Nuotr.: Imago Sport – Scanpix
Nuotr. Imago Sport – Scanpix

Artėjančiam sezonui besirengiantis Jamesas Hardenas žaidžiant tarpusavyje su savo bičiuliais mėgina naujus judesius, tarp kurių – ir metimas iš tritaškio zonos atsispiriant nuo vienos kojos.

James Harden

James  Harden
Pozicija: SG, PG
Amžius: 29
Ūgis: 196 cm
Svoris: 100 kg
Gimimo vieta: Los Andželas, JAV

Šis manevras buvo užfiksuotas vaizdo įraše, kuris staigiai tapo hitu internete ir karštu diskusijos objektu NBA bendruomenėje. Hjustono „Rockets“ žvaigždė patikino, jog ieško būdų, kaip patobulinti savo judesių arsenalą ir įtraukti vis naują detalę.

„Visuomet stengiuosi būti kūrybingas, – ESPN sakė Hardenas. – Visada bandau tapti geresniu tiek krepšinyje, tiek gyvenime, tiek verslo prasme. Ieškau būdų, kurie būtų veiksmingi. Krepšinyje tu privalai išlikti kūrybingas. Šie metai man yra vienuolikti krepšinyje ir kasmet aš noriu žengti žingsnius į priekį. Nenoriu būti toks pat. Reikia rasti kelius tobulėjimui.“

Hardenas pastaraisiais metais savo varžovus baudžia bene veiksmingiausiu judesiu lygoje, kai prieš metimą susikuria erdvės pranašumą žengdamas žingsnelį atgal. Taip pat šis judesys dažnai sukelia karštas diskusijas, ar taip nėra pažeidžiama žingsnių taisyklė.

Visgi ar naujasis judesys, tritaškis metimas nuo vienos kojos, jau bus naudojamas artėjančiame sezone, kol kas nėra aišku.

Viskas priklausys nuo to, kaip sėkmingai Hardenui pavyks šį manevrą įvaldyti treniruotėse ir jį pamažu įtraukti rungtynėse.

„Nesu tikras (dėl kito sezono), bet ties tuos dirbu dabar, – sakė Hardenas. – Bet žinote, Michaelas Jordanas turi savo firminį metimą atšokus nuo varžovo, Dirkas Nowitzki – nuo vienos kojos, Kareemas Abdulas-Jabbaras turėjo kablį, tai aš irgi noriu, kad mano judesys dedant žingsnelį atgal prieš metimą būtų vienas iš tų, kurie išlieka amžinai. 

Kada tenka keliauti aplink pasaulį ir susitikti su vaikais, jie sako „Ei, Jamesai, aš moku tą patį judesį“. Džiaugiuosi tai matydamas.“

Naujas Hardeno manevras:

Komentarai:
Asd
sitas klaunas galetu ginyba itraukt i judesiu arsenala tada gal komanda laimetu kazka
2019-08-26
+2
Atsakyti
Kviečiu jus į privačią Lietuvos sekso bendruomenę - http://bitly.ws/4GIN
2019-08-25
-5
Atsakyti
misle
Atrodo kaip zingsniai, bet ne zingsniai
2019-08-25
Atsakyti
bent ne zingsniai :) tegul meta ta trajaka nuo vienos kojos !
2019-08-25
+5
Atsakyti
Opa
Bl.. Naujiena parase kaip visi tai jau zinojo pries menesi
2019-08-25
+19
Atsakyti
Tai kas čia stebuklingo?
kažkoks šūdas
2019-08-25
-5
Atsakyti
Triukst
Su Justin Dentmon tegul pasikonsultuoja
2019-08-25
+18
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.