Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Jutos „Jazz“ vidurio puolėjas Rudy Gobertas sekmadienį viešai pasisakė, kad žiniasklaidoje aptarinėjamas jo ir Donovano Mitchello konfliktas yra išpūstas.

Šį sezoną metami tritaškiai

38%
13,2
Pataiko: 13,2
Taiklumas: 38,3%
Vieta lygoje: 8
Geriausias pasiekimas: 21
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Bojan Bogdanovic

Gobertas susilaukė itin daug kritikos dėl savo neapdairaus elgesio prieš COVID-19 diagnozę, kuomet palietė visus spaudos konferencijoje buvusius mikrofonus bei neatsargiai elgėsi rūbinėje.

Vėliau tiek Gobertui, tiek Mitchellui buvo diagnozuotas koronavirusas. Abu krepšininkai nuo viruso pasveiko kovo mėnesio pabaigoje.

„Tiesa, kad kurį laiką po to nebendravome, bet prieš kelias dienas mes kalbėjomės, – tiesioginėje instagramo transliacijoje sakė Gobertas. – Abu esame pasirengę toliau žaisti ir pamėginti su šia komanda laimėti NBA čempionatą.

Tai nėra apie neprofesionalumą. Žinote, visų santykiai yra skirtingi ir jie niekada nėra idealūs. Net ir tarp tų žmonių, kurie yra susituokę. Mano ir komandos draugų santykiai tikrai nėra tobuli, bet galiausiai mes abu norime vieno – laimėti. Abu esame suaugę vyrai, mes padarysime viską, kad laimėtume.

Tarp mūsų nėra konflikto. Viskas yra apie tūkstančius žmonių, kurie miršta kiekvieną dieną. Viskas apie tai, ką mes galime padaryti, kad padėtume, kaip galėtume įnešti pozityvumo. Dabar tam skiriu savo dėmesį.“

Gobertas taip pat pridūrė, kad pastaruoju metu sulaukia grasinimų mirtimi.

Apie lengvabūdišką komandos draugo elgesį Mitchellas viešai pasisakė vienintelį kartą.

„Man prireikė laiko, kad atvėsčiau po visos šios situacijos. Girdėjau ir skaičiau, kad jis laikosi gerai, taigi dėl to esu laimingas. Esu laimingas, kad neužsikrėtėme visi. Aš ir Rudy neturime vaikų, tačiau mūsų komandoje yra vyrukų, kurie turi vaikus, taigi džiaugiuosi, jog sulaikėme (virusą) kaip įmanoma geriau“, – kovo viduryje sakė Mitchellas.

Mitchellas yra rezultatyviausias šio sezono „Jazz“ krepšininkas. 23-ejų 191 cm ūgio gynėjas vidutiniškai pelno po 24,2 taško, atkovoja po 4,4 kamuolio ir atlieka po 4,2 rezultatyvaus perdavimo.

27-erių 216 cm ūgio centras Gobertas šį sezoną renka po 15,1 taško, 13,7 atkovoto kamuolio ir 2 blokus.

Komentarai:
kunigas
Gali but kad tarp ju buvo daugiau nei komandos draugai?
2020-04-13
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.