Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

Su žurnalistais nuotoliniu būdu bendravęs Los Andželo „Lakers“ lyderis LeBronas Jamesas, kaip ir visas likęs pasaulis turi būti atsitvėręs dėl koronaviruso pandemijos.

LeBron James

LeBron  James
LeBron  James
MIN: 34.9
PTS: 25.73 (54.31%)
REB: 7.85
AS: 10.6
ST: 1.23
BS: 0.5
TO: 3.98
GM: 60

„Nežinau, ar galėčiau su tuo susitaikyti“, – apie galimą sezono nutraukimą sakė Jamesas.

„Galiu pasidžiaugti tuo, ką nuveikėme kaip komanda kartu su nauju treneriu, nauja sistema ir pridėjus tiek daug kitų naujų detalių. Jau sakiau anksčiau, kad netikėjau, jog susiklijuosime taip greitai, kaip tai padarėme. Maniau, kad užtruksime ilgiau, bet aš labai klydau“, – pratęsė Jamesas.

Jamesas taip pat vylėsi, kad sezoną atnaujinti pavyks bei sušvelnino toną užsiminus apie galimas rungtynes be žiūrovų. Prieš sezono sustabdymą „Lakers“ žvaigždė teigė, kad jokiu būdu nežais, jei arenose nebus sirgalių.

„Jeigu pasieksime tokį tašką, kad turime žaisti be sirgalių bis tiek žinosime, kad esame palaikomi. Žinome, kad fanai sirgs už mus namuose, žiūrėdami mačus per telefonus ar planšetes.

Belieka tikėtis, kad pavyks sukaupti energiją, kurią gauname iš sirgalių. Tikiuosi, kad sugebėsime tą energiją parodyti neatsižvelgiant į tai, kur žaisime: „Staples Center“ ar kitoje izoliuotoje vietoje“, – sakė Jamesas.

Komentarai:
Jonas
myzalas pasiskelbes karalium
2020-04-10
Atsakyti
Anonimas
Titulas nuplauke karaliui :DD tai ir pyksta :D
2020-04-09
-1
Atsakyti
Juokinga
Jis nesusitaikys nes tai palaidotas sezonas. O juk jei būtų laimėją žiedus, juk taip norisi būti arčiau Jordan\'o kaip dieve padiek. Šitas tik apie tai ir galvoja. Perbėga visur, susirenka gera komanda ir bando ziedus islosti. Tikras superzaidejas.
2020-04-09
+1
Atsakyti
djgaffer
Žmonės susitaiko su artimųjų mirtimi nuo viruso laikui bėgant.Tai Bronius tuo labiau gali susitaikyt,kad sezonas gali būti nutrauktas.
2020-04-09
-7
Atsakyti
Nu
tipo ot ne px, gali jis su tuo susitaikyt ar ne. klounas bl
2020-04-09
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

LeBron James

LeBron  James
Komanda: Los Angeles Lakers
Pozicija: SF
Amžius: 35
Ūgis: 203 cm
Svoris: 113 kg
Gimimo vieta: Akronas, JAV