis yra labiausiai lankytinos ir pamegtos vietos kaune
2020-10-22
-1
Atsakyti
pabaisa
Pasake labai protingai ir tikslingai..dar reikia uzdrausti klubelius visokius ir barelius nes dalbajobai nesupranta kad reikai saugoti kito zmogaus gyvybe
2020-10-22
+4
Atsakyti
aaa
Panasios zmoniu nuotaikos buvo metu pradzioje Italijoje, Ispanijoje. Panasios zmoniu nuotaikos buvo ir dabar Cekijoje: neva viruso nera, mirstantys ir taip mirsta.. Na o veliau sitie idiotai (atsiprasau nezinau kaip kitaip juos pavadint.. suprantu kad galbut tuom izeidineju idiotus :)) pirmieji uzspaude uzpakalius klupo/klups pries gydytoja kad padetu jiems arba ju artimiesiems. Paprastu paprasciausiai is gero gyvenimo degraduojame. Nemokame analizuoti informacijos bei iskarto atmetame tai kas mum siek tiek pablogina gyvenima.
2020-10-22
-2
Atsakyti
Zalgirio arena
Tiksinti Bomba
2020-10-22
+2
Atsakyti
Adomas
Nieko blogo Veryga nepasakė, jis kaip sveikatos apsaugos ministras privalo rūpintis, kad virusas neplistų, bet suprasdamas, kad Žalgirio biudžetas didžia dalimi priklauso nuo bilietų pardavimo, pasiūlė alternatyvą, kuri nelabai protinga, bet protingesnės ir nėra. Tik klikų ieškotojai antraštę parenka "teisingą", kad pakiršint
2020-10-22
-1
Atsakyti
Psichopatams
Kodėl viską drausti ir spenduoti? Kur tie mirštantys žmonės tūkstančiais? Kur tie lavonų prigrūsti sunkvežimiai? Kur tie lavonų maišai ir plojimai ligoninėse kažkam pasveikus? Farsas visiškas. Kaip užkniso jau.Sportas kenčia, gyvenimo kokybė kenčia. Kiek dar bus suluošinta žmonių karjerų dėl šitos nesamonės. Ir ne Veryga čia diriguoja propogandiniu melu, didžiausias durnius Lietuvoje yra ponas Kasiulevičius.
2020-10-22
-8
Atsakyti
axujel
ponas Veryga,as siulau jums laimet rinkimus bet tiesiog valint nx is sveikatos ministro pareigu-tokiu budu jus padarysit visus laimingus,o ir paciam ne pro sali bus!
2020-10-22
-1
Atsakyti
Anonimas
Greiciau pirkit bilietus.Jankunas dar nevakarieneves.
2020-10-22
-4
Atsakyti
Ž
Laikas būtų protingiau žiūrėti į esamą situaciją ir neįleisti žiūrovų. O protingiausia tai išvis suspenduoti 2-3 savaitėms eurolyga
2020-10-22
+1
Atsakyti
lol
tuo paciu ir taxistams isreiksiu palaikyma: sumokesiu ir niekur nevaziuosiu
2020-10-22
+16
Atsakyti
nu tai jau geriau koki salika nusipirkt tada
2020-10-22
+1
Atsakyti
?
O kodel Veryga kalba tik apie Zalgiri, o Ryto nemini? Ar tik Zalgiris lietuviams idomus, o Rytas niekam nereikalingas?
2020-10-22
Atsakyti
Visi ten be maskiu
Švedijoi visi molai, renginiai, pylni zmoniu ir maskiu neprivaloma nesiot. Niekas ten nesisiuoja verdanciu.
2020-10-22
+6
Atsakyti
Pries veja 2
Tai Ar 2 savaites praejo nepraejo nuo zalgirio Efes
2020-10-22
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.