Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

NBA čempionų titulą ginantys Los Andželo „Lakers“ dėl vietos atkrintamosiose dar turės pakovoti, o komandos lyderis LeBronas Jamesas prieš laukiančią akistatą negailėjo pagyrų „Golden State Warriors“ veidui Stephenui Curry.

Šį sezoną metami tritaškiai

35%
11,1
Pataiko: 11,1
Taiklumas: 35,4%
Vieta lygoje: 25
Geriausias pasiekimas: 19
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: LeBron James

„Pažiūrėkite, ką jis nuveikė šį sezoną, – po pergalės prieš Naujojo Orleano „Pelicans“ sakė Jamesas. – Nežinau, ką dar reikia padaryt, jog taptum MVP. Jeigu Stepho nebūtų šioje „Warriors“ komandoje, tai apie ką mes kalbame?“

„Kartais mes per daug kreipiame dėmesį į pasiektas pergales. Vietoje to, kas turėjo geriausią sezoną, mes žiūrime į tai, kas laimėjo daugiausiai. Mano nuomone, Stephas sužaidė geriausią sezoną“, – mintį pratęsė Jamesas.

„Lakers“ su „Warriors“ žais ketvirtadienio rytą Lietuvos laiku, o šios poros nugalėtojas iškovos septintąją vietą reguliariajame sezone bei užsitikrins kelialapį į atkrintamąsias. Pralaimėjusi ekipa turės sužaisti dar vienerias rungtynes, kuriose bus išsiaiškinta, kas užims aštuntąją poziciją.

Pats Jamesas dabartinės „Lakers“ pozicijos pernelyg nesureikšmino.

„Nežiūriu į mūsų poziciją, tai nėra svarbu. Be abejo, norėjome žaisti geriau, tačiau traumos padarė savo. Aš laukiu šio iššūkio“, – prieš artėjančias įkrintamąsias teigė LeBronas.

Jeigu „Lakers“ pavyktų apginti titulą, tai būtų beprecedentis atvejis. Hjustono „Rockets“ tapo 1995 m., kuomet Vakarų konferencijoje užėmė šeštąją vietą. Tai buvo ir tebėra pati žemiausia pozicija NBA istorijoje, iš kurios pavyko laimėti trofėjų.

Komentarai:
Tomas
Lebrono forma dar prasta, ką tik po traumos. Bet jei sugebės artimiausias rungtynes laimėti grįš sportinė forma ir nupūs visą vakarų konferenciją. Juk prieš traumas Lakers 1-2 vietoj buvo. Kas ką besakytu, Lebronas geriausias šios kartos žaidėjas. Ir ko gero ever. Jordanas palyginus atrodo kūdas perkaręs, trash talkeris su dideliu ego palyginus su Lebronu, kuris atletiškas, greitas, disciplinuotas, universalus ir gero mentaliteto, neišsišokantis bei su niekuo nesusipykęs. Kone tobulas atletas.
2021-05-17
-8
Atsakyti
Nu tu ir subinlaizis
2021-05-17
Atsakyti
Expert
Warriors išloš nepadoriu skirtumu prieš Lakers... plika akimi tai matyti... neliko nieko įspūdingo iš ežerinių... Vienas pats Curry geresnis už visą Lakers gynėjų liniją... net nesuprakaituos...
2021-05-17
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

LeBron James

LeBron  James
Komanda: Los Angeles Lakers
Pozicija: SF
Amžius: 36
Ūgis: 203 cm
Svoris: 113 kg
Gimimo vieta: Akronas, JAV