Karolis Tiškevičius, Jonas Miklovas ir Jonas Lekšas aptaria „Lietkabelio“ ir „Ryto“ pergales Europoje bei dar vieną keistą Eurolygos sprendimą.

Temos:

  • Įžanga apie kuro kainas (0:00);
  • Fantastiškas „Lietkabelis“ ir Željko skirtumas nuo Šaro (5:17);
  • Oreliko fenomenas (12:50);
  • Dešimtukas „Lietkabelio“ vadybai (19:10);
  • Gėda Panevėžiui (22:20);
  • Prisikalbėjęs Obradovičius (27:55);
  • Karti „Ryto“ pergalė (44:53);
  • Eilinis keistas Eurolygos balsavimas (57:23);
  • Labiausiai vertę Europoje pasikėlę krepšininkai (1:08:16).

Tinklalaidės audio įrašai pasiekiami „Podbean“, „Spotify“, „iTunes“ (taip pat ir iOS programėlėje „Podcasts“). Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

Tapti mūsų rėmėjais galite Patreon.com platformoje.

Audio įrašas:

Komentarai:
Bet paklausius Miklovo tai tikrai baisoka pasidaro, kai supranti, tarp kokiu lunatiku gyveni... Nu zmogus absooliuciiai uzgliucintas. Ta prasme toks vaizdas, net jei i jo kiema nukristu Amerikos bombike, jis jei liktu gyvas dar vistiek priklauptu prie Bideno klyno ir.....
2022-03-10
Atsakyti
Norejau jusu, kaip karo ir politikos ekspertu paklausti, ka manote apie tai? Cia minutes laiko Victoria Nuland kalbele. Paklausykit ir parasykit, ka manot?
2022-03-10
+2
Atsakyti
Tomas
Komunikacija Lietkabelyje nulinė.... O ziurovai Lietkabelyje nuo Kalnapilio laiku tie patys, kaip ejo 1000 i sporto rumus, taip tas pats 1000 eina i cido...Nori pritraukt žmonių dirbk... Jeigu net talismanas veziukas apiplyses vaiksto ir skundziasi kad naujos aprangos jam nepasiuna... Per pertrauka jokio uzimtumo, turi nosi krapstyti arba garde alu gert susigrudus...
2022-03-09
+11
Atsakyti
Greit einu
Taigi ne visi domisu tuo kasiu tam Panevezy... Gal vps zmonem ten kiti dalykai rupi ar domina... Jei pats cia kasio fanas nereiskia kad kiti taip pat... Wake up.. 😵
2022-03-09
+2
Atsakyti
visų pirma reklamos nulis. Jei nori nueiti į varžybas tai pats informacijos turi ieškoti. Visų antra bilietų kainos po 11eur. Už tiek aš geriau į kauną į eurolygą nuvažiuosiu.
2022-03-09
+7
Atsakyti
praeivis
Gaila Miklovo, ant kiek kasdieninės delfio ir lrt fašistinės propagandos praplautos smegenys. Dar kažkokie svaičiojimai apie "laisvą pasaulį". Laisvas pasaulis, tai čia turbūt tas, kur žmonės atleidžiami iš darbo bei kišami į kalėjimus už "neteisingą" nuomonę ir blokuojami "neteisingai" rašantys internetiniai puslapiai.
2022-03-09
-13
Atsakyti
GTR
Vilniuje pirmiausia žiūrovų pritraukite.....
2022-03-09
-2
Atsakyti
:)
pasidomekite kas dare didziausius sprendimus ir selekcija siai komandai :D o vadyba galetu bent atsidekodama padirbeti su sirgaliu pritraukimu...
2022-03-09
+11
Atsakyti
Galiausiai kai kuriems per teliką patogiau žiūrėti nei per covidus sedėti arenoje iš kurios antro aukšto sunkiai viskas matosi. Absoliučiai perspaudė BNews šias dvi dienas.
2022-03-09
+12
Atsakyti
As
Basketnews podkasteriai, pasakojat, kaip panevėžiečiai neina į areną. Gal parodykite pavyzdį? Siūlau Jums visiems draugiškai susirinkti (kiek Jūsų - 20) ir nuvykti į Panevėžį pažiūrėti Eurocup varžybų, taip parodysit pavyzdį, nes dabar sėdit ir žiūri varžybas per TV ir tai ne visada. Laukiam Jūsų bendros foto iš Panevėžio. Kaip sakoma, už kalbas reikia ir atsakyti ;)
2022-03-09
+38
Atsakyti
Marco
Tikriausiai klystu, pataisykit... Ar Cirkle K ir Orlen degalus pardavineja ne is Rusiskos nafos pagamintus?
2022-03-09
-11
Atsakyti
Dėl lietkabelio
Vyrai, atsakymas Jums: Ne, mums nėra gėda. Lietkabelis gal ir rodo rezultatus, viskas ok, bet..tokios susireikšminusios ir iš aukšto žiūrinčios klubo vadovybės požiūris turi keistis, klubas turi tapti miesto dalimi, gyventi miesto ritmu, o ne sėdėti pasikėlusiems ir klausti visų aplink, kodėl gi tie žmonės neina į areną?;) Į areną žmonės mielai ėjo, kai komanda buvo miesto dalimi, kai tas pats Ignatavičius su Mickevičium dirbo su panevėžiečiais, komanda buvo miesto dalimi.
2022-03-09
+10
Atsakyti
Atėjau paklausyti apie krepšinį, o čia apie politiką šneka.
2022-03-09
-5
Atsakyti
om
Del Serbu trenerio sutinku. Pats niekad, nebuvau rusofobas, ar pries rusus nusistates, bet karas Ukrainoje perzengia viska. Visa sirdimi tikiuosi, kad Ukraina atsilaikys ir kuo greiciau isivyraus taika. Tikekimes, kad suveiks sankcijos, ir kariniai veiksmai liausis. Ir smagu, kad lietuviai stipriai kiek kas gali, pinigais, ar daiktais, pareme Ukraina.
2022-03-09
+4
Atsakyti
Marco
Vyrai, tampate nuomones formuotojai, ir kartais reikia pasverti savo teiginius. Perspaudziate...
2022-03-09
+15
Atsakyti
om
Ta prasme geda?? Sorry, bet kad per daug tas nesveika. KIEKVIENO ZMOGAUS PASIRINKIMAS, ka veikti laisvalaikiu. Gal kazkam smagiau su savo vaikais leisti laika po darbu? Gal kazkas mieliau, pats eina pasportuot? Gal kazkam geriau gitara smagiau pagrot? Krepsinis yra eiline nereiksinga pramoga, ir sakyti, geda zmogui kuris neina yra daugiau negu nesamone.
2022-03-09
+27
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.