Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Pastaruosius dvejus metus Portlando „Trail Blazers“ komandoje praleidęs Robinas Lopezas keičia klubą. ESPN šaltiniai praneša, kad 27-erių metų 213 cm ūgio vidurio puolėjas sukirto rankomis su Niujorko „Knicks“ komanda.

Susitarimo detalės kol kas nėra aiškios, tačiau pagal pirminę informaciją Lopezas ir „Knicks“ diskutavo dėl 12-13 milijonų JAV dolerių atlygio per sezoną.

Spėjama, jog įvykus šiam susitarimui, kitas geidžiamas laisvasis agentas DeAndre Jordanas rinksis tarp Dalaso „Mavericks“ ir Los Andželo „Lakers“, kuri taip pat domėjosi ir Lopezu.

2008 metais NBA naujokų biržoje 15-uoju šaukimu Fynikso „Suns“ ekipos pasirinktas Lopezas šioje komandoje praleido ketverius metus, vėliau vieną sezoną žaidė Naujojo Orleano „Pelicans“ ir po to persikėlė į Portlandą.

Šį sezoną jis vidutiniškai rinkdavo po 9,3 taško, atkovodavo po 6,5 kamuolio ir blokuodavo po 1,4 per susitikimą.

Komentarai:
idomucha
O jeiu Kniks pasiima Louis Wiljams ir Reptors........ tik kokis zvaigsde i pf
2015-07-03
-5
Atsakyti
idomucha
"TIKRASIS_Donce_3000_Gryzo" tu teisus del PTB, o subyrejo nes beviltiskai prakiso Grizlems, but prakise Woriors, ir Cavs......... todel, mano manymu ir subyrejo,.... Kniks turi dar variantu Pf dar nera , nebent nori Bargmani pasilikt.... su aukstais viskas tvarkoj pas juos ne stebuklas, bet....nera prastai.... Kaip sg ir pg yra Afalo ir Calderonas.... galetu dar Wiamsa mainu deka gaut, Nes Nets pg per daug, bet Nets gali mainus daryt su Bulls....

as manau nets Deron Willamsa keis......
2015-07-03
-3
Atsakyti
djgaffer
Visiška pieva su Knicksais šią vasarą.Philas daug šnekėjo apie Monroe,Aldridge'ą,bet liko tik sunkiai judantis Lopezas.Tragiška Knicksų vasara dėl komplektacijos.Nors,Rytuose su tokia sudėtim yra nemažai šansų pakovoti dėl PO.Bet ne daugiau.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-03
-5
Atsakyti
:D
Kad D-MO statistika geresne uz to Lopezo ir Donce dar jaunesnis bei perspektyvesnis. Galetu su Knicks drasiai apie 17-18 limonu i sezona kalbet. :DD

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-03
+2
Atsakyti
Mažas bet visgi postūmis į priekį, o kad Knicks permokės ne naujiena, nors realiai jie gali sau tą leisti, tik tą daro ne ant tų žaidėjų kur reikia. Ką dabar turim: pg calderona sg afflalo sf anthony pf Bargnani c R.Lopez. Suolas graudus,gynyboj apart afflalo, Lopezo ner kam žaist, latvis pirmą sezoną stebuklų tikrai neparodys, žodžiu dar gal prigriebs iš laisvų ką, bet net rytuose nesimato kad patektų į playoff'us.
2015-07-03
+9
Atsakyti
Guns_UpNei vienas geras zaidejas nenorejo eiti i Knicks ar Lakers vien del to, jog sitos komandos nekovojo ir kita sezona nekovos del auksciausiu tikslu. Reikia suprasti, jog sitoms komandoms viena nupirkta "zvaigzde" nuo nesekmingo sezono neisgelbes.Kas liecia Knicks vakar NBA analitikai atvirai kalbejo apie realia galimybe artejancio sezono metu galimus C. Anthony mainus. Esme ta, jog Knicks( ir Lakers) nebeturi jokiu sansu sustiprinti sudeti taip, kad galetu kovoti del PO, tad, pasak tu paciu NBA ekspertu, Knicks po pirmosios sezono dalies pamate, jog situacija nesikeicia ir komanda "nekyla" gali sesti prie stalo su Anthony ir atvirai pasiulyti issirinkti komanda, kurioje jis noretu rungtyniauti. Esme ta, jog neabejojama, jog kitas sezonas bus panasus i praejusi, ko pasekoje Anthony bus nepatenkintas. Knicks jam nekliudytu isvykti ten kur jis nori. Taip kalba zmones uzdirbantys is gaunamo informacijos. Apskritai tokie kai D. Aldrige (zurnalistas) turi tiek "slaptos" info apie tai kas su kuo derasi, jog galetu daryti atskira laida. Atsibusk, niekam neidomus tie tavo Knicks ir Lakers. Nereikia gyventi praeitimi, kai buvo garsios tos komandos. Aisku praeis laiko ir viskas stos i senas vezias, bet tikrai ne siemet. O ir kitames vienintelis realus "gelbetojas" bus K. Durant.


