Erikas Spoelstra vadovauja savo krepšininkams Nuotr.: AP-Scanpix
Roy Hibbertas per 22 minutes nepelnė nė taško Nuotr.: AFP-Scanpix
Dwyane'as Wade'as džiaugiasi pergale Nuotr.: USA Today Sports-Scanpix
Frankas Vogelis turi apie ką pagalvoti Nuotr.: AFP-Scanpix
Paului George'ui belieka tik stebėti, ką išdarinėja LeBronas Jamesas Nuotr.: AFP-Scanpix
Erikas Spoelstra vadovauja savo krepšininkams Nuotr.: AP-Scanpix
Roy Hibbertas per 22 minutes nepelnė nė taško Nuotr.: AFP-Scanpix
Dwyane'as Wade'as džiaugiasi pergale Nuotr.: USA Today Sports-Scanpix
Frankas Vogelis turi apie ką pagalvoti Nuotr.: AFP-Scanpix
Paului George'ui belieka tik stebėti, ką išdarinėja LeBronas Jamesas Nuotr.: AFP-Scanpix
Majamio „Heat“ komandos „didysis trejetas“ pelnė 72 taškus, o NBA čempionų titulą ginantis klubas dar labiau priartėjo prie ketvirto finalo iš eilės.

Rungtynių žaidėjas
LeBron  James
PTS 32 | REB 10 | AS 5 | ST 2
Eriko Spoelstros auklėtiniai savo žiūrovų akivaizdoje 102:90 (27:19, 22:25, 31:20, 22:26) nugalėjo Indianos „Pacers“ ekipą ir Rytų konferencijos finalo serijoje iki keturių pergalių pirmauja 3-1.

„Heat“ NBA finale rungtyniauja nuo 2010 metų, kuomet bendram tikslui prie Dwyane‘o Wade‘o prisijungė LeBronas Jamesas ir Chrisas Boshas.

Būtent ši trijulė ir buvo pagrindiniai šeimininkų pergalės kalviai.

Jamesas (74) pelnė 32 taškus, atkovojo 10 kamuolių ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus bei pagal atkrintamųjų rungtynes, kuriose pelno bent 25 taškus, atkovoja bent 5 kamuolius ir atlieka bent 5 rezultatyvius perdavimus, aplenkė legendinį Michaelą Jordaną (73) ir pakilo į pirmąją vietą.

Boshas savo ruožtu pridėjo 25 taškus (4/7 dvit., 3/5 trit., 8/10 baud.), o Wade‘as – 15.

„Pacers“ vėl pritrūko Roy Hibberto indėlio. Vidurio puolėjas per 22 minutes taškų nepelnė (0/4 dvit.), atkovojo 5 kamuolius ir 4 sykius prasižengė.

„Heat“ gretose nerungtyniavo Chrisas Andersenas, kuris anksčiau susižeidė kairės kojos šlaunį.

Penktosios serijos rungtynės nieko gera nežada „Pacers“ komandai. Per paskutines ketverias atkrintamąsias varžybas, kuomet „Heat“ pirmauja serijoje 3-1, penktųjų rungtynių jie nė karto nepralaimėjo (8-0).

Penktasis mačas įvyks ketvirtadienį Indianapolyje.

„Heat“: LeBronas Jamesas 32 (11/18 dvit., 2/3 trit., 4/4 baud., 10 atk. kam., 5 rez. perd.), Chrisas Boshas 25 (4/7 dvit., 3/5 trit., 8/10 baud.), Dwyane‘as Wade‘as 15 (4/12 met., 7/7 baud.), Ray Allenas 9, Norrisas Cole‘as 7.

„Pacers“: Paulas George‘as 23, Davidas Westas 20 (12 atk. kam.), George‘‘as Hillas 15, Luisas Scola 12, Lance‘as Stephensonas 9.

Rungtynių reportažas:

http://youtu.be/EJVtv9lDwkA

Galingas Jameso dėjimas su pražanga:

http://youtu.be/LSy7xcgh1tA

Komentarai:
Ir kaip tik GB21 gazilijoną kartų daugiau argumentų pateikia nei tu. Kokie tavo argumentai? Negalima sirgt už kažką, nes ten nebuvai? Negalima sirgt, nes dėl protu suvokiamų priežasčių nevisada įmanoma keltis pažiūrėt rungtynes ir tu jau automatiškai ne gerbėjas? Negalima sirgt, nes neturi laikraščio iškarpos su mandra antrašte?

Ar tiesiog negalima sirgt nes tu taip pasakei?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-05-29
-2
Atsakyti
Byron Byron, nu ką tu kalbi.. O tai tu pažįsti Jamesą, buvai jo namuose, kalbėjai su juo, žinai jo asmenybę (tikrą, o ne medios piešiamą)? Kas per pasakymas "negali sirgt, neturi teisės" ir panašiai? Yra eilė dalykų, kodėl galima (anot tavęs) sirgt tiek uź vieno miesto komandą visąlaik - sentimentai, istorija, strategija ir pan., tiek už vieną žaidėją. Ir nėra tame problemos. Kas čia per įsivaizdavimai, kad vieni yra vien dėl laisvo pasirinkimo kažkuo geresni už kitus? Ypač tu.

