Nuotr.: M.Baranauskas
Nuotr. M.Baranauskas

Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“ paskutinėse pasiruošimo sezonui rungtynėse Palangoje rezultatu 53:59 (9:21, 20:15, 13:13, 11:10) pripažino „Kuršių“ pranašumą.

Rungtynes agresyviau pradėjo „Kuršiai“, kurie įsiveržė į priekį 7 taškais. Antroje kėlinio dalyje klaipėdiečiams dažniau klystant, „Kuršiai“ dar labiau padidino savo pranašumą (21:9).

Antrajame ketvirtyje po Justo Maceikio dviejų tritaškių „Neptūnas-Akvaservis“ spurtavo 10-2 (19:23). Antroje kėlinio dalyje vyko atkakli kova, bet sėkmingiau jo pabaigą sužaidę „Kuršiai“ pirmavo 36:29.

Po ilgosios pertraukos komandoms sunkiai sekėsi rasti kelių link varžovų krepšio. Nerezultatyviame kėlinyje nė vienai komandai nepavyko pakeisti skirtumo švieslentėje ir šeimininkai pirmavo 49:42.

Ketvirtajame kėlinyje „Kuršiai“ buvo įgiję 12 taškų persvarą, tačiau likus žaisti minutę „Neptūnas-Akvaservis“ priartėjo iki 4 taškų. Klaipėdiečiai bandė spausti šeimininkus, bet turėjo pripažinti oponentų pranašumą.

„Neptūnas-Akvaservis“ sezoną pradės Karaliaus Mindaugo taurės turnyre Klaipėdoje spalio 13-ąją, antradienį, kai 18.30 val. susitiks su „Šiauliais“.

„Neptūnas-Akvaservis“: Justas Maceikis 11 (3/3 trit.), Gediminas Leščiauskas 10, Dovydas Romančenko 9.

„Kuršiai“: Robertas Keliačius 21, Mantvydas Žukauskas 11, Justas Sakalauskas 10.

Komentarai:
Hmmm
Valdzia turetu rimtai pasidometi kas vyksta komandos viduje. Teko girdeti kad keli psiaudo krepsininkai ten ivede detofchina, o treneris aklas.
2020-10-04
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.