Nuotr.: Imago Images – Scanpix
Nuotr. Imago Images – Scanpix

Rygos VEF klubas pranešė, kad nutarė atsisveikinti su komandos naujoku Quincy Fordu, o to priežastis – krepšininkas nesutiko vakcinuotis nuo COVID-19 viruso.

Sutartis su krepšininku artėjančiam sezonui buvo sudaryta dar prieš mėnesį. Sprendimą išsiskirti paaiškino VEF prezidentas ir buvęs krepšininkas Gatis Jahovičs.

„Fordas nusprendė, kad nenori būti vakcinuotas, – sakė VEF prezidentas Jahovičs – Pagal šiuo metu Latvijoje galiojančias taisykles, mums dėl to būtų neįmanoma treniruotis su visa komanda, taip pat būtų žymiai sunkiau keliauti ir net kyla abejonių dėl dalyvavimo rungtynėse. Dėl to mes abipusiu sutarimu nusprendėme nebetęsti bendradarbiavimo. 

Norėdami būti atsakingi prieš save ir visuomenę bei siekdami sezono metu neturėti nereikalingų pertraukų, visi VEF komandos žaidėjai ir darbuotojai buvo paskiepyti.“

28-erių 203 cm ūgio Fordas praėjusį sezoną užbaigė Graikijos lygos Patrų „Promitheas“ ekipoje. Jis per 19 mačų vidutiniškai žaidė po 13 minučių, pelnė po 3,1 taško bei atkovojo po 2,7 kamuolio.

Komentarai:
KarolisMC
Antivakseriai ir neturi zaisti krepsinio. Visi lkl, nkl,rkl klubai privalo buti vakcinuoti. As pats tvarkingai susileidau du skiepus laukiu ir trecio kad dar sveikesnis buciau
2021-08-27
-3
Atsakyti
Mikalojus Konstantinas
respectas Fordui
2021-08-27
-10
Atsakyti
Kunta Kinte
your body our choice
2021-08-27
+8
Atsakyti
Puikiai VEF dirba, galėtų jų pavyzdžiu pasekti ir Lietuvos klubai.
2021-08-27
-18
Atsakyti
praeivis
Kalbant apie demokratiją, tai konkurentų portale po analogišku straipsniu trinami visi komentarai atspindintys "neteisingą" nuomonę. Taip sakant, turi Pulkowskis šiandien kuo užsiimti.
2021-08-27
+10
Atsakyti
Madridista
Cia jau diskriminacija auksciausiu lygiu, tai kiekvieno pasirinkimas ir del to atskirti zmoniu jokiais budais negalima! As pats asmeniskai nesiskiepijau ir tikrai niekada nesiskiepisiu, esu vienas is tu retu zmoniu, kuriu si visa pasauline apgaule neuzverbavo o jus galit durneliai toliau save zaloti ir leisti i savo organizma belekoki shuda!
2021-08-27
+9
Atsakyti
Von
visi iš čia su savo politikom. vaziuokit i Rusiją ar Gudija ir patirstit tikrą demokratija
2021-08-27
+2
Atsakyti
Maga patriots vs lefty traitors
"demokratine" diktatura primetinejama globalistu isakymais
2021-08-27
-4
Atsakyti
...
galėtu ir žalgiriyje taip padaryt
2021-08-27
-9
Atsakyti
Labai graziai parasyta
Pagal "siuo metu" galiojancias "taisykles", atkreipiu demesi - ne istatymus, bet taisykles. Tai yra taisykles po kuriomis prezidentas nepasiraso ir antspaudo neuzdeda. Tarp kitko pas mus tas pats, ribojancius istatymus leidzia, bet prezidentas ju netvirtina. Visus istatymus Lietuvoje pro seimo nutarimo tvirtina prezidentas, be paraso ir antspaudo joks istatymas nera galiojantis. Tad jeigu bus kazkokiu pasekmiu - kaltu nebus, tik jus patys.
2021-08-27
+2
Atsakyti
Suka
Šimonytė su Lansbergiu ir čia prikišo nagus
2021-08-27
+4
Atsakyti
Anonimas
Po 3 taskus mete, tegul tik is vis dziaugiasi, kad darba kas nors siulo :D
2021-08-27
-18
Atsakyti
no jab, no work for you. Demokratija visame grazume 😂😂😂
2021-08-27
+8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.