Ir panašu, kad nejuokais smogęs tau šitas dalykas į galvą, mat gerai ir galima tik taip, kaip jam atrodo. Dieve Dieve :D :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-05-29
-7
Atsakyti
Beje, Byron, jau nebeturi ką sakyt, tai pradėsi sakyt, kad "visi mato", jog aš neteisus, nors taip sakai tik tu vienas. Taigi, išmok kalbėt už save, aišku daugiskaita kalbėt lengviau, gi nereikia prisiimt atsakomybės už tai ką parašei...
2014-05-28
-10
Atsakyti
ByronGB21ByronJuokinga tik tada, kai atseit palaikomas miestas, kuriame pats zmogus niekada nera buves. O jei tu buvai Chicagoje kelis kartus, tai ko tada pristojai prie mano to ilgo pirmo komentaro. Ten as aiskiai rasiau tik apie tuos, kurie palaiko miestu komandas, kuriose nera buve, o pacios komandos zaidimas nepatinka ir net garantuoju neziuri rungtyniu kasnakt tiesiogiai. As pvz paziuriu dauguma Heat rungtyniu tiesiogiai per stream'a. Majamyje nebuves ir kazin ar kada ten busiu, nes daug grazesniu yra miestu, o papludimiu bei gero oro - yra ir arciau, bet palaikau komanda, nes 11 metu stebiu James'o zaidima, o dabar kai dar su Wade susizaide maudo visus, tai isvis malonumas stebeti toki zaidima. O zmones isvis negali vadintis fanais, jei sako palaiko kazkokio miesto komanda, kuriame nera buve, bet patys net nepaziuri daugumos reg. sezono rungtyniu. Dazniausiai tokie tik ateina palopo komentarose ir parekauti kaip palaiko viena ar kita komanda, nors idomu ar gali skaitytis fanu, jei visas palaikymas ribojasi statistikos ryte paziurejimu? :))Vėl sprendi apie žmogų, visiškai jo nepažinodamas. Jau rašiau, kad žiūriu dauguma Bulls rungtynių, taip pat Blackhawks pasižiūriu, ne vien krepšinį. O pakomentavau tavo komentarą, nes šneki nesąmones. Turi tik vieną įsitikinimą, kuris visiškai niekuo nepagrįstas, kad jei nesi buvęs tame mieste, tai tu ne fanas. Mano nuomone, tai visiška nesąmonė, tačiau kaip matau tu nesugebi pripažinti kitokios nuomonės, turi tik savo kvailus įsitikinimus, kuriuos bruki visiems, sakydamas, kad kitaip negali būti ir įžeidinėji kitus, kas palaiko komandą o ne žaidėjus. Kai labiau paaugsi, gal suprasi, kad gali būti ir kitaip nei tu manai.ajajai kaip tau sunku pripazinti, kad nesi tikras fanas ir mano visi pasakymai visiskai teisingi. Tu daug rasai, bet nei vieno teiginio nera logisko, pagristo. Viskas tera tavo nuomone ir isitikinimai, o visi akivaizdziai mato, kad tavo isitikinimai yra tik melas ir iliuzijos. Esi islepintas vaikas ir susidures su realybe negali pripazinti, jog nesi teisus.


