Paulius Malašauskas ir kompanija sieks iškovoti Kauno rajono mero taurę
Paulius Malašauskas ir kompanija sieks iškovoti Kauno rajono mero taurę
Nuotr. Organizatorių
Gruodžio 28-29 dienomis Garliavos sporto ir kultūros centre vyks tarptautinis kalėdinis krepšinio turnyras Kauno rajono mero taurei laimėti.

Dėl taurės kovos Lietuvos krepšinio lygos (LKL) klubai Kauno rajono „LSU-Atletas“ ir Alytaus „Dzūkija“, Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) rungtiniaujantis Šakių „Zanavykas“ ir svečiai iš Kazachijos Atyrau „Barsy“ komanda. „Barsy“ klubas grumiasi Baltijos krepšinio lygos (BBL) pirmenybėse.

„Daugelyje šalių vyksta kalėdiniai turnyrai. Komandoms bus puiki galimybė išbandyti naujoves ar patobulinti žaidimą, o žiūrovams galimybė stebėti krepšinio rungtynes. 

Planuojame, kad turnyras bus tradicinis, o ateityje panašų ketiname rengti ir prieš Lietuvos krepšinio lygos sezono pradžią“, – sakė „LSU-Atleto“ vyr. treneris Edas Nickus.

Turnyro tvarkaraštis:

Gruodžio 28 d. (šeštadienis)

14 val. Kauno raj. „LSU-Atletas“- Šakių „Zanavykas“

16 val. Alytaus „Dzūkija“- Atyrau "Barsy" (Kazachija)

Gruodžio 29 d. (sekmadienis)

14 val. rungtynės dėl III-ios vietos

16 val. rungtynės dėl I-os vietos - Kauno raj. mero taurės

Garliavos sporto ir kultūros centras (Vasario 16-osios g. 8). Įėjimas nemokamas.

Komentarai:
to savy
pats neigaliausias tai tu. nes tik sedi ir rasineji nesamones.
2013-12-24
-1
Atsakyti
savi
neigaliuju turnyras
2013-12-23
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.