Karolis Tiškevičius ir Jonas Miklovas naujausioje „BasketNews.lt podkasto“ dalyje diskutuoja apie Serbijos krepšinį ir šios šalies dideles viltis prieš pasaulio čempionatą, mažą žiūrovų skaičių „Žalgirio“ arenoje per lietuvių – serbų dvikovą ir „Krepšinio namus“.

Temos:

  • 7:47: apie serbų būdą vertinti tik pirmąją vietą;
  • 18:34: apie žiūrovų skaičiaus skirtumus Belgrade ir Kaune;
  • 24:07: apie tai, kad federacijos galvos nepagarbiai atsiliepė į rungtynes neatėjusius žmones;
  • 35:11: kas yra krepšinio namai?;
  • 46:50: apie rinktinės klaustukus;
  • 53:40: apie Nikola Jokičiaus fenomeną.

Laidų įrašai pateikiami jums patogiose platformose – „Podbean“, „iTunes“ (taip pat ir iOS programėlėje „Podcasts“), „Stitcher“ ir „Spotify“. Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

„BasketNews.lt“ leidžiamas tinklalaides taip pat nuo šiol galite pasiekti „YouTube.com“ platformoje.

Naujausi įrašai:

Komentarai:
RENO
mes kaip mylime krepšinį, taip ir mylėsime. Ir ne mes atitrūkome nuo šio puikaus žaidimo, tai krepšinis, kaip įmanydamas, " bėga " nuo mūsų ir, panašu , kad taps ne lietuvių tautos pasididžiavimu, o eiline "grietinėlės" pramoga...apmaudu!
2019-08-15
+11
Atsakyti
cipsas
bent jau visiems aukojusiems, turiu omeny paprastiems zmonems, kurie niftiem skirtu pinigus, leistu nemokamai ieiti i tuos krepsinio namus, i muzieju ar ka ten norima padaryti(nes nesuprantu ir po podcasto :D ) tai vis gal daugiau dasimestu, nes poto nereiktu uz bilietus moketis, o dabar cia paaukoji, isvadina visaip, ir dar poto kad paziuretum kur tavo pinigai nuejo, ka pastate, kur paaukojai ir tai dar prisimoket turesi..
2019-08-14
+15
Atsakyti
kunigas
Kaip gera klausyt podkasto kai jame nedalyvauja tas pirmykstis zmogus 😏
2019-08-14
-6
Atsakyti
asas
Nemegstu lt valdzios nemegstu ir lkf ir viso kito sudo..net ant Sabo varyt nereikia! Zmogus tikrai daug atidave lietuvos labui ir krepsiniui :) kitas dalykas jie truputi nesigaudo kur randasi ir kiek uzdirba eiliniai zmones..Didele Geda vadybai! krepsinio salis tipo..apgailetina
2019-08-14
+3
Atsakyti
Geda geda
saboniai atspindi lietuvos politika kuri tik tikisi gauti bet nenori duoti lauk tuos sabonius isvis man jie niekam tike pasikele tik daugiau nieko
2019-08-13
-8
Atsakyti
Geda geda
arvyda ir domantu majoneza out tikrai gadina vaizda jie isivaizduoja kad mvp pasaulio ir uzkialia bilietus i treniruotes kiek jie nori grybai nei tie serbai zaide pilnai nei ka o lietuviai drebejo iki galo zodziu buvo 50% serbu pries LT 100% bus pragaras jiems pries ta pati senegala
2019-08-13
+4
Atsakyti
Geda geda
niekada nepalaikysiu rinktines kol tie grybai saboniai atstovaus jie isvis nieko verti but prie jos praeitis kuri nieko nereiskia tik pinigu plovima
2019-08-13
-7
Atsakyti
Geda geda
saboniai nahui geda pingu manijakai kazkokie fuuuuuu serbijoj uz 3 eurus lietuvoj uz 30 geda tikrai fuuuu
2019-08-13
-5
Atsakyti
Geda geda
lietuvos saboniam turetu but geda uz bilietus uzprasyta daugiau negu normalu fuuu saboniai geda jum turetu but fuuuuu
2019-08-13
+4
Atsakyti