Žmogau, vėl klysti, kaip ir visada. Tai ką aš parašiau yra mano nuomonė ir niekam aš jos neperšu, skirtingai nei tu, įsitikinęs, kad tik tu teisus ir negali būti kitaip, nors taip yra. Kaip koks ožys užsispyręs ir nepriimi kitokios nuomonės. Deja, aš neklystu, nes tai mano nuomonė. O tu vis bandai pripiršt visiems savo nuomonę, sakydamas, kad tai tiesa, nors tai tik tavo įsitikinimai ir galų gale nepavykus ir pradedi įžeidinėt kitus, suprasdamas, kad kitaip jau nebegali atsakyt. Žodžiu rašykis toliau vienas, nes matau kad beviltiškas durnelis esi, kuris nesugeba priimt kitokios nuomonės. NEBŪTINA PALAIKYT TIK ŽAIDĖJĄ, GALIMA PALAIKYTI IR KOMANDĄ, tokia mano nuomonė, jei tau nepatinka tai nereikia aiškint, kad aš ne fanas, nes man keista atrodo, kai palaikomas tik žaidėjas, tačiau, kaip jau rašiau, man tai netrukdo ir kitiems neaiškinu, kad jie nefanai. Taigi, pats esi išlepintas pienburnis, kuris tik ir sugeba kitiems aiškinti sakydamas, kad tai tiesa, nors iš tiesų tai tik TAVO NUOMONĖ.
2014-05-28
-1
Atsakyti
GB21ByronJuokinga tik tada, kai atseit palaikomas miestas, kuriame pats zmogus niekada nera buves. O jei tu buvai Chicagoje kelis kartus, tai ko tada pristojai prie mano to ilgo pirmo komentaro. Ten as aiskiai rasiau tik apie tuos, kurie palaiko miestu komandas, kuriose nera buve, o pacios komandos zaidimas nepatinka ir net garantuoju neziuri rungtyniu kasnakt tiesiogiai. As pvz paziuriu dauguma Heat rungtyniu tiesiogiai per stream'a. Majamyje nebuves ir kazin ar kada ten busiu, nes daug grazesniu yra miestu, o papludimiu bei gero oro - yra ir arciau, bet palaikau komanda, nes 11 metu stebiu James'o zaidima, o dabar kai dar su Wade susizaide maudo visus, tai isvis malonumas stebeti toki zaidima. O zmones isvis negali vadintis fanais, jei sako palaiko kazkokio miesto komanda, kuriame nera buve, bet patys net nepaziuri daugumos reg. sezono rungtyniu. Dazniausiai tokie tik ateina palopo komentarose ir parekauti kaip palaiko viena ar kita komanda, nors idomu ar gali skaitytis fanu, jei visas palaikymas ribojasi statistikos ryte paziurejimu? :))Vėl sprendi apie žmogų, visiškai jo nepažinodamas. Jau rašiau, kad žiūriu dauguma Bulls rungtynių, taip pat Blackhawks pasižiūriu, ne vien krepšinį. O pakomentavau tavo komentarą, nes šneki nesąmones. Turi tik vieną įsitikinimą, kuris visiškai niekuo nepagrįstas, kad jei nesi buvęs tame mieste, tai tu ne fanas. Mano nuomone, tai visiška nesąmonė, tačiau kaip matau tu nesugebi pripažinti kitokios nuomonės, turi tik savo kvailus įsitikinimus, kuriuos bruki visiems, sakydamas, kad kitaip negali būti ir įžeidinėji kitus, kas palaiko komandą o ne žaidėjus. Kai labiau paaugsi, gal suprasi, kad gali būti ir kitaip nei tu manai.


ajajai kaip tau sunku pripazinti, kad nesi tikras fanas ir mano visi pasakymai visiskai teisingi. Tu daug rasai, bet nei vieno teiginio nera logisko, pagristo. Viskas tera tavo nuomone ir isitikinimai, o visi akivaizdziai mato, kad tavo isitikinimai yra tik melas ir iliuzijos. Esi islepintas vaikas ir susidures su realybe negali pripazinti, jog nesi teisus.
2014-05-28
+13
Atsakyti
ByronJuokinga tik tada, kai atseit palaikomas miestas, kuriame pats zmogus niekada nera buves. O jei tu buvai Chicagoje kelis kartus, tai ko tada pristojai prie mano to ilgo pirmo komentaro. Ten as aiskiai rasiau tik apie tuos, kurie palaiko miestu komandas, kuriose nera buve, o pacios komandos zaidimas nepatinka ir net garantuoju neziuri rungtyniu kasnakt tiesiogiai. As pvz paziuriu dauguma Heat rungtyniu tiesiogiai per stream'a. Majamyje nebuves ir kazin ar kada ten busiu, nes daug grazesniu yra miestu, o papludimiu bei gero oro - yra ir arciau, bet palaikau komanda, nes 11 metu stebiu James'o zaidima, o dabar kai dar su Wade susizaide maudo visus, tai isvis malonumas stebeti toki zaidima. O zmones isvis negali vadintis fanais, jei sako palaiko kazkokio miesto komanda, kuriame nera buve, bet patys net nepaziuri daugumos reg. sezono rungtyniu. Dazniausiai tokie tik ateina palopo komentarose ir parekauti kaip palaiko viena ar kita komanda, nors idomu ar gali skaitytis fanu, jei visas palaikymas ribojasi statistikos ryte paziurejimu? :))


