LeBronas Jamesas ir „Heat“ gina NBA čempionų titulą
LeBronas Jamesas ir „Heat“ gina NBA čempionų titulą
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix
Birželio 6 dieną prasidėsiančias NBA 2013–2014 metų sezono finalo varžybas TEO išmaniosios televizijos klientai galės žiūrėti komentuojamas lietuviškai: jas komentuos sporto komentatorius, žurnalistas Aurimas Budraitis. Šios televizijos klientai taip pat turės išskirtinę galimybę finalo rungtynes stebėti raiškiuoju HD formatu ir peržiūrėti naktį vykstančių rungtynių įrašus jiems patogiu metu.

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) finalai bus rodomi per kanalus „NBA TV“ ir „Sport 1“. Telekomunikacijų bendrovė TEO turi išskirtines teises retransliuoti šių televizijų raiškiuosius kanalus „NBA TV HD“ ir „Sport 1 HD“. 

Iki šiol nėra aišku, kas susirungs birželio 6 dieną 4 val. ryto prasidėsiančiose pirmosiose NBA finalo rungtynėse. Dėl titulo šiuo metu kovoja keturios komandos: Vakarų konferencijos finale rungiasi Oklahomos „Thunder“ ir San Antonijaus „Spurs“, Rytų konferencijos finale – Majamio „Heat“ ir Indianos „Pacers“ klubai.

Emocingai rungtynes komentuojantis Budraitis sako, kad šį kartą NBA finale favoritų neturi.

„Kiek žinau, Jonas Valančiūnas ir Donatas Motiejūnas jau Lietuvoje, taigi mano favoritės dėl titulo jau nebekovoja. NBA yra NBA, ir prognozuoti, kas nugalės, kai kovoti dėl titulo lieka keturios stipriausios komandos, yra be galo sunku“, – teigė Budraitis.

Daugelis svarbiausių NBA varžybų vyksta naktį Lietuvos laiku. Tačiau sirgaliai, kurie yra išmaniosios TEO televizijos klientai, gali peržiūrėti rungtynių įrašus jiems patogiu metu. Norintieji stebėti tiesioginę varžybų transliaciją, bet įsijungę televizorių varžyboms jau prasidėjus, jas galės atsukti nuo pradžių, o tada pasukti į priekį ar sustabdyti vaizdą. Šiomis galimybėmis paslaugos vartotojai naudojasi be  papildomų mokesčių.

Per kanalą „NBA TV HD“ nuolat gyvai transliuojamos NBA ir moterų NBA (WNBA) rungtynės, jų pakartojimai. Per šį kanalą taip pat skelbiamos svarbiausios NBA dienos naujienos, išskirtinės tiesioginės NBA renginių bei spaudos konferencijų transliacijos, rungtynių statistika, rodomos specialios teminės programos.

Nuo šių metų balandžio pabaigos TEO išmaniosios televizijos klientai gali stebėti įvairias sporto varžybas per pirmąjį raiškųjį lietuvišką sporto kanalą „Sport 1 HD“. Išskirtinės teisės rodyti raiškųjį kanalą „Sport 1 HD“ bendrovei TEO suteiktos iki šių metų liepos 31 dienos.

Kanalus „NBA TV HD“ ir „Sport 1 HD“ raiškiuoju (HD) formatu gali matyti išmaniosios TEO televizijos vartotojai, kuriems paslaugos teikiamos sparčiojo interneto tinklu, o jų televizoriai yra pritaikyti rodyti šiuo formatu. Išmaniosios TEO televizijos klientai, kurie neturi galimybės matyti raiškiuoju formatu, bei skaitmeninės TEO televizijos klientai NBA finalines varžybas galės stebėti standartiniu formatu per kanalą „NBA TV“.

Komentarai:
Tai Gala gal susimastykit jei niekas gerai neatsiliepia?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-05-30
+8
Atsakyti
LK5
As jau iprates prie nuobodziu lietuviu komentatoriu, kurie nieko idomaus nepasako, kaip NBA komentatoriai, bet tas Budraicio nemokejimas istarti pavardziu ir klaidingu faktu pateikimas sugadina rungtynes. Noreciau, kad leistu ziuret angliskai arba komentuotu Langvinis.
2014-05-29
+7
Atsakyti
Nigeris be šapkiuko
Beje, buvau pastebėjas štai ką: Clips-Okc GAMe 6 - ten sake jog kazkoks žaidėjas atkovojo 16 taškų. Taip taip, atkovojo 16 taškų.Kur logika? O dar buvo Heat-Bobcats GM 1 - rodė sužaistas minutes o komentatorius sake jog tiek pelno taškų........ Bullshit. mažai žiūrėjau bet man to pakako.
2014-05-29
-4
Atsakyti
Viskas būtų gerai, jeigu jis nedarytų klaidų, nes labai nervuoja, kada visas varžybas pavardes sako kaip... pvz: "Štaigi, kamuolys atiduodamas Borisui Dju(Pavardė Diaw) ir kalbėtų tik teisingą informaciją, nes nei žaidėjų pažįstą, nei supranta, kas aikštėje dedas.
2014-05-29
+7
Atsakyti
gal kiek per ziauriai cia visi rasom, zmogus seima turi tikriausiai..Nesinori taip negraziai rasyt,bet tikrai antraste perskaicius pyktis ima tiesiog...Aurimai,imkis kitu darbu buk supratingas.
2014-05-29
-2
Atsakyti
Visiskas degradavimas...Kaip galima nesusivokti,jog zmogui komentatoriaus kede netinkama. Lai dirba kitus darbus...organizuoja,raso,BET tik lai nelenda i eteri.. Baisiausias komentatorius per visa Lietuvos TV istorija. AS rimtai..susimasciau ar gali buti blogiau ir nepamenu nei vieno prastesnio varianto...
2014-05-29
+7
Atsakyti
Aha
Galėtų leist pasirink garso takelį kaip kituose Galos kanaluose :(
2014-05-29
+1
Atsakyti
Nafig ta finala gadinti!!! Ten isvis nieko idomaus nepasakys lietuviskai. Bus "kevinAS DurantAS zaidzia marskineliais pazymetais 35 numeriu"...krc aciu.rimtai ziuresiu be garso kaip ir pernai. Qrva.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-05-29
+7
Atsakyti
no offense
Be garso teks ziureti
2014-05-29
+1
Atsakyti
Jis yra tinkamas būti nematomu ir negirdimu televizijos žmogumi.
2014-05-29
-4
Atsakyti
Neįsivaizduoju kaip galima ištverti tokį komentavimą visas rungtynes..
2014-05-29
-12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.