Nuotr.: Facebook
Nuotr. Facebook

Vilniaus „Lietuvos rytas“ po metų pertraukos grįžta į Europos taurės antrąjį etapą. Tomo Pačėso auklėtiniai B grupėje užėmė ketvirtą vietą ir pateko į „Top 16“ etapo G grupę.

Dvitaškiai

55%
20,6
Pataiko: 20,6
Taiklumas: 54,8%
Vieta lygoje: 9
Geriausias pasiekimas: 29
Blogiausias pasiekimas: 14
Naudingiausias: Žygimantas Skučas

Vilniečiai antrajame etape grumsis su trimis komandomis – Sankt Peterburgo „Zenit“, Jeruzalės „Hapoel“ ir Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“.

Rezultatyviausio Europos taurės žaidėjo Ryano Toolsono vedama „Zenit“ C grupėje užėmė pirmąją vietą, „Hapoel“ su Amare’u Stoudemire’u priešakyje D grupėje liko antroje pozicijoje, o „Nižnij Novgorod“ A grupėje – trečioje vietoje.

Praėjusį sezoną vilniečiai pirmajame etape susidūrė su „Zenit“ komanda. Tuomet sostinės klubas būsimiems varžovams nusileido abu kartus.

„Hapoel“ bus pirmoji vilniečių varžovė antrajame etape – į sostinę ji atvyks kitų metų sausio 4 dieną. Po to vilniečiai dvejas rungtynes paeiliui žais Rusijoje – sausio 11-ąją rungtyniaus Sankt Peterburge, o po savaitės – Žemutiniame Naugarde.

Sausio 25-ąją su „Nižnij Novgorod“ Tomo Pačėso auklėtiniai žais namie, vasario 1-ąją rungtyniaus Jeruzalėje, o pasirodymą „Top 16“ etape baigs vasario 8-ąją namie dvikova su „Zenit“.

Tuo metu į antrąjį etapą taip pat patekusi Panevėžio „Lietkabelio“ komanda grumsis su viena turnyro favoričių Maskvos srities „Chimki“ bei dvejomis komandomis iš Vokietijos – Miuncheno „Bayern“ ir Ulmo „Ratiopharm“.

Kazio Maskvyčio auklėtiniai pasirodymą „Top 16“ etape pradės Maskvoje, kur sausio 4-ąją kausis su „Chimki“. Po savaitės jie namie kausis su Ulmo „Ratiopharm“, o dar po savaitės – išvykoje su Miuncheno „Bayern“.

„Bayern“ sausio 25-ąją atvyks į Panevėžį, po savaitės, vasario 1-ąją, čia viešės ir „Chimki“, o paskutines rungtynes panevėžiečiai žais vasario 8-ąją Ulme.

„Lietkabelis“ A grupėje iškovojo 3 pergales bei patyrė 5 nesėkmes ir užėmė ketvirtąją vietą. Kartu su „Lietuvos rytu“ B grupėje kovojusi „Chimki“ užėmė pirmąją vietą, „Bayern“ C grupėje liko antra, o Ulmo ekipa užėmė 3 vietą D grupėje.

Į ketvirtfinalį pateks dvi stipriausios grupių komandos.

Visos grupės:

E grupė
Pos Komanda GM W L HW HL Diff
1 Fuenlabrados Montakit 0 0 0 0 0 0
2 Krasnodaro Lokomotiv 0 0 0 0 0 0
3 Las Palmo Gran Canaria Herbalife 0 0 0 0 0 0
4 Mursijos UCAM 0 0 0 0 0 0

F grupė
Pos Komanda GM W L HW HL Diff
1 Maskvos srities Chimki 0 0 0 0 0 0
2 Miuncheno Bayern 0 0 0 0 0 0
3 Panevėžio Lietkabelis 0 0 0 0 0 0
4 Ulmo Ratiopharm 0 0 0 0 0 0

G grupė
Pos Komanda GM W L HW HL Diff
1 Jeruzalės Hapoel 0 0 0 0 0 0
2 Sankt Peterburgo Zenit 0 0 0 0 0 0
3 Vilniaus Lietuvos rytas 0 0 0 0 0 0
4 Žemutinio Naugardo Nizhny Novgorod 0 0 0 0 0 0

H grupė
Pos Komanda GM W L HW HL Diff
1 Berlyno ALBA 0 0 0 0 0 0
2 Malagos Unicaja 0 0 0 0 0 0
3 Valensijos Basket 0 0 0 0 0 0
4 Zagrebo Cedevita 0 0 0 0 0 0
Komentarai:
juoda balta raudona, kurwiska spalva !! rytas, visiems parsidavines, raudonai kurwai nieks nebepades !!
2016-12-17
Atsakyti
arturas97lietkabelis iskovos 0 pergaliu. chimkai cia jau mes visas jegas, o ne taip kaip poilsiavo ryto grupej, ulm- vokeitijos lyderis iveikes pati bamberga, bayern taip pat galingas varzovasPaskutine diena i antra etapa prasliauzuisos rytas su montakit gavo lengviausias grupes, manau reikia formata keisti kad tokiu cirku kaip vakar nebutu, reiktu daryt krepselius ir burtus