Vėl sprendi apie žmogų, visiškai jo nepažinodamas. Jau rašiau, kad žiūriu dauguma Bulls rungtynių, taip pat Blackhawks pasižiūriu, ne vien krepšinį. O pakomentavau tavo komentarą, nes šneki nesąmones. Turi tik vieną įsitikinimą, kuris visiškai niekuo nepagrįstas, kad jei nesi buvęs tame mieste, tai tu ne fanas. Mano nuomone, tai visiška nesąmonė, tačiau kaip matau tu nesugebi pripažinti kitokios nuomonės, turi tik savo kvailus įsitikinimus, kuriuos bruki visiems, sakydamas, kad kitaip negali būti ir įžeidinėji kitus, kas palaiko komandą o ne žaidėjus. Kai labiau paaugsi, gal suprasi, kad gali būti ir kitaip nei tu manai.
2014-05-28
+1
Atsakyti
Juokinga tik tada, kai atseit palaikomas miestas, kuriame pats zmogus niekada nera buves. O jei tu buvai Chicagoje kelis kartus, tai ko tada pristojai prie mano to ilgo pirmo komentaro. Ten as aiskiai rasiau tik apie tuos, kurie palaiko miestu komandas, kuriose nera buve, o pacios komandos zaidimas nepatinka ir net garantuoju neziuri rungtyniu kasnakt tiesiogiai. As pvz paziuriu dauguma Heat rungtyniu tiesiogiai per stream'a. Majamyje nebuves ir kazin ar kada ten busiu, nes daug grazesniu yra miestu, o papludimiu bei gero oro - yra ir arciau, bet palaikau komanda, nes 11 metu stebiu James'o zaidima, o dabar kai dar su Wade susizaide maudo visus, tai isvis malonumas stebeti toki zaidima. O zmones isvis negali vadintis fanais, jei sako palaiko kazkokio miesto komanda, kuriame nera buve, bet patys net nepaziuri daugumos reg. sezono rungtyniu. Dazniausiai tokie tik ateina palopo komentarose ir parekauti kaip palaiko viena ar kita komanda, nors idomu ar gali skaitytis fanu, jei visas palaikymas ribojasi statistikos ryte paziurejimu? :))
2014-05-28
-6
Atsakyti
Byron, parodyk kur aš kažkam aiškinau kad palaikyt žaidėją tai nesamonė?? NIEKADA TAIP NESAKIAU. Man nesvarbu ką kiti palaiko ir neaiškinu jiems, kad daryk taip ar anaip. Priešingai nei tu su savo įsitikinimais įkaltais į galvą kaip kokiam jahovos liudytojui, kuris žino tik vieną.. Ir dar ne tik, kad komentuoji netoleruodamas kitų nuomonės, tačiau dar sugebi ir žemint kitus ir įžeidinėti juos. Net neapsimoka su tavim kažką diskutuoti, kai tik šitaip sugebi išreikšti savo nuomonę.
2014-05-28
-2
Atsakyti
Žodžiu, dar vienas įrodymas, kad dauguma Heat fanų vaikai, kurie turi tik savo tiesą ir nesugeba priimt kitų nuomonės. Gero vakaro. Kai išmoksi toleruot kitokias nuomones pranešk.
2014-05-28
+4
Atsakyti
ByronGB21P.S. Byron, nebūtina turėt kažkokį ryšį su miestu, kad galėtum jį palaikyt. Pagal tave gaunasi, kad visi kas palaiko komandas iš kito miesto, su kuriuo neturi nieko bendro tai nefanai? Aišku jei tu lakstai paskui žaidėjus tau gal tai nesuprantama. Nebūtinai turėt kažkokį ryšį su tuo miestu, kad palaikyt komandą visada.Zmogau, tu visiskai nesupranti apie ka as rasiau. Dar karta sakau, kad tik to miesto gyventojas (arba buves miesto gyventojas) gali sakyti, kad visa gyvenima palaikatys savo miesto (arba savo buvusio miesto) komanda. As nieko niekada nesakau apie fanus, nes cia tik tu kazka kitiems aiskini, jog kiti nera tikri fanai, nes palaiko zaidejus, o ne viena komanda. Tik tu cia aiskini visiems, kad kokie blogi fanai kiti, jei zmones nebuve amerikoje ir nepazystantys tu komandu miestu, palaiko ne kazkurio miesto komanda, o grynai kazkurio zaidejo arba keliu zaideju komanda. Daug kas palaiko Nowitzki, kiti Duncan+Parker, kiti Kobe (aisku, uz Lakers labai lengva sirgti, nes toks miestas amzinai turejo, turi ir tures super zvaigzde, Jabbar, Magic, Oniel, Kobe... visu sios komandos superzvaigzdziu net tingiu vardinti), Anthony ir t.t. Tu ir panasus i tave niekaip nepavyktu irodyti, kad zmones VISISKAI NIEKO NEZINANTYS APIE MIESTA IR JO ZMONIU KULTURA, bet kuriems patinka komandos krepsininku siuo metu esantys zaidimas - privalo palaikyti komanda visa gyvenima, net jei KELIOLIKA metu ta komanda shuda mals, kai patinkantys zaidejai iseis i kita komanda ir toki pati zaidima rodys kitoje komandoje.


