Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Kauno „Žalgiris“ paskelbė apie naują generalinį rėmėją, kuriuo tapo naujos kartos televizija „Go3“, o toks papildymas leis Lietuvos čempionams turėti didesnį nei 6,8 mln. eurų biudžetą, kuris buvo projektuojamas vasaros pradžioje.

Šią informaciją pirmadienį spaudos konferencijoje atskleidė „Žalgirio“ vadovas Paulius Motiejūnas, kurioje taip pat dalyvavo ir „Go3“ įkūrėjas Christianas Antingas.

„Biudžetine prasme šie metai yra su daug klaustukų, todėl jis yra dar labai trapus. Neaišku, kaip bus su žiūrovais, tikimės, kad tai nesikeis, bet biudžeto projekcija yra didesnė, – kalbėjo Motiejūnas. – Rizikuojame ir didėjantį biudžetą pristatysime netolimoje ateityje, partnerio pozicija mums tai padeda daryti, bet yra kitų veiksmų, kuriuos norime pabaigti ir tada papasakoti. Viskas susiję, ar bus žiūrovai, ar nebus.“

Kalbėdamas detaliau apie naują partnerystę su „Go3“, Motiejūnas džiaugėsi, jog „Žalgiris“ po trejų metų pertraukos ir vėl turės generalinį rėmėją.

„Geros žinios ir puikus startas prieš sezoną, smagus pastiprinimas. To ilgai laukėme, – sakė Motiejūnas. – Tai yra dar vienas klubo žingsnis į priekį, bus ir daugiau turinio šalia aikštės, o pagrindinis akcentas šios sutarties – norime augti kaip klubas.

Sudaryta ilgalaikė sutartis, sumos įvardinti nenorime, bet taip, tai – mūsų generalinis partneris. Ši vieta ilgą laiką buvo tuščia, dabar ir ant marškinėlių priekio matysime „Go3“ logotipą. Esame labai laimingi dėl to, kad pagaliau šią vietą užpildėme.“

Vertindamas „Žalgirio“ poziciją pagal biudžetą bendrame Eurolygos paveiksle, Motiejūnas kauniečius toliau mato tarp autsaiderių bei taip pat metė akmenį į Belgrado „Partizan“ daržą, netikėdamas serbų klubo paskelbtais skaičiais (6 mln. eurų).

„Manau, jog esame garbingame trejetuke finansiškai silpniausių komandų Eurolygoje. Matėme ir „Partizan“ paskelbė biudžetą, bet kas supranta, tie skaičiai atrodo juokingai. Skaičiuojame algas, matote patys, kokie pasirašymai, tai nelabai sueina galai. Kalbant apie mus, geriausiu atveju būsime penketuke nuo galo, čia esame eilę metų, tokia komanda esame ir mums toje vietoje būti patinka“, – teigė Lietuvos čempionų vadovas.

„Žalgirio“ vadovas atskleidė, jog Eurolygos suteikiamas fiksuotas minimumas klubams nuo artėjančio sezono bus 1,5 mln. eurų.

Nuotr. BNS

Kauniečiai po metų pertraukos paleido abonementų prekybą, tačiau jų – tik apie 3 tūkst. Vis dėlto Motiejūnas tokį klubo sprendimą aiškina nenoru nuskriausti sirgalių dėl nežinomybės ateityje.

„Abonementų paleidome mažai tam, jog jeigu kažkas keisis ribojimuose, norime nenuskriausti fanų ir geriau vėliau paleisti bilietus į rungtynes. Dabartinė situacija – 75 procentai lankomumas su Galimybių pasais arenoje. Norisi, jog tai liktų, bet daugiau informacijos neturime, skaitome ir prie to taikysimės“, – tikino Motiejūnas.

Komandos vadovas taip pat pranešė, jog vakar su komanda sportavęs Janis Strelnieks buvo ištirtas detaliau, o po medicininės apžiūros jo kontraktas su „Žalgiriu“ oficialiai įsigaliojo.

„Žalgiris“ turi aiškią poziciją ir dėl žaidėjų vakcinavimo, o Motiejūnas atskleidė, jog tik vienetai komandoje vis dar yra nepaskiepyti nuo COVID-19 viruso.

„Didžioji dauguma yra vakcinuoti ir pati Eurolyga duoda atskiras taisykles vakcinuotiems ir nevakcinuotiems. Mūsų pozicija yra skatinti, kad nekiltų papildomų sunkumų žaidėjams, nes nereikia visuomet darytis testų. Tikiuosi, jog pasieksime 100 procentų. Kalbame apie vienetus nevakcinuotų ir čia tiesiog reikia laiko pateikti scenarijus – prieš vakcinaciją ir po jos“, – poziciją dėstė Motiejūnas.

Komentarai:
Jau planavau atsisakyti Go3 nes mažai žiūriu TV iš viso. Bet dabar tiek to, neatsisakysiu. Tegul būna.
2021-08-30
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.