Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Tarptautinė krepšinio federacija (FIBA) daugiausiai ginklus žvangina Europoje. Visgi šį kartą realių veiksmų buvo imtasi Pietų Amerikoje – suspenduota Brazilijos krepšinio federacija.

Pasak FIBA, brazilai nevykdo įsipareigojimų, reikalingų krepšinio plėtrai pasaulyje. Brazilijos krepšinio federacija yra priėmusi sprendimą nedalyvauti jaunimo čempionatuose ir trys prieš tris pasaulio turnyro etapuose. Brazilijos federacija buvo įsipareigojusi šį turnyrą savo šalyje surengti ir šiemet, tačiau pažado neištesėjo.

FIBA praneša, kad brazilai turi problemų ir su finansais. Skelbiama, kad brazilai yra skolingi FIBA organizacijai. Tarptautinė krepšinio federacija mokėjimus buvo keliskart atidėjusi, tačiau pinigų vistiek nesulaukė. Minimas ir šalies krepšinio padėties nekontroliavimas bei trečiųjų asmenų įsikišimas į vidaus reikalus.

Pasak pranešimo, FIBA su Brazilijos federacija dialogą užmegzti bandė dar po Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių, tačiau brazilai jokių veiksmų nesiėmė.

Komentarai:
Pf
Turi neymara ir gerai jiem

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-11-15
+5
Atsakyti
djgaffer
Ne kokios žinios brazilam.FIBA labai nemėgsta,kai į krepšinio reikalus kišasi ne su krepšiniu susijusios inrtancijos.Afrikoje vienoje šalyje taip buvo,nepamenu tiksliai,kurioje,tai keliem metam buvo diskvalifikavę.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-11-14
+5
Atsakyti
Anonimas
nu ir pofik jiems tas krepsinis....turejo fules ir olimpine fiesta, neturi jie pinigu jokiems sudiniems fiba
2016-11-14
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.