O tu drąsiai kalbi apie kitus, šiaip jau esu buvęs keletą kartų Čikagoje, todėl man šis mietas patiko, o ne kaip tu sakai iš nuotraukų. Jei nežinai apie kitą nieko tai patylėk geriau arba jei pats tik Lietuvoje sėdi. Taip, kad pats likai kai sakei "mažvaikio" vietoje su savo varymais ant kitų. Jei tau patinka žaidėjas tai jį ir palaikyk, man patinka komanda tai a ją visada ir palaikysiu. Ir prašau neaiškint kitiems, kad negalima palaikyt vienos komandos. Man juokinga, kai palaikomas tik vienas žaidėjas, tačiau kitiems neaiškinu, kad tai nesamonė. Žodžiu, nesugebi priimti kitų nuomonės.
2014-05-28
-2
Atsakyti
GB21P.S. Byron, nebūtina turėt kažkokį ryšį su miestu, kad galėtum jį palaikyt. Pagal tave gaunasi, kad visi kas palaiko komandas iš kito miesto, su kuriuo neturi nieko bendro tai nefanai? Aišku jei tu lakstai paskui žaidėjus tau gal tai nesuprantama. Nebūtinai turėt kažkokį ryšį su tuo miestu, kad palaikyt komandą visada.


Zmogau, tu visiskai nesupranti apie ka as rasiau. Dar karta sakau, kad tik to miesto gyventojas (arba buves miesto gyventojas) gali sakyti, kad visa gyvenima palaikatys savo miesto (arba savo buvusio miesto) komanda. As nieko niekada nesakau apie fanus, nes cia tik tu kazka kitiems aiskini, jog kiti nera tikri fanai, nes palaiko zaidejus, o ne viena komanda. Tik tu cia aiskini visiems, kad kokie blogi fanai kiti, jei zmones nebuve amerikoje ir nepazystantys tu komandu miestu, palaiko ne kazkurio miesto komanda, o grynai kazkurio zaidejo arba keliu zaideju komanda. Daug kas palaiko Nowitzki, kiti Duncan+Parker, kiti Kobe (aisku, uz Lakers labai lengva sirgti, nes toks miestas amzinai turejo, turi ir tures super zvaigzde, Jabbar, Magic, Oniel, Kobe... visu sios komandos superzvaigzdziu net tingiu vardinti), Anthony ir t.t. Tu ir panasus i tave niekaip nepavyktu irodyti, kad zmones VISISKAI NIEKO NEZINANTYS APIE MIESTA IR JO ZMONIU KULTURA, bet kuriems patinka komandos krepsininku siuo metu esantys zaidimas - privalo palaikyti komanda visa gyvenima, net jei KELIOLIKA metu ta komanda shuda mals, kai patinkantys zaidejai iseis i kita komanda ir toki pati zaidima rodys kitoje komandoje.
2014-05-28
+2
Atsakyti
GB21NEBESVAIK... Nevisi fanai palaiko žaidėjus, kiti tikrai palaiko komandas, ir nekeičia jų kas sezoną, kaikurie palaiko ir palaikys vieną komandą, nes jiem patinka ne tik ta komanda, bet ir miestas. Taip, kad sakyt, jog nevisi palaiko vieną komandą daug metų nesąmonė. Man pvz patinka Bulls, tačiau taip pat ir Chicaga gražus miestas, todėl palaikau ir palaikysiu Bulls visada. Jei pats lakstai paskui žaidėją nereiškia kad visi tokie. Ir tau gal koks nepilnavertiškumo kompleksas, kad rašai raudonai?


Neisizeisk, bet tu per kvailas net suprasti, kad apie tave ir apie tokius kaip tu ir buvo mano tas ilgas komentaras. Arba kaip dauguma cia pasakytu: "esi mazvaikis, net jei tau dvidesimt keleri metai, vis tiek protas ir mastymas kaip pas vaika". Pasakysiu tau dar karta: tu nesi tikras fanas, ir netgi tiksliau galima pasakyti, kad esi pajuokos objektas. Koki tu miesta palaikai, jei nesi jame nei buves, nei mates, nei zmoniu kultura pazysti ir t.t. ir t.t. Nesuprantu nei as, ir manau visi cia protingesni nesuprastu tavo pasakymo, kad tu tau grazus miestas, jei ta miesta pazysti tik per nuotraukas ir youtube vaizdelius. O jei esi buves Chicagoje BENT kelis kartus, o ypac jei bent kuri laika gyvenai tame mieste, tada kaip jau ir minejau tame komentara - galima jau sirgti uz miesta, nes bent jau nebus melas, kad buvai tavo palaikomo miesto dalis. Bet nezinau kaip tau paaiskinti paprasciau, jei ir taip paprastais zodziais rasant nesupranti, kad tavo snekos vertos kaip suns ismatos pieveleje. Galima vaizdziau pateikti pavyzdi atitinkanti tavo rasomoms pievoms.

