Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Į Memfio „Grizzlies“ trenerio kėdę besitaikantis Oklando „Golden State Warriors“ asistentas Jarronas Collinsas turi tvirtą palaikymą – jį viešai užtarė Steve‘as Kerras.

Šį sezoną metamos baudos

77%
17,7
Pataiko: 17,7
Taiklumas: 77,1%
Vieta lygoje: 15
Geriausias pasiekimas: 31
Blogiausias pasiekimas: 9
Daugiausia pataiko: Mike Conley

„Aš esu visiškai už. Mes organizacijoje visada palaikome trenerių norą savo karjerose žengti tolyn ir plėsti horizontus. Žinoma, Memfio klubas šiuo metu turi ne vieną kandidatą, tad žiūrėsime, kaip bus.

Galiu tik patikinti, kad Jarronas yra visiškai pasirengęs pakilti į naują lygį“, – kolegą gyrė „Warriors“ treneris.

40-metis Collinsas praėjusią vasarą jau buvo netoli to, kad taptu vyriausiuoju Atlantos „Hawks“ treneriu.

„Jis yra puikiai komunikuojantis ir bendradarbiaujantis žmogus, – sakė Kerras. – Visus tuos metus man buvo labai smagu su juo dirbti.

Jarronas yra komandos vyrukas, visada palaikantis ir sergantis už kitus. Jis tikrai yra puikus.“

Collinso pavardė yra trečioji „Grizzlies“ trenerio paieškose.

Prieš tai su klubas dėl trenerio posto kalbėjosi Jutos „Jazz“ asistentu Alexu Jensenu, o praėjusią savaitę į Lietuvą susitikimui su Kauno „Žalgirio“ treneriu Šarūnu Jasikevičiumi atvyko „Grizzlies“ viceprezidentas Tayshaunas Prince’as.

Komentarai:
Bauda
O pats Šarūnas nė su kuo nekonkuruoja.
2019-05-07
+1
Atsakyti
Virdulys
prie ko tas Jasikevičius? juk jis kaip žaidėjas nepritapo nba, kaip treneris būtų visiškas fiasko. ar Jasikevicius geresnis uz Blata ar Mesina? Etore Mesina jau N metų nba ir niekaip neisitvirtina vyr., treneriu. Jau pabodo tas nuolatinis Jasikevičiaus kišimas. dar prieš tris menesius visi norėjot jį mesti lauk o dabar jau nba. Nu atsipeikekit. Jiems geriau ncaa treneris nei europos katras 6 rungtynes is eiles laimejo. Grizlies vadovai ir fanai tikrai neskaito basketnews.
2019-05-07
+2
Atsakyti
Anonimas
o jei lyginsi kinijos lygos plotmeje tai abiem apsikt daug zoles? esme tame jog stipriausiame krepsinyje saras net kaip zaidrjas neturi tiek patirties kiek colinsas, o ten eurolygoje kinijoke filipinuose tai ten koks.skirtumas, tas is tornado laimejo indonezijos cempa ir kas is to, juk nera dievas db.
2019-05-07
+1
Atsakyti
Anonimas
jasikeviciui dar daug zoles apsikt iki colinso
2019-05-06
-1
Atsakyti
Jog apie kolega viesai nekalbesi blogai. jug kaip paskui reikes kartu dirbti. isivaizduoju as dabr jo asistentas jo klausia kaip tau kaip asistentas andriuha a uns nieka gera reikia jam tobuleti dar nesugeba saves parodyti. po tokiu kalbu tikrai nesinores toliau buti asistentu. o jai ir lieki jog del trenerio darbo dar nesi garantuatas. tada tikrai nesinori duoti geru patarimu. o ir paciam treneriui kyla klausimas jai nekaska tai kodel pasisamdei a.
2019-05-06
+9
Atsakyti
Prie ko čia tas Jasikevičius labadiena? Jeigu žiniasklaidoje pasirodė jo pavardė tai toli gražu nereiškia kad jis turėjo realių apčiuopiamų šansų
2019-05-06
+7
Atsakyti
Antanas
deg.radas sako,deg.radas zino
2019-05-06
+8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.