Pažaiskime The Godfather

Komentarai

1 2 3 4 ··· 6 ··· 8 ··· 10 ··· 12  »
Sveiki gyvi. Pradedu filmuoti penktą žaidimą su komentavimu ir įgarsinimu. Pavadinimas kalba pats už save - tai žaidimas pagal legendinį filmą The Godfather (Krikštatėvį), apie kurį kiekvienas žmogus manau bent girdėjęs. Pagalvojau, kad dar nežaidžiau open-world žaidimo kaip GTA, o The Godfather: The Game puikiai tiks, kadangi itin mėgstu itališkos mafijos tematiką, nors pastarasis žaidimas nė iš tolo neprilygsta Mafia: The City of Lost Heaven. Išleistas 2006 metais, tai nėra lengvas žaidimas, ir viskas sunkėja progresuojant. Yra du siužetai, vienas fokusuojasi ant bevardžio Johnny ir Sarafina sūnaus, t.y. pagrindinio veikėjo, kurį leidžia susikurti žaidimas (prasukau procesą), o kitas - ant galingiausio Niu Jorko dono Vito Korleonės bei jo šeimos kriminalinio gyvenimo (įvykių iš pirmos filmo dalies). Abu siužetai susipynę. Al Pačino neperleido savo išvaizdos šiam žaidimui, todėl vėliau pamatysite, jog Maiklas Korleonė vienintelis beveik nepanašus į save iš filmo. Tai tiek apie žaidimą, linkiu puikaus žiūrėjimo kiekvienam. Adios! ;D

http://www.youtube.com/watch?v=a3Nnntjbr...
2013-04-06
+16
Atsakyti
qq
Smagu, kad yra imamasi tokie dalykai, gal ką domina. Bet pats filmas - buvo labai rimtas, žaidimas irgi ne juoko formoje kurtas. O šis tavo filmukas sakyčiau kažkokia komedija. Kalbu apie įgarsinimą. Jeigu įgarsinimas būtų rimtesnis ir "į temą" manau tikrai būtų žymiai geriau. O dabar tarsi kalbėjimas su savimi ir nejuokingais "bajeriais".
2013-04-06
-1
Atsakyti
TDaY
Dekui, kad pareklaminai. Visada tavo video dedu Thumbs Down
2013-04-06
+14
Atsakyti
asas
nieko gero esu žaides
2013-04-06
-13
Atsakyti
qq, Filmas visiškai kitoks, čia dominuoja geimplėjus, reketavimas, ir pats žaidimas bajerių turi. Visą video peržiūrėk. Aš visada taip komentuoju, nes toks mano stilius, bet rimtesniuose žaidimuose, kur vos ne ašaros rieda, komentuočiau kitaip. Tik reta tokių. :)

asas, Man pats dizainas patinka, grafika nebloga, galima veikėją susikurt.
2013-04-06
+4
Atsakyti
Normalius žaidimus žaist, o ne 10 metų senumo. Ar kompas neišneša?
2013-04-06
-8
Atsakyti
flexisNormalius žaidimus žaist, o ne 10 metų senumo. Ar kompas neišneša?


Nemirtinga klasika tokie žaidimai kaip Mafia ar Godfather niekada nenusibosta. Mano kompas viską išveža, bet pats prieš mėnesį dar sykį (gal kokį 7 jau) perėjau Mafiją. Godfather irgi seniau esu perėjęs gal du sykius. Tikrai puikūs žaidimai , nes jei pagal tave čia šūdas, tuomet kas pagal tave yra normalu ?

Malačius Vhilts ;)
2013-04-06
+10
Atsakyti
Aš gi nesakiau, kad čia šūdas, tik paklausiau kodėl visus video daro su senais žaidimais. Kiek video padarė, tiek visi su senais.
2013-04-06
-13
Atsakyti
O tave tevelis parupino naujausiu kompiuteriu flexi?
2013-04-06
-13
Atsakyti
Pats pasirūpinu, ne kaip kai kurie.
2013-04-06
-3
Atsakyti
flexis, Jau ne kartą sakiau. Filmuoju tai, kas man labiausiai patinka. Yra keletas tikrai gerų šiuolaikinių žaidimų, bet netgi tarkim Mafia 2 neprilygsta senesniems. Viskas ritasi žemyn, į senus žaidimus kreipiama vis mažiau dėmesio, tai ir filmuoju, kol visai nepaseno.
2013-04-06
-6
Atsakyti
Nu aišku, tai ir norėjau sužinot, o tai čia užpuolė iš karto, kaip skeriai.
2013-04-06
-2
Atsakyti
uz tai, kad NBA ir kitose naujienose tenka tavo tuos video rasti, tai reikes uzeit padislaikinti tavo video
2013-04-06
-17
Atsakyti
Shitmeister, Man neįdomu, ką tu darai ar ketini daryti. Eik į Twitter'į išsišokinėt.
2013-04-06
+4
Atsakyti
nekenciu kai kazkokie smikiai daro cirka is geru rimtu zaidimu - ty kaip cia kazkas minejo, igarsina nerimtai, sneka nesamones ir tik jiems paciems juokingus bajerius. Butu zymiai idomiau kad igarsintu zmogus isijautes i siuzeta ir tai matytusi is jo balso, o ne kazkoks dundukas uz mikrafono sedintis ir vepantis pievas "ka cia darai? ka cia darai?". Dar tokio neatradau.

PS. Nesakau kad butent tu siame video taip darai bet seniau paziurejau kaaip kazkoks smikis fahrenheit losia ( ar ne tu?) ir tyciojas is zaidimo.
2013-04-06
-4
Atsakyti
is viso tokiems loxams kaip tu neturetu leisti registruotis situose portaluose, kurie apie kasi nei vieno komentaro nera parase ir visai nesidomi juo, o tik reklamuoja savo kanalus ir kitokius sudus
2013-04-06
+12
Atsakyti
DohMah, Nee, as niekad nesityčioju iš žaidimų, kuriuos filmuoju, tik įgarsinu. Viskas juokais, rimtumas nuobodu. Jei žmogus nori įsigilinti į žaidimą, tegul žaidžia, o ne let's play žiūri. DamagePlanLTU irgi taip įgarsina, ir ne vien jis.

Shitmeister, Geriau bėk American Pie žiūrėt. Žiovulys ima.
2013-04-07
+5
Atsakyti
Baninkit šitą idiotą, kiek jis gali floodint naujienas su savo tuo š, kurio niekas nežiūri.
2013-04-07
+11
Atsakyti
Niekas nežiūri, kad 1 milijoną views turiu iš viso? Get your facts right, dumbass. Tavo reitingas viską pasako apie tave. Video vos kelis syk pareklamuoju, ir taip ne kasdien.
2013-04-07
-14
Atsakyti
Jau norėjau pagirt tave, kad turi kažkokį tikslą, į jį dedi pastangas, bet paskaičiau komentarus ir...

Sprendi iš reitingo apie žmogų? Tie Plius/Minus visiški vaikų žaidimai. Tu pasižiūrėk kiek TDaY turi haterių, vien dėl to, kad jo nuomonė dažniausiai yra išskirtinė. Tie hateriai ir deda jam minusus. O, kad reklamuojiesi naujienose, tai ir mane nervina... Šitoj temoj ir kelk tuos savo video, vistiek visi pamatys šitą temą, o kiti jau atsirinks, ar žiūrėt jiems, ar ne. Beje, pavadindamas kitą kvailiu, pats protingesnis nepasidarai.
2013-04-07
+20
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
1 2 3 4 ··· 6 ··· 8 ··· 10 ··· 12  »

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.