Pavyzydys: jei zmogus sako, kad jam patinka grazus miestas, kuriame gyvenime nera buves, tai tada as galeciau tokiam zmogui pasakyti, kad man patinka Marso (planeta) kalnai ir smelis, Marse taip grazu buna vakarais ;))) Cia tiek pat logikos kiek ir tavo pasakyme, kad patinka miestas, kuri mates is nuotrauku.
2014-05-27
Atsakyti
užknisoPrisipažinsiu : iš neturėjimo ką veikti paskaitau Jūsų komentarus, ir patikėkit, kai kuriuos šlykštu ir gėda yra skaityti. Kodėl yra susidariusi nuomonė, kad MIAMI palaiko tik vaikai? Man yra 24 metai, esu dribantis, studijuoju, laisvalaikiu žaidžiu krepšinį, bet palaikau Heat. Ir nemeluosiu, palaikua tik nuo tada kai atėjo LJ.Kodėl? Va todėl, kad aš gyvenu Lietuvoje ir man NBA nėra nei vieno miesto , kurį turėčiau fanatiškai palaikyti kaip Žalgirį. Beje, daug mano bendradarbiu taip pat palaiko MIAMI, bet palaiko dėl žaidėju... BOW-WOW, gi mes esame lietuviai, kodėl visą gyvenimą turime palaikyti vieną NBA komandą? :)


Nevisi Heat fanai vaikai, tačiau dauguma čia berašančių tokie. Kodėl? Paskaityk jų komentarus ir suprasi kodėl tokia nuomonė. O dėl tų komandų palaikymo tai išvis nesąmonė čia, vienų nuomone kad turi palaikyt tik vieną komandą ir nekitaip, o kitų tik žaidėją ir komandos palaikyt negali, jei tas žaidėjas išeina tai turi keist ir komandą. Visiška nesąmonė tai, nesugeba dauguma pripažint kitų nuomonės. Aš, kaip jau rašiau palaikau ir palaikysiu Bulls, nes man patinka ir komanda ir Čikagos miestas, aišku mėgstamiausias žaidėjas Rose, tačiau jei jis išeis kitur vis tiek palaikysiu Bulius, taip pat pasižiūriu ir Blackhawks, Bears rungtynių kartais. Jei kiti palaiko žaidėjus ir tam žaidėjui persikėlus kitur pasikeičia ir palaikoma komanda man visiškai jokio skirtumo. Paprasčiausiai dauguma čia nesugeba priimt kitų nuomonės. Nori palaikyt žaidėją tai palaikyk, tačiau nereik kitam aiškinti, kad nesąmonė visada palaikyt vieną komanda nes nieko bendro su ta komanda ar miestu neturi. Ir atvirkščiai :)
2014-05-27
+3
Atsakyti
.
bliamba, čia galima normalią diskuciją surasti? ar visur tik chatai?
2014-05-27
+11
Atsakyti
užkniso
Prisipažinsiu : iš neturėjimo ką veikti paskaitau Jūsų komentarus, ir patikėkit, kai kuriuos šlykštu ir gėda yra skaityti. Kodėl yra susidariusi nuomonė, kad MIAMI palaiko tik vaikai? Man yra 24 metai, esu dribantis, studijuoju, laisvalaikiu žaidžiu krepšinį, bet palaikau Heat. Ir nemeluosiu, palaikua tik nuo tada kai atėjo LJ.Kodėl? Va todėl, kad aš gyvenu Lietuvoje ir man NBA nėra nei vieno miesto , kurį turėčiau fanatiškai palaikyti kaip Žalgirį. Beje, daug mano bendradarbiu taip pat palaiko MIAMI, bet palaiko dėl žaidėju... BOW-WOW, gi mes esame lietuviai, kodėl visą gyvenimą turime palaikyti vieną NBA komandą? :)
2014-05-27
+2
Atsakyti
Anonimas
Jeigu Heat finale nugalės Spurs, pataps viskas aišku, kokios yra NBA povandeninės srovės. James yra geras, ir Heat komanda nebloga, tačiau tikra komanda iš didžiosios raidės yra Spurs, su ne vienu ir ne dviem hall of fameriais priešakyje. Šiuo metu nematau komandos, kuri serijoje iki 4 pergalių sugebėtų įveikti Spurs.
2014-05-27
+1
Atsakyti
P.S. Byron, nebūtina turėt kažkokį ryšį su miestu, kad galėtum jį palaikyt. Pagal tave gaunasi, kad visi kas palaiko komandas iš kito miesto, su kuriuo neturi nieko bendro tai nefanai? Aišku jei tu lakstai paskui žaidėjus tau gal tai nesuprantama. Nebūtinai turėt kažkokį ryšį su tuo miestu, kad palaikyt komandą visada.
2014-05-27
-1
Atsakyti
