Nuotr.:

Sekmadienio vakarą, 20 valandą, įvyks ketvirtasis nuotoliniu būdu organizuojamas „BasketNews.lt protmūšis“.

Renginį moderuos „BasketNews.lt podkasto“ vedėjas ir krepšinio komentatorius Karolis Tiškevičius.

Nuo šiol dalyvauti protmūšiuose galės tik tie skaitytojai, kurie yra „BasketNews.lt“ patronai. Jais tapti galite paspaudę čia (per mėnesį sumokant bent 5 JAV dolerius).

Gegužės mėnesį bus surengti penki protmūšiai, o tai reiškia, kad vienas protmūšis kainuos tik 1 JAV dolerį, arba mažiau nei 1 eurą.

Galimas ir kitas būdas dalyvauti protmūšyje. Į žaidimą pateks ir tie, kurie sumokės vienkartinį 3 eurų mokestį į Revolut sąskaitą +370 698 84686.

Stebėti žaidimą galės visi skaitytojai, tačiau žaisti – tik tie, kurie taps patronais arba susimokės vienkartinį mokestį.

Nugalėtojams atiteks prizai. Už pirmąją vietą bus padovanotas Eurolygos kamuolys, skirtas žaisti salėje ir lauke. Antros ir trečios vietų laimėtojai gaus mini namų krepšiukus.

Žaidimas bus transliuojamas Twitch.tv platformoje.

Komentarai:
Ka
kur paziuret galima?
2020-05-03
-1
Atsakyti
Ha ha
užsimane užsidirbti, tikuosi niekas nežais
2020-05-03
-2
Atsakyti
El patron
kas esat patronai pasisalinkit 20h.zaidimo nuoroda. aciu
2020-05-03
+26
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.