Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Prieš ketverius metus vieną didžiausių kontraktų NBA istorijoje pasirašęs Stephas Curry artimiausiu metu ketina permušti pastarąją sumą.

JAV žurnalistas Marcas Steinas skelbia, jog 33-ejų 191 cm ūgio gynėjas šį tarpsezonį su San Fransisko „Golden State Warriors“ pasirašys ketverių metų, 215 mln. JAV dolerių vertės sutartį.

Palyginimui, 2017 metais dukart NBA MVP su San Fransisko ekipa sudarė penkerių metų, 201 milijono JAV dolerių kontraktą, kuris yra šeštas didžiausias per lygos istoriją.

Pelningiausias visų laikų NBA kontraktas priklauso Damianui Lillardui. Portlando „Trail Blazers“ žvaigždė 2019 metais padėjo parašą ant šešerių metų, 257 mln. JAV dolerių sutarties.

Curry praėjusį sezoną NBA lygoje vidutiniškai rinko po 32,2 taško (42,3 proc. trit.), 5,5 atkovoto kamuolio ir 5,7 rezultatyvaus perdavimo.

Triskart NBA čempionas „Warriors“ garbę gina nuo 2009-ųjų, kuomet naujokų biržoje buvo pasirinktas septintuoju šaukimu.

 

 

Komentarai:
Anonimas
Ekspertai susirinko:D Curry suzaide karjeros sezona..jis top 3 pasaulyje zaidejas..
2021-08-02
+1
Atsakyti
kasioguru
tokias sumas moketi tokiems vienpusiams zaidejams kaip Curry ir Lillard jau dabar atrodo siek tiek perlenkta, ka jau kalbet apie tai, kas bus po 4-5 metu. jau dabar abu yra skyles gynyboj, kurias turi lopyt komandos draugai, o po keliu metu jie ir puolime jau nebebus tokie geri. suprantu tiek moket kokiem Gianniui ar Kawhi, bet ne sitiem.
2021-08-02
-4
Atsakyti
x
tiek mokėdami realiai užkerta kelia metur kovoti del žiedų
2021-08-02
-2
Atsakyti
Anonimas
cia jau permokama - vertinant karjera, jis vertas tu pinigu, bet ne dabarti.
2021-08-02
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.