Byron Kiekvienas zmogus besidominantis krepsiniu privalo palaikyti kazkuria komanda is NBA. Gali ir kelias komandas palaikyti, ta prasme sirgi, kad ir uz kelias komandas, jei taip nori. Bet pasakykite man koks debilas zmogus turi buti, kad turetu sirgti VISA GYVENIMA uz vieno miesto komandos, kuriame mieste NERA ne tik GYVENES, bet net turistiskai nera aplankes to Amerikos miesto. Manau, racionalu galvoti kad 99% lietuviu nba komandu sirgaliu nera lankesi Amerikoje. Tai as tokiu nesuprantu, kurie bando visus itikineti, kad patys visa gyvenima serga ir sirgs tik uz vieno miesto komanda, kai realiai tai yra begalo kvaila. Protinga palaikyti savo miesto komanda, kuriame siuo metu gyveni arba palaikyti komanda kuriame kazkiek laiko gyvenai. Jei kelis kartus buvail pvz giminiu turi arba mylima mergina turi is kazkokio miesto turi, tai irgi galima ta miesta palaikyti. Tai visgi kazkoks rysis yra, bet jei kazkuris raso ir komentatoriu kad daug metu palaiko tarkim Detroito Pistons, bet pats Detroite nera niekada gyvenime buves ir kelias nuotraukas mates is googles, tai del ko palaikyti sio miesto komanda, kai jame pries desimt metu buvo chempioniska komanda, bet nuo to laiko nebeliko ne tik to laiko buvusio trenerio, bet ir nei vieno zaidejo, viskas pasikeite komandoje, o su Deitrotu miestu VISISKAI NERA NET MENKIAUSIO RYSIO, tai toks zmogus atvirai galiu pasakyti, kad tik vaidina pries visus rasydamas, kad jis Deitroto komandos fanas. Tai kliedesiai. Kaip galima palaikyti vieno ar kito miesto komanda visa gyvenima, kai tame mieste nera zmogus buves ir neturi jokio rysio. Galima miesta palaikyti kuriame gyveni arba gyvenai, galima valstybe palaikyti kuriame gyveni arba gyvenai, bet jei su kazkuriuo miestu nera jokio rysio, tada zmogus privalo palaikyti komanda TIK DEL PATINKANCIO ZAIDEJO. Ta zaideja megstama tada privaloma palikyti iki jo karjeros pabaigos. Jei zaidejas uz kuri sergama pakeicia komanda, tikras fanas, irgi sirgs uz kita komanda. Tai labai logiska. Nes tai yra tikra! Ir nereikia apsimetineti, kad sergi uz miesta, kuriame nesi nei buves nei mates.As pats sergu uz James, kai jis atejo i NBA 18 metu. Netgi galiu pasakyti, pamenu kai Jordanas zaide paskutinius metus nba, jau apie James rase laikrasciuose ir buvo video kaip jis vidurineje zaide, jau tada kalbejo, kad jis buves TUO zaideju, kuris pakeis Jordana. Netgi turiu iskarpa didelio straipsnio su pavadinimu: ''Karalius mire. Tegyvuoja karalius''. (2003m). Taigi sergu uz James'a dar nuo tada, kai jis zaide vidurineje, palaikiau ji, kai zaide Cavs komandoje, deja, gaila, kad sios komandos vadovas labiau is James'o pelno norejo gauti, nei kisti pinigus i komanda, kad jis laitu su ja ziedus. Buvau UZ kai jis pakeite komanda, nes norejau kad Karalius butu Karaliskoje komandoje ir kai pakeite komanda - palaikau Heat. Esu 100% tikresnis fanas uz visus, kurie raso, jog serga uz miesta, kuriame nera nei buve nei kazka zino apie ji, apie jo zmones. Tokie zmones nera tikri. Taigi, esu Lebrono James'o fanas jau 11 metu ir dar tikiuosi juom tiketi ir sirgti uz ji 10 metu! :) Tai nerealus zaidejas, kurio tokio gali dar keliasdesimt metu nebuti, bet man jo stilius pats geriausias, atspinti mano zaidimo stiliu, jo prasiverzimai, metimai, kaip jis dziaugiasi pergale. Zodziu, uzsikruskite netikrieji fanai su savo miestais, nes tikri fanai nebuve Amerikoje gali palaikyti TIK: patinkancio zaidejo komanda; komanda, kuri zaidzia labai grazu krepsini; lietuviu zaidzianciu nba komandas; pagrindinio vadovaujancio trenerio komanda. Viskas.