Tu ant tiek durnas kad jau nebezinai kaip labiau nusisneketi. Apie Zalgiri irgi is nevilties aiskinai kad bus vos kelios pergales eurolygoje,o dabar Zalgiris jau turi keturias pergales. Eik toliau spangti apie AUKSTO lygio papildyma i tavo apgailetina komanda, kuri net savo jegomis nesugebejo iseiti i kita kibiro etapa.
2016-12-15
-3
Atsakyti
arturas97RYTO PRALAIMEJIMO PRIEZASTIS- po rungtyniu su bilbao ispanu treneris nepaspaude rankos pacesui, tai dabar pacesas issiunte namo ta treneri+ bilbao pavode pergale savo arenoje nuo ryto. lazda turi du galus ;)


Atvirai sakau - man patinka skaityti tavo priezastis kiekvienam pralaimejimui. Jeigu makulatura lostu pries Cavs ar Warrios ir pralostu, vistiek surastum priezasti kad ten laiko skirtumas ar lankai siek tiek ne tuo atspalviu nudazyti, kamuolys ne toks gamybos... na ta prasme kazka rastum bet tikrai nepripazintum kad komanda geresne.
2016-12-15
+12
Atsakyti
lietkabelis iskovos 0 pergaliu. chimkai cia jau mes visas jegas, o ne taip kaip poilsiavo ryto grupej, ulm- vokeitijos lyderis iveikes pati bamberga, bayern taip pat galingas varzovas

Paskutine diena i antra etapa prasliauzuisos rytas su montakit gavo lengviausias grupes, manau reikia formata keisti kad tokiu cirku kaip vakar nebutu, reiktu daryt krepselius ir burtus
2016-12-15
-7
Atsakyti
djgafferTik su Novgorodu rytas gali tikėtis pergalės.Zenit su Hapoeliu netgi dar labiau sustiprėjo,palyginus su pernai metais.O Lietkabeliui tik dėl garbės teks pakovoti.Nu bet bent Panevėžys pamatys aukšto lygio komandas.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


chimkai nepalyginus stipresni zu zenita o su jais rytas tiek namie tiek isvykoje gerai sukovojo. Novoogorod priespaskutinis vtb su viena pergale sedi. Eurocup'e tik skopje ir lietkabeli per stebuklinga metima iveike.

Taip akd rraliai del 2 bilietu kovos 3 komandos+ rytas iesko ausktaugio

Patekus i kita grupe viskas butu aisku, malga su valencvia keliauja toliau, dvi is triju stipriausiu viso turnyro komandu ko gero, o rytas su cedevita zaistu del 3vt
2016-12-15
+1
Atsakyti
djgaffer
Tik su Novgorodu rytas gali tikėtis pergalės.Zenit su Hapoeliu netgi dar labiau sustiprėjo,palyginus su pernai metais.O Lietkabeliui tik dėl garbės teks pakovoti.Nu bet bent Panevėžys pamatys aukšto lygio komandas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-12-15
Atsakyti
Elektrikas
Ech!!!o taip norejau Hapoel,pamatyti A.Stoudemire Cido arenoj.neisejo...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-12-15
+5
Atsakyti
abcdef
uzeme 4vieta, bet gavo lengvesnius (bent jau taip atrodo is sono) varzovus negu butu gave uzeme 3vieta :D aisku betikiu kad iseis is grupes, bet pora pergaliu turetu paimt (visas namie :D ). ir aisku bus lb idomu pamatyt amare Lietuvoj. kas galejo pagalvot, kad toks zaidejas kazkada atvyks i lt :) idomu bus pazet kaip arturas 'man pavyks patekt i nba' gudaitis sukovos su amare. va bus jam issukis pasistumdyt su tokiu zaideju. aisku amare jau ne tas, bet parako dar tikrai turi. visai nieko tas kibiras istikro kartais paziuret :D o kabelis tai ka cia pasakyssi, jau savo pasieke, isejo is grupes :) gal irgi pora pergaliu bus, bet tikrai netikiu kad kazkuri iseis is grupes
2016-12-15
+4
Atsakyti
:D
Bet tai kai komandos praejo, 5 ispanu, 4 rusu, 3 vokieciu, 2 lietuviu ir po 1 izraelio ir kroatu :D
2016-12-15
+2
Atsakyti
vilniaus stoties prostitutes tikrai liks paskutines - zenit ir hapoel eis, be abejones, ir tada sitas parsdavimas liks istorijoje kaip betikslis - tik arturas ir gali dziaugtis, kad komanda prarado visa pagarba, ir ja palaikys tik like "ultros" ar kitokie panasaus pobudzio gaidziai
2016-12-15
+3
Atsakyti
Purlys Martynas Bryantas is Panevezio
Lavonai yra lavonai ir apie juos arba gerai arba nieko..