Abejoju ar Durantas paliks Thunder ekipą. Greičiau Westbrookas dings iš ten nei Durantas. :)
2015-07-03
-8
Atsakyti
skersvejisPamirsai dar Batuma;)


Batumas persikele y Hornets.
2015-07-03
+2
Atsakyti
Vistiek geras pirkinis
Taip jis nera zvaigzde ir jam iki brolio labai toli, bet Blazers komandoj zaide siaip sau, o Knicks yra rytuose ten tures geresne statistika. Bet kuriuo atveju Knicks sudetis patinka ir turetu patekt y playofus. Tai kad Knicks vis tiek geriau sia vasara dirba palyginus su luseriai Lakers
2015-07-03
-4
Atsakyti
NbaFanaticNu bet tai taip iseina kad Lillardas beveik vienintelis liks eras blazers nes aldrige,wesley matthews ir lopez useis siaip tai gerai nes lillardas daugiau laisves puolime tures :)--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Pamirsai dar Batuma;)
2015-07-03
+6
Atsakyti
Nba Fanatic
TO Byrkonas,

Lillardas liks
2015-07-03
-1
Atsakyti
Hillas turbut butu buves geresnis variantas.
2015-07-03
+6
Atsakyti
anon
Reikejo kazka keisti, nes apart 2po rato nieko nepasiekdavo. Aminu vietoje Batumo, Hendersonas vietoj Matthew. M.Plumlee vietoj R.Lopezo, Alridge - Vonleh or something else. Aisku ne sustiprejimas, gal Lopezo vietoj tik, bet vis siokia tokia atsvara. Dar gal koki trade susuks sunkiam forwardui gaut ir fsio.
2015-07-03
Atsakyti
Byrkonas
Neliko Wesley, Batumo, Lopezo, Aldridge nebeliks bei Robinsona atidave....

Kas iš jų liks ??!!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-03
-5
Atsakyti
1
nu va i blazers startinio penketo liko tik lillardas, bet ir tai tik del ispudingu pinigu. :)
2015-07-03
+2
Atsakyti
Jonas
Galvojau Lopezą iš Nets, tai būtų liux, o čia...

Nežinau, nesu aš ekspertas, nes galiu pažiūrėt tik statistiką ir youtube kaip žaidžia, bet argi verta tokiem žaidėjam beveik po 15 lemonų mokėti...
2015-07-03
+9
Atsakyti
anon
tu nax.. su tokiais pirkiniais. Ka jie daro :D Geriau pacana imtu is ncaa, o ne vidutines atliekas
2015-07-03
Atsakyti
Nei vienas geras zaidejas nenorejo eiti i Knicks ar Lakers vien del to, jog sitos komandos nekovojo ir kita sezona nekovos del auksciausiu tikslu. Reikia suprasti, jog sitoms komandoms viena nupirkta "zvaigzde" nuo nesekmingo sezono neisgelbes.

Kas liecia Knicks vakar NBA analitikai atvirai kalbejo apie realia galimybe artejancio sezono metu galimus C. Anthony mainus. Esme ta, jog Knicks( ir Lakers) nebeturi jokiu sansu sustiprinti sudeti taip, kad galetu kovoti del PO, tad, pasak tu paciu NBA ekspertu, Knicks po pirmosios sezono dalies pamate, jog situacija nesikeicia ir komanda "nekyla" gali sesti prie stalo su Anthony ir atvirai pasiulyti issirinkti komanda, kurioje jis noretu rungtyniauti. Esme ta, jog neabejojama, jog kitas sezonas bus panasus i praejusi, ko pasekoje Anthony bus nepatenkintas. Knicks jam nekliudytu isvykti ten kur jis nori. Taip kalba zmones uzdirbantys is gaunamo informacijos. Apskritai tokie kai D. Aldrige (zurnalistas) turi tiek "slaptos" info apie tai kas su kuo derasi, jog galetu daryti atskira laida.

edga888Nu nežinau nežinau, tokios komandos kaip Knicks ir Lakers tikėjausi kad papirks šį sezoną žaidėjų gerų, bet Lakers iš vis tyli, nieko neperka, o Knicks perka dar blogesnius žaidėjus nei Shumpert ir Smith... Nupirko vidutinioką NBA Arron Afflalo, dabar Lopez... Nieko rimto visiškai, šaukimuose pasirinko Latvį.. Knicks vėl sėdės NBA dugne... Phill'as nupezo paseno visiškai.. Manau Carmelo greitu metu būs prašomas išmainomas, nes su Knicks jis nieko nelaimės niekada.
Atsibusk, niekam neidomus tie tavo Knicks ir Lakers. Nereikia gyventi praeitimi, kai buvo garsios tos komandos. Aisku praeis laiko ir viskas stos i senas vezias, bet tikrai ne siemet. O ir kitames vienintelis realus "gelbetojas" bus K. Durant.
2015-07-03
+3
Atsakyti
TIKRASIS_Donce_3000_Gryzo
visiskai subyrejo PTB, o turejo tikrai nebloga komanda, jeigu tokia sudetis butu buvusi East penktarusiame divizione tai nebutu tureje ka ten veikt ir eitu i finala po finalo, reiktu po to steroidui tik keltis i NDBL ar WNBA :D

Siaip idomia renka NYK komanda: geri tiek Affalo, tiek Robinas. Plius Anthony yra. Jei dar Porzingis suzybes bei FA turguje kazka gero paims tai 2 PO roundas ranka pasiekiamas toje EAST smelio dezeje :D
2015-07-03
Atsakyti
NbaFanatic
Nu bet tai taip iseina kad Lillardas beveik vienintelis liks eras blazers nes aldrige,wesley matthews ir lopez useis siaip tai gerai nes lillardas daugiau laisves puolime tures :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-03
-7
Atsakyti
Nu nežinau nežinau, tokios komandos kaip Knicks ir Lakers tikėjausi kad papirks šį sezoną žaidėjų gerų, bet Lakers iš vis tyli, nieko neperka, o Knicks perka dar blogesnius žaidėjus nei Shumpert ir Smith... Nupirko vidutinioką NBA Arron Afflalo, dabar Lopez... Nieko rimto visiškai, šaukimuose pasirinko Latvį.. Knicks vėl sėdės NBA dugne... Phill'as nupezo paseno visiškai.. Manau Carmelo greitu metu būs prašomas išmainomas, nes su Knicks jis nieko nelaimės niekada.
2015-07-03
-11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.