NEBESVAIK... Nevisi fanai palaiko žaidėjus, kiti tikrai palaiko komandas, ir nekeičia jų kas sezoną, kaikurie palaiko ir palaikys vieną komandą, nes jiem patinka ne tik ta komanda, bet ir miestas. Taip, kad sakyt, jog nevisi palaiko vieną komandą daug metų nesąmonė. Man pvz patinka Bulls, tačiau taip pat ir Chicaga gražus miestas, todėl palaikau ir palaikysiu Bulls visada. Jei pats lakstai paskui žaidėją nereiškia kad visi tokie. Ir tau gal koks nepilnavertiškumo kompleksas, kad rašai raudonai?
2014-05-27
-8
Atsakyti
Byron Kiekvienas zmogus besidominantis krepsiniu privalo palaikyti kazkuria komanda is NBA. Gali ir kelias komandas palaikyti, ta prasme sirgi, kad ir uz kelias komandas, jei taip nori. Bet pasakykite man koks debilas zmogus turi buti, kad turetu sirgti VISA GYVENIMA uz vieno miesto komandos, kuriame mieste NERA ne tik GYVENES, bet net turistiskai nera aplankes to Amerikos miesto. Manau, racionalu galvoti kad 99% lietuviu nba komandu sirgaliu nera lankesi Amerikoje. Tai as tokiu nesuprantu, kurie bando visus itikineti, kad patys visa gyvenima serga ir sirgs tik uz vieno miesto komanda, kai realiai tai yra begalo kvaila. Protinga palaikyti savo miesto komanda, kuriame siuo metu gyveni arba palaikyti komanda kuriame kazkiek laiko gyvenai. Jei kelis kartus buvail pvz giminiu turi arba mylima mergina turi is kazkokio miesto turi, tai irgi galima ta miesta palaikyti. Tai visgi kazkoks rysis yra, bet jei kazkuris raso ir komentatoriu kad daug metu palaiko tarkim Detroito Pistons, bet pats Detroite nera niekada gyvenime buves ir kelias nuotraukas mates is googles, tai del ko palaikyti sio miesto komanda, kai jame pries desimt metu buvo chempioniska komanda, bet nuo to laiko nebeliko ne tik to laiko buvusio trenerio, bet ir nei vieno zaidejo, viskas pasikeite komandoje, o su Deitrotu miestu VISISKAI NERA NET MENKIAUSIO RYSIO, tai toks zmogus atvirai galiu pasakyti, kad tik vaidina pries visus rasydamas, kad jis Deitroto komandos fanas. Tai kliedesiai. Kaip galima palaikyti vieno ar kito miesto komanda visa gyvenima, kai tame mieste nera zmogus buves ir neturi jokio rysio. Galima miesta palaikyti kuriame gyveni arba gyvenai, galima valstybe palaikyti kuriame gyveni arba gyvenai, bet jei su kazkuriuo miestu nera jokio rysio, tada zmogus privalo palaikyti komanda TIK DEL PATINKANCIO ZAIDEJO. Ta zaideja megstama tada privaloma palikyti iki jo karjeros pabaigos. Jei zaidejas uz kuri sergama pakeicia komanda, tikras fanas, irgi sirgs uz kita komanda. Tai labai logiska. Nes tai yra tikra! Ir nereikia apsimetineti, kad sergi uz miesta, kuriame nesi nei buves nei mates.As pats sergu uz James, kai jis atejo i NBA 18 metu. Netgi galiu pasakyti, pamenu kai Jordanas zaide paskutinius metus nba, jau apie James rase laikrasciuose ir buvo video kaip jis vidurineje zaide, jau tada kalbejo, kad jis buves TUO zaideju, kuris pakeis Jordana. Netgi turiu iskarpa didelio straipsnio su pavadinimu: ''Karalius mire. Tegyvuoja karalius''. (2003m). Taigi sergu uz James'a dar nuo tada, kai jis zaide vidurineje, palaikiau ji, kai zaide Cavs komandoje, deja, gaila, kad sios komandos vadovas labiau is James'o pelno norejo gauti, nei kisti pinigus i komanda, kad jis laitu su ja ziedus. Buvau UZ kai jis pakeite komanda, nes norejau kad Karalius butu Karaliskoje komandoje ir kai pakeite komanda - palaikau Heat. Esu 100% tikresnis fanas uz visus, kurie raso, jog serga uz miesta, kuriame nera nei buve nei kazka zino apie ji, apie jo zmones. Tokie zmones nera tikri. Taigi, esu Lebrono James'o fanas jau 11 metu ir dar tikiuosi juom tiketi ir sirgti uz ji 10 metu! :) Tai nerealus zaidejas, kurio tokio gali dar keliasdesimt metu nebuti, bet man jo stilius pats geriausias, atspinti mano zaidimo stiliu, jo prasiverzimai, metimai, kaip jis dziaugiasi pergale. Zodziu, uzsikruskite netikrieji fanai su savo miestais, nes tikri fanai nebuve Amerikoje gali palaikyti TIK: patinkancio zaidejo komanda; komanda, kuri zaidzia labai grazu krepsini; lietuviu zaidzianciu nba komandas; pagrindinio vadovaujancio trenerio komanda. Viskas.


Ta patį norėjau pasakyt kažkada, bet kaip matau niekas nesuprato, todėl tu dabar viską jiem paaiškinai, mldc :)
2014-05-27
+2
Atsakyti
MIRKA3
"TDaY buvo normalus ir protingas hateris, kuris mokėjo logiškai diskutuot, su šituo dunduku net lygint negalimą."

Tas kur kryzium gulesi kad Nash - puikus pasirinkimas ir jau kad duos su Kobe vaizdo..., o Howard - visu LA bedu priezastis. Tas kur sake kad James yra lozeris, o tokius kaip Westbrick'as su zemem maisydavo, bet kaip pernykstis PO parode, kad OKC Westbrukas oj kaip reikalingas, taip kaip ir Ibaka, ir Hardenas. Jei OKC butu siuos keturis islaikiusi kartu, dabar OKC su SPURS butu atvikstinej padeti.
2014-05-27
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.