Nuotr.: USA Sports Today-Scanpix
Nuotr. USA Sports Today-Scanpix

Iš Memfio „Grizzlies“ mainų būdu ištrūkęs ir į Majamio „Heat“ ekipą persikėlęs 36-erių veteranas Andre Iguodala teigia, jog vėl jaučiasi laimingas žaisdamas krepšinį.

Andre Iguodala

Andre  Iguodala
Komanda: Miami Heat
Pozicija: SG
Amžius: 36
Ūgis: 198 cm
Svoris: 94 kg
Gimimo vieta: Springfildas, JAV

„Žaidžiant su „Warriors“ visą laiką patekdavome į NBA finalą ir žiniasklaidos prisikabinėjimas prie kiekvieno veiksmo tikrai vargino. Turėjau gerą pertrauką, tačiau stebėjau rungtynes ir vis galvodavau, kur galėčiau įsilieti. Majamis – ideali vieta. 

Galiu daryti daug skirtingų dalykų ir tai nebūtinai turi būti gynyba, kamuolio perdavimas ar tritaškiai iš aikštės kraštų. Viskas bus gerai. Aš atliksiu daug dalykų“, – bendraudamas su ESPN sakė Iguodala.

Krepšininkas taip pat atskleidė, kad nekantrauja sulaukti kitos savaitės rungtynių su „Warriors“, tačiau prideda, jog ypatingų emocijų šis susitikimas jam neturės, mat su buvusiais komandos draugais jis palaiko nuolatinį ryšį.

„Aš jau buvau arenoje ir vis dar palaikome ryšį su visais vyrukais. Sužaidžiau daugiau nei 1000 rungtynių, taigi viskas susilieja“, – teigė Iguodala.

Paklaustas, ar jo debiuto galima tikėtis artimiausiose „Heat“ rungtynėse su Portlando „Trail Blazers“, Iguodala nebuvo 100 proc. tikras.

„Nežinau. Turime daug ką išsiaiškinti, aš kurį laiką nežaidžiau, tačiau šeštadienis žada būti labai gera diena“, – baigė puolėjas.

Komentarai:
Jsjjs
Grizzlis pateks i atkrintamąsias ir bus geras spju vis seniui i veida.Laukiu nesulaukiu😄
2020-02-09
+5
Atsakyti
knowtabte
https://badoo.red - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-02-08
-4
Atsakyti
Emma
Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki atvykę - http://getmeets.com
2020-02-08
Atsakyti
djgaffer
Kaip jis gali būti laimingas žaisdamas,jei žaidė paskutinį kartą per finalus,praeitą vasarą?🙂 Kalba nesąmones,kažkoks visai jau pasidarė kaip pensininkas.Už tai babkės toliau kapsi,ir ką tu jam padarysi.
2020-02-08
+7
Atsakyti
Šitas tai geras molis. Pats ahujielino, nenorėjo žaist, o dabar jau gera sugryžt. Matomai vaflis galvojo teks uz Grizlius art, o Heat kiti juodą darbą padaris.
2020-02-08
+3
Atsakyti
Anonimas
Sitas tai totalus klimaksinis senis. Baigus karjerai garantuotai isidarbins viename is sporto pokalbiu sou kur stums ant jaunimo.
2020-02-08
+25
Atsakyti
x
Totalus klounas. Pats pasirinko neprisijungti prie Grizzlies ir laukti virš pusmečio, kol bus iškeistas, dabar auką bando vaidinti.
2020-02-08
+21
Atsakyti
T-Mac
Tikiuosi duos jam žaisti džiaugiuosi del jo.
2020-02-08
-11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

54%
31,9
Pataiko: 31,9
Taiklumas: 53,6%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 40
Blogiausias pasiekimas: 18
Daugiausia pataiko: Jonas Valančiūnas