Bandom gerai- gudrus paceso zingsnis ir sis strategas( butent strategas) puikiai pateisina savo varda , nieko apie kase neraukia, bet kokia makle prasukt i scena ponas Tomai !:) Arturiukai ir kiti iskrypeliai juokiasi kaip su Real ir Barca Zali lygiai kapojasi ir Baskonia nugali ( suprask Avinai is Vitorijos nekazka) bet galingasis Rytas su Eurocurry priesaki bijosi perpus biudzeta apsikarpiusios Malagos? Valencijos? Jus rimtai!?:) nu ok. Nors aisku ponui Tomui telieka dar karta nusilenkt ir laukt antro etapo juk pripazinkim mazai treneriu sugalvotu liept Eurocurry prames bauda pries Alba ir taip pailset kad paskui savaitgali nukaut Juve- Utena buvo nugaleta tad si utopine ideja pavyko! Todel palaikau Toma ir tikiu juo..nors realiau koka skirtumas po sezono Vainauskas pagal savo formule vistiek suskaiciuos kad Rytui lygiu nera kokia vieta jie beuzims;)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-12-15
-4
Atsakyti
Viena silpniausių Eurocupo komandų nusprendė rinktis lengvesnę grupę :) Koks skirtumas, vistiek rytas ten autsaideriai bus.
2016-12-15
+10
Atsakyti
zenit
Praitame etape rytas abu kartus gavo nuo zenito

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-12-15
-4
Atsakyti
Lol
Kaip jus arturikas durnina as waxuj

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-12-15
-47
Atsakyti
varinis kabelis
Ko jus jaudinates del Lietkabelio?nei mes turim sansu laimeti Eurocup nei ka! Mums jau nuostabu,kad Panevezyje pamatysim tokias komandas!!! Beto,nereikia nuvarginti musu senuku!!! Pagrindines kovos laukia LKL!!! Ten mums reikes svieziu zaideju,o ne nuvargusiu kuinu! Musu pagrindinis tikslas LKL finalas,o ne Eurocup!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-12-15
+6
Atsakyti
Felix
Kaip jus nesuvokiate kad arturiukas dabar is nevilties atsisaudo ir kuria naujas strategijas. Giliai pasamoneje jis suvokia kad arteja dar vienas fiasko nors pats sau to nenori prisipazinti. Pries metus jam ir Zenit atrode siuksle, bet laikrastiniai buvo visiskai isniekinti. Zenit ne tik turi tuos pacius lyderius, bet ir dar sustiprejo. Praeis pora dienu ir arturiukas visai kitus komentarus rasys, cia jam tik siandien eilinis proto uztemimas. Paziurekit kiek sitas asilas si vakara komentaru parase. Paleiskit vaika miegoti. Po poros valandu dar is lovos per mobilu cia kanors parasys.
2016-12-15
+14
Atsakyti
RYTO PRALAIMEJIMO PRIEZASTIS- po rungtyniu su bilbao ispanu treneris nepaspaude rankos pacesui, tai dabar pacesas issiunte namo ta treneri+ bilbao pavode pergale savo arenoje nuo ryto. lazda turi du galus ;)
2016-12-15
-20
Atsakyti
Aidis
Arturiukas visada visus lengvai sluoja. Pries Garasto taure irgi visus "slave", dziaugesi PIRMU TITULU, bet kaip visada parejo pliucha. Maza to kad ji buvo nuo taip nekenciamo Neptuno, bet Neptunas raudona komjaunimo skudura net su zemem sulygino. O tiek klounas vasaros pradzioje spango kad Neptuno pasaka baigesi jo laukia krachas:DDD
2016-12-15
Atsakyti
Anonimas
arturas97ir ka? Paceso lavonai lengvai sutvarkys abu rusu klubelius ir keliaus toliau ;) tie tavo hapoel siuo emtu 9vt izraelio lygoje, novogforod antras nuo galo vtb ir zenitr vidury kazkur


Pasigydik, durneli. Pagal tave kiekviena sezona ir Zalgiri tvarkote ir visus kitus su savo NEREALIA sudetimi ir BIG3. Eik dabar pakliedek kaip tuoj Motiejunas ateis pas pacesa i komanda.
2016-12-15
-4
Atsakyti
arturas97ir ka? Paceso lavonai lengvai sutvarkys abu rusu klubelius ir keliaus toliau ;) tie tavo hapoel siuo emtu 9vt izraelio lygoje, novogforod antras nuo galo vtb ir zenitr vidury kazkur


Blia apsimysiu is juoko:DD Jau ir situs lengvai sutvarkys:DDDDDDD
2016-12-15
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.