Klivlendo ekipą Mike'as Brownas treniravo 2005-2010 m.
Klivlendo ekipą Mike'as Brownas treniravo 2005-2010 m.
Nuotr. AP–Scanpix
Jei norės, Mike‘as Brownas veikiausiai susigrąžins Klivlendo „Cavaliers“ vyriausiojo trenerio kėdę, ant kurios pastaruosius trejus metus sėdėjo Byronas Scottas.

Vis dėlto Browną kankina abejonės, kadangi jaučiasi nepasirengęs vėl treniruoti po to, kai buvo atleistas Los Andželo „Lakers“ klubo vadovų.

Jis turėjo styguoti „Lakers“ žaidimą dar dvejus metus ir uždirbti 8 mln. JAV dolerių.

Tačiau Brownas atsisveikino su Los Andželo klubu ir pareiškė daugiau laiko skirsiąs šeimai.

„Dar nepradėjome derėtis su Mike‘u, – sakė „Cavaliers“ vadovas Chrisas Grantas. – Ieškome trenerio, kuris praeityje sėkmingai dirbo, kuris turi gerą gynybos sistemą, kuris yra geras mokytojas ir darbuotojas.“

Brownas su šeima vasarą planuoja sugrįžti iš Los Andželo gyventi į Klivlendą.

Rezultatais nepatenkinti „Cavaliers“ vadovai vyriausiąjį trenerį Scottą atleido ketvirtadienį.

Komentarai:
k
si to protingo akiniuocio uzteko tada kai dar james cavs buvo ir nieko nepasieke.
2013-04-19
+2
Atsakyti
k
si to protingo akiniuocio uzteko tada kai dar james cavs buvo ir nieko nepasieke.
2013-04-19
-2
Atsakyti
Anonimas
to h, apie koky tu cia broniu asile? lebron james yra, bet nba joks bronius nezaidzia.
2013-04-19
-2
Atsakyti
H
Anonimas

Tu turbut tipinis Heat fanas,kurio atmintis nuo 2010 vasaros ir veikia.Geriau susidegink arba apskritai eik varskes ant galvos uzsipilsi ,nes totalus snarglys esi.Net pats Bronius nekarta minejo apie Browno itaka jo zaidimo gerinime,o ypac gynyboje.Bronius pirmus kelis sezonus buvo tragedija gynyboje ir Brownas buvo kone pagrindinis zmogus,kuris padejo jam buti stipriu gynyboje.
2013-04-19
+5
Atsakyti
HAnonimasJuokas labiau ima is tokiu kaip tu.Brownas yra vienas geriausiu gynybos specialistu(ko Cavs labiausiai ir reikia),aisku,kad kartais jam truksta kiausu pries zvaigzdes,taciau tai yra istaisoma.Brownas paverte Broniu geru gynyboje ir apskritai jo indelis y Cavs buvo labai didelis.Taip,jis nera puolimo meistras,taciau tam yra atsistentai.Jis yra jaunas(kaip treneris) ir is savo klaidu gali mokintis.Nesakau,kad jis yra pats idealiausias variantas,taciau ir neprasciausias.


Oho, kaip mes mokame kopijuoti komentarus iš kitų tinklapių. :))
2013-04-19
+2
Atsakyti
Anonimas
cirkas atleidžia po to vėl samdo

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-04-19
+3
Atsakyti
Anonimas
to h. nerasyk daugiau komentaru duchas, nes juokas is taves ima, matem visi kai jis lakers nutreniravo, kur ta gynyba buvo? del lebrono isvis nusigrybavai, net sunku kazka pakoment uot i toky apgailetina tavo nusisnekejima, jis ismoke lebrona gynybos :D juokdary, lebronas atsiskleide visu pajegumu tik atejas i heat, kai zaide cavs jis nebetobulejo tai akivaizdu, tik atejas i heat jis parode ka moka geriausio.
2013-04-19
-1
Atsakyti
Anonimas
juokas ima is toku treneriu, nevykeliai totalus, bet kaip tapo treneriaisneaisku, d antoni irgi
2013-04-19
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.