Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Tarpsezoniu sutartį su Niujorko „Knicks“ komanda sudaręs Mindaugas Kuzminskas jau netrukus pradės ruoštis artėjančiam debiutui kartu su kitais klubo krepšininkais.

Ikisezoninės treniruočių stovyklos išvakarėse su žiniasklaida bendravęs „Knicks“ prezidentas Phillas Jacksonas apibūdino 26-erių metų lietuvį bei negailėjo jam pagyrų.

„Mindaugas gali pataikyti iš toli, gerai žaidžia greitose atakose, geba atlikti perdavimą bei yra protingas. Jam dar prireiks laiko prisitaikyti NBA, bet manau, kad fanai jį pamėgs ir norės jį matyti aikštėje. 

Kuzminskas gali rungtyniauti lengvojo krašto puolėjo pozicijoje. Treneris Jeffas Hornačekas taip pat pažymėjo, jog Mindaugas yra pakankamai talentingas, kad kartais galėtų rungtyniauti net gynėjo pozicijoje, jeigu situacija to reikalautų. 

Esame patenkinti Kuzminsko tobulėjimu, bet tam dar reikės laiko. Tai – procesas, kurio reikia visiems krepšininkams iš Europos ar NCAA“, – kalbėjo Jacksonas.

„Knicks“ treniruočių stovykla startuos antradienį, o pirmąjį kontrolinį mačą Niujorko komandos žaidėjai žais spalio 4-ąją su Hjustono „Rockets“.

NBA sezonas „Knicks“ komandai prasidės spalio 25-ąją rungtynėmis su lygos čempione – Klivlando „Cavaliers“.

Komentarai:
voodoo
kurioj vietoj jis cia pakeretas tuo talentu?? taip pat galetumem det ir tokia antraste, kad philas abejoja ar kuzminaskas yra pasiruoses zaisti nba. taigi sako, kad jam reikes laiko prisitaikyt. tupi zurnaliugos bando formuot klaidinga nuomone. po to visi sauks, kad gyre, o zaist neduoda...
2016-09-24
+4
Atsakyti
Melo sedes ant suolo.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-09-24
-3
Atsakyti
Knicks ir toliau kovos dėl patekimo į atkrintamasias. Manau, jog kuo blogiau bus Knicks - tuo daugiau laiko gaus žaisti Kuzia. Vienintelė šviesa šitoje komandoje yra latvis.
2016-09-24
+4
Atsakyti
Filip
Ko noret zmogui 71neri, plaukia. Nereikia pernelyg jau kreipt demesio. Jam turbut ir Milakni parodyt, sakys kad geriausias visu laiku snaiperis
2016-09-24
-2
Atsakyti
bildukas
nu bet antraste tai ka as zinau, gal dar parasykit priverte aikcioti ar issprogdini akis, nes jacksonas tikrai nera mates geresniu zaideju uz kuzminska
2016-09-24
+2
Atsakyti
Kuzminskas bus didesnis nusivylimas nba nei Jasikevicius ir Macijauskas. Bet dabar reikes laukti tu straipsniu ir komentaru kaip J Hornacekas nemegsta, engia, stabdo ir neduoda laiko "geriausiam zaidejui" M Kuzminskui. Kaip Knicks jam netinka ir reikia begti kazkur kitur. Na cia kaip ir Valanciunui, Saboniui, Motiejunui ir tt...
2016-09-24
-18
Atsakyti
da
nba jam pats tas SF-SG pozicija
2016-09-24
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.