Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Dwyane'as Wade'as NBA lygoje jau praleido trylika metų ir visus trylika sezonų jis atstovavo Majamio „Heat“ ekipai. Tačiau keturioliktąjį savo karjeros sezoną jis pasitinka nebe savo komforto zonoje Floridoje, o kitame šalies gale – gimtojoje Čikagoje.

Per ilgus metus Majamyje Wade'as turėjo 112 skirtingų bendraklubių, tačiau šią vasarą jis nusprendė pats pakeisti komandą. Pasitikdamas naują sezoną 34-erių metų atletas neneigė, kad prisitaikyti gali būti sunku.

„Bus tikrai sunku, bet aš su tuo susitvarkysiu. Toks iššūkis man pasitaiko ne pirmą kartą. Visi vilkėsime tuos pačius marškinėlius ir turime tai padaryti kartu kaip komanda. Bet bus sunku“, – konstatavo atletas.

Wade'as Čikagoje suras ir tvirtą užnugarį. Ilinojuje jį pasitiks dvi NBA žvaigždės – Jimmy Butleris ir Rajonas Rondo. Tiesa, iš Majamio atvykstantis veteranas dar nesijaučia esantis pagalbinio žaidėjo vaidmenyje ir teigia vis dar turintis motyvacijos rungtyniauti.

„Kai nebeturėsiu ką įrodyti, aš apskritai nebežaisiu krepšinio. Išėjau iš savo komforto zonos ir dabar turiu ką įrodyti. Aš esu visiškai kitoje aplinkoje ir kitoje sistemoje. Šioje karjeros stadijoje man tai bus tikras iššūkis“, – sakė Wade'as.

Komentarai:
Dar naujokas Valentine :D Vienintelis patikimas snaiperis tik Dermott kuris tures dalytis laiku su komandos zvaigzdem.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-09-26
+4
Atsakyti
Mirotic, Snell :D Rondo asistus gali dalint kai kamuoly laiko kiek nori. Dalase kai zaide kur asistai buvo juokdary? Butleris gal su Wade gali mest iskart gave kamuoly? Abu siti progas kurias dazniausiai patys. Ir kada Butleris pasizymejo tritaskiais? Bendras karjeros procentas 32% Praita sezona mete 31%. Cia geriausiu atveju vidutiniokas snaiperis. Varzybu daugiau ziurek, o ne tik sutrumpinimus su taikliais metimais ziurek.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-09-26
-5
Atsakyti
to C17
Ka tu cia kliedi. Butler laisvas gali tritaskiu primetyt pakankamai. Rondo puikiai pasus ikisa, be to yra Mirotic, McDermott, Snell, Valentine kurie gali prisaudyt tu tritaskiu su tokiu izaideju kaip Rondo.. Jei neismanai geriau patylek is vis....
2016-09-26
-1
Atsakyti
Ydomu kaip buliam seksis. Rondo metimo neturi, o Wade ir Jimmy taiklumu irgi nepasizymi ypac prie tritaskio.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-09-26
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.