Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Dvejus metus per savo karjerą NBA Oklando „Golden State Warriors“ gretose kadaise praleidusiam Stephenui Jacksonui dabartinės „Warriors“ komandos žaidimas žadą atimančio įspūdžio nepalieka.

Buvęs žinomas krepšininkas Oklando klubo garbę gynė 2007-2009 metais ir rungtyniavo kartu su tokiais žaidėjais kaip Monta Ellisu, Baronu Davisu, Jasonu Richardsonu ar Alu Harringtonu. Tokia sudėtimi neabejojantis Jacksonas nesutrikęs teigė, jog minėtieji vyrukai nugalėtų dabartinę komandą.

„Jie yra puiki komanda. Nesupraskite manęs neteisingai, aš nenoriu nieko iš jų atimti. Aš tiesiog sakau, kad mes juos įveiktume. Mes juos tikrai turėtume įveikti“, – šaltu veidu laidos vedėjus pribloškė Stephensonas.

Beje, pastarasis į „Warriors“ ekipą 2007-aisiais mainų būdu iš Indianos „Pacers“ persikėlė kartu su Šarūnu Jasikevičiumi. Be šių dviejų žaidėjų, stambiuose mainuose persikeliant į Oklandą dalyvavo ir Harringtonas bei Joshas Powellas.

Tiesa, tame pačiame sezone „Warriors“ pirmą kartą nuo 1993-1994 metų sezono pateko į atkrintamąsias varžybas. Tąkart Oklando ekipa reguliarųjį sezoną baigė su 42 pergalėmis ir 40 pralaimėjimų, o atkrintamosiose kovas baigė Vakarų konferencijos pusfinalyje, nusileisdama Jutos „Jazz“ komandai.

Komentarai:
lempa pasake cia dar diskuotuoja visi nu graudu
2016-02-26
+20
Atsakyti
M
Jacksonas pamatytu ko nemates ir nesuprastu kas darosi Manta niekad nebuvo efektyvus scorer nebent pakrenta jam, Badon'as tikrai nesustabdyty Cury ir siaip ner ka diskutuot - dabar jie cempionei ir eina link pergaliu per sezona rekordo o tie vos puse varzybu sugebejo laimet per sezena...
2016-02-26
-4
Atsakyti
Priklauso kokie arbitrai butu
2016-02-26
-3
Atsakyti
Spree
Pirmas dalykas, ta komanda nieko doro nenuveike apart Dallaso nukalimo pirmam raude. Dallasui GSW buvo labai neparanki komanda, tas matesi reg sezone ir PO nieko nenustebino. Plius Donny Nelson buves Dallaso treneris ir sia komando zinojo kaip nulupta.

Kitas dalykas, "We believe" komanda buvo kiaura gynybje kaip retis, neveltui ja treniravo Donny. O SJ niekada nepasizymejo aukstu IQ tiesiog plepalai...jie neturi jokiu sansu.
2016-02-26
+5
Atsakyti
Remio draugas
Tų metų GSW vos prieš L.Rytą laimėjo, ką jis šneka..

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-02-26
+2
Atsakyti
Jo komandos negalima vadinti" anų laikų ". Anie laikai tai 70-99 m.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-02-26
+7
Atsakyti
The_EndNei kiek nepaistalai, anų laikų krepšinis buvo visai kitoks, anų laiku komandos dauguma nugalėtų dabartines. Kadangi tada buvo kieta gynybą, niekas neleisdavo laisvai kvėpuoti, o prie to dabar prisideda ir teisėjai, kurie žiūri į pražangas per padidinimo stiklą, vos palieti ir švilpia, už tai teisėjai nebemato žingsnių taisyklės...


Aha, anais laikais pries 9-7 metus...
2016-02-26
Atsakyti
Anonimas
Taip sutinku del gynybos kad buvo geresne..bet tikrai nenugaletu..prie curry prilipe buna bet jis vistiek ismeta ir imeta tos savu metimus,jei dvigubima atmeta kamuoli,atmest kam yra ir klajus ir greenas,barnesas,igis..vat idomu butu pamatyt warriors vs bulls anu laiku su m.j,pipenu,kukoc,harper,rodman ir longli o cia tai butu 50 ant 50 kas laimes..na as manyciau kad m.j padarytu savo
2016-02-26
-5
Atsakyti
Kartais bjauru skaityt sitas nesamones,tais laikai bla bla bla buvo toks ir toks krepsinis bla bla bla,keiciasi laikai ir viska kas mus supa aplinkui,kas butu jei butu sneket galima lb daug,o kaip is tikruju butu niekas to nesuzinos
2016-02-26
Atsakyti
s
labai realu , nes apylyges komand Sis tas is tu laiku https://www.youtube.com/watch?v=tYpwjB0I...
2016-02-26
-3
Atsakyti
Nei kiek nepaistalai, anų laikų krepšinis buvo visai kitoks, anų laiku komandos dauguma nugalėtų dabartines. Kadangi tada buvo kieta gynybą, niekas neleisdavo laisvai kvėpuoti, o prie to dabar prisideda ir teisėjai, kurie žiūri į pražangas per padidinimo stiklą, vos palieti ir švilpia, už tai teisėjai nebemato žingsnių taisyklės...
2016-02-26
-8
Atsakyti
nekazka
Nba ciampionai,siame sezone isvis nesustabdomai zaidzia o jo warriors net nebuvo ciampai..na is 10kartu gal ir 1laimetu..ir tai gal..taip kad tegu sau sneka savo nesamones.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-02-26
Atsakyti
paistalai
2016-02-26
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.