Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr. BasketNews.lt/D.Lukšta

Po traumos atsigavęs vidurio puolėjas Laurynas Birutis žaidybinės praktikos sulauks „Betsafe–LKL“ lygos kovose – aukštaūgis yra skolinamas Prienų „CBet“ komandai.

Šį sezoną metami tritaškiai

39%
8,4
Pataiko: 8,4
Taiklumas: 38,7%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 13
Blogiausias pasiekimas: 3
Daugiausia pataiko: Karolis Lukošiūnas

Ant parketo sugrįžtantis 22 metų 213 cm ūgio krepšininkas baigė reabilitacijos periodą ir netrukus prisijungs prie Prienų ekipos treniruočių.

Praėjusį sezoną „Žalgirio“ gretose rungtyniavęs Birutis aikštelėje pasirodė 18-oje rungtynių, per kurias vidutiniškai žaidė po 15 minučių ir pelnė po 7,1 taško, atkovojo po 3,3 kamuolio ir rinko po 7 naudingumo balus.

Aukštaūgis į Prienus sugrįžta po dvejų metų pertraukos – 2016-2017 metų sezone vidurio puolėjas gynė tuometinės Prienų-Birštono „Vytauto“ ekipos garbę.

Taip pat Prienų komanda iš „Betsafe–LKL“ kovų išregistravo 18 metų 197 cm ūgio prancūzą Tomą Digbeu, kuris šiuo metu atlieka reabilitaciją po atliktos kelio operacijos.

Komentarai:
Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki atvykę - http://getmeets.com
2019-11-21
-2
Atsakyti
Anonimas
Dar pora meteliu prasitrins Prienuose ir kaip amzinai perspektyvus gales vaziuoti i trecia Ispanijos lyga.
2019-11-21
+2
Atsakyti
Akademikas
eik tu mokytis kol dar jaunas
2019-11-21
+9
Atsakyti
Prienai
dar Cepukaitis nerodo zaidima blankiai zaidzia
2019-11-21
-8
Atsakyti
R
Suprantu jog cBEt antrine Zalgirio komanda dabar, bet ar ziurint i G. Masiulo atveji, nebutu kartais geriau leist Birucio i Neptunas? Jiems reikia centro, zaidzia ne tik LKL, gautu daug minuciu ir tobuletu. Neptune Ziza yra, kuris galetu patreniruot Biruti. Nelabai aiskus tokie sprendimai, Neptunas vel pramiegojo? Zalgiris netycia Masiuli i Klaipeda isleido? Kaip cia gaunasi ?
2019-11-21
+9
Atsakyti
Fanas
Butent kad zalgiris nebuzaugina geru krepsininku. Tas pats Ulanovas uzaugo Neptune kaip krepsininkas. Tai sakyt kad labai gera vieta Zalgiris jaunimui tikrai nesutinku.
2019-11-21
+15
Atsakyti
Antanas
vel liko duc.ho vietoj
2019-11-21
-11
Atsakyti
Mindosas
Lietuvos rytui ragai pareina. finale bus žalgiris vs žalgirio dubleriai
2019-11-21
+2
Atsakyti
alio
nieko is jo nebus,senamadiskas centras,letas,neaatletiskas,jokio puolimo arsenalo..konkretus medis
2019-11-21
+1
Atsakyti
djgaffer
Gerai,atsigaut po traumos jam bus pats tas.Žalgiryje nemaža konkurencija tarp aukštų,Gebenas vis daugiau laiko gauna.Prienams aukštų kaip tik reikėjo,tai Birutis nemažai laiko gaus.Žiūrėsim,kaip seksis po traumos.
2019-11-21
+10
Atsakyti
Fanas
Nelabai suprantu kodel talentingas jaunimas eina i zalgiri ir ten sedi ant suolo arba gauna zaist LKL ir tai nedaug. Aisku buna isimciu kad isitvirtina i pag. sudeti bet vienetai. Pasiraso ilgalaikius kontraktus po to meto po visokius Cbetus. Kazi ar patiems nera apmaudu krepsininkam del tokiu nesamoniu. Siai dienai yra ir kitu variantu tobulet bei gauti daugiau laiko zaisti. Tas pats Jogela matom ka isdarineja Neptune ir zmogus du sezonus pabus, uzsikeles verte gales rinktis ka nori ir kur nori zaist. Manau nebutina iskart eit i eurolygos komanda kad taptum geru krepsininku, nes jaunam svarbu zaist o ne suola sildyt.
2019-11-21
+9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.