Man atrodo, kad Lietuvos krepšinyje pagrindinė žaizda ir yra LKF. Špokas gal nelabai gaudosi apskritai situacijoje, Sabonis visad svaidosi tokiom frazėm gan aštriom, plius rinktinę treniruoja geras draugas fizrukas. Kaip jie gali drįst taip šnekėt, kad lietuva nemyli krepšinio. Kai už paprastą draugišką matcha prašo nuo 30 eurų ir ale paremt krepšinio namus, tai yra absurdas. Kaip paprastai šeimai, tarkim dviems žmonėms uždirbant po 500, ir išmest lengva ranka bent 100 eurų už varžybas, kai sedėsi arenos palubėse ir su žiūronais žiūrėsi į žaidėjus, tai tikrai yra skaudu. Balčiūnas tikrai gerai dirbo, kad ir kaip bebūtų. Ir nesvarbu ar tai Jokičius, ar Bogdanovičius, ar JV ar Saboniukas. Bet tai yra paprasčiausia treniruotė. Ir tegu net nedrįsta lygint šitų nereikšmingų varžybų su Žalgirio playoffais prieš fenerbahce.
2019-08-13
+27
Atsakyti
Tiskevicius kazkoks pachmielingas paskutiniu metu savo podcastuose , pradejo gerti ?
2019-08-13
+19
Atsakyti
Spokas
spokas dar prie visko prisideda karoliui sunku suprast kam krepsinio namai ner ko lygint kur zalgirio akrintamosios su fenerbache meile zalgiriui o kur draugyskos kaune o ziurovas kokiu tikslu pirkt bilieta krepsinio namams ar tik ateit pacia rinktine paziuret
2019-08-13
+14
Atsakyti
Nenusipirkai bilieto uz 100EUR i draugiskas rungtynes su Lietuva - tu biezdarius ir elgeta . Zinokit pilieciai , ka apie jus galvoja krepsinio bosai . Aplamai , tai cia visiskas vadybos krachas , suvis sau i koja is arbaleto .
2019-08-13
+29
Atsakyti
Kaunietis
Kaip pirštu į akį - tiesiai į viduriuką! 500 eurų už du "Žalgirio" abonimentus (man ir sūnui) sumokėjau, brangu, bet juk dėl - už "Žalgirį"!!! O kam dabar lengva, Karbauskiui nebent! O čia 120 eurų ( mūsų vietose) už vienas rungtynes! Nežino Sabas kiek Lietuvoje žmonės uždirba, nežino....
2019-08-13
+32
Atsakyti
Anonimas
Kauno emigrantams kainos buvo per dideles, tai ir neatejo... Nestebina...
2019-08-13
-21
Atsakyti
geltona_zalia_raudona
Tegul Sabas dabar raudonuoja su pustuste sale tokia proga. Bilietu kainos buvo vos ne kaip i Eurolygos atkrintamasias, o cia tik draugiskos rungtynes su gera komanda. Aisku grajus geras buvo, be kraujo neapsieita... Nu bet bent apklausa padaryt galejot marketingistai, alio?! plius dar kai 3 dienos liko iki varzybu, nepabudo neivienas kad tuscioj salej teks zaist?... butu paleide bilietus nuo 10eu, - kitaip butu atrode. O dabar, nei zvyno, nei uodegos - Arvydai!
2019-08-13
+38
Atsakyti
kunigas
Aciu dievui be to eskimo
2019-08-13
+1
Atsakyti
vilnietis
Špokas turi eiti LAUK is LKF.
2019-08-13
+35
Atsakyti
vilnietis
As nejau ir man nerupi krepsinis LKF, nu ir ka? Taip man nerupi krepsinis ir man DZIN. Aisku as krepsinio puslapyje, bet.. pazystu daugyve zmoniu kurie is vis nesidomi krepsiniu visiskai, nesvarbu zalgiris, rytas, rinktine, praktiskai nezino krepsininku pavardziu. Vilniuje tokiu pilna, ir kalbu apie tikrus lietuvius.
2019-08-13
-6
Atsakyti
Jou
Jo , pasak Sabonio ir LKF , nenusipirkai bilieto i krepsinio varzybas , tu nesi gerbejas ir tau nerupi musu rinktine . WTF Sabai?
2019-08-13
+32
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.