Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Eurolyga skyrė piniginę baudą Miuncheno „Bayern“ (11-7) strategui Andrea Trinchieri už pastarojo elgesį po mačo su Pirėjo „Olympiakos“ (9-8).

Šį sezoną metami dvitaškiai

51%
21,4
Pataiko: 21,4
Taiklumas: 51,2%
Vieta lygoje: 1
Geriausias pasiekimas: 28
Blogiausias pasiekimas: 14
Daugiausia pataiko: Jalen Reynolds

Skelbiama, jog italas turės sumokėti 3,5 tūkst. eurų baudą dėl emocijų teisėjų atžvilgiu, kurias rodė po dvikovos.

Įdomu, jog Trinchieri plūdo teisėjus dėl paskutinio epizodo, kuriame nebuvo užfiksuota pražanga prieš Paulą Zipserį, nors vėliau Eurolyga pripažino arbitrų klaidą.

Minėtąjį mačą „Oly“ laimėjo 84:82.

Taip pat Eurolyga skyrė bendrą 8 tūkst. eurų baudą Vitorijos „Baskonia“ (9-9) vadovams – Jose Querejetai ir Felixui Fernandezui. Jie nubausti už nepagarbų elgesį su teisėjais namų rungtynėse prieš Maskvos CSKA (14-4).

Komentarai:
Tabar tegul EL baudzia ir teisejus arba tegul keicia taisykles, kad tokiose abejotinose situacijose svilpia bauda ir eina perziuret epizoda yra bauda ar panaikint. Dabar oj atsiprasom suklydom bet visiem dzin... aisku teisejam sunku sekundziu intervale viska sureaguot ypac kai susvilpus bauda jos negali atsaukt del to ir tyli daznai lemiamu metu arba prisvilpia nesamoniu kaip tik.
2021-01-12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.