Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Septynis sezonus Vilniaus „Ryto“ aprangą vilkėjęs Steponas Babrauskas prieš savo buvusiai komandai lemiamas Europos taurės rungtynes neabejoja, jog Vilniaus klubas turi visas galimybes žengti į antrąjį Europos taurės etapą.

Buvęs komandos kapitonas sako, kad pergalės prieš Bursos „Tofaš“ receptas yra paprastas: šimtaprocentinis atsidavimas ir įnirtinga kova nuo pirmos iki paskutinės sekundės. 

Paklaustas kur šiame susitikime galėtų būti „Ryto“ rezervai, Babrauskas sako: „Nenoriu kalbėti apie kažkokius rezervus, tai yra trenerių reikalas. Tokiose rungtynėse labai svarbu, kad kiekvienas į aikštelę išbėgęs žaidėjas sužaistų savo žaidimą, atiduotų visas jėgas, išpildytų trenerio nurodymus ir komandos susitarimus. Ir nesvarbu ar jis turės tai daryti 2, ar 32 minutes. Esu tikras, kad komandos žaidėjai tai puikiai supranta“.

Ar žinojimas, jog pergalė yra būtina, negali pakišti kojos krepšininkams?

„Žinoma, vienus žaidėjus tokios situacijos motyvuoja, o kiti kartais gali perdegti. Visgi manau, kad „Rytas“ turi pakankamai patirties, žaidėjų, kurie ne kartą buvo panašiose situacijose“, – svarsto Babrauskas. 

Nesiimdamas lyginti „Ryto“ ir „Tofaš“ privalumų atskirose pozicijose, buvęs „Ryto“ kapitonas visgi išskiria vieną didelį Vilniaus komandos pranašumą. 

„Tai – namų aikštelė ir tribūnų palaikymas. Galbūt kai kam atrodo, kad sportininkų frazės apie namų sienų pagalbą yra viso labo standartinės klišės. Patikėkite manimi, taip tikrai nėra. Skanduotės, triukšmas, aktyvus palaikymas iš tikro užveda komandą, stumia žaidėjus į priekį. Todėl aš labai noriu pakviesti visus komandos sirgalius atvykti į areną.

Iki šiol niekaip negaliu pamiršti atmosferos, kurią „B tribūna“ prieš gerą savaitę sukūrė „Perlo“ susitikime su „Žalgiriu-2“. Tikiuosi, kad šiandien tribūnos bus dar triukšmingesnės dvikovoje prieš „Tofaš“. Nes atmosfera arenoje gali būti labai svarbia sudedamąja „Ryto“ pergalės dalimi“, – teigia S. Babrauskas. 

Bilietus į Vilniaus „Ryto“ ir Bursos „Tofaš“ komandų rungtynes platina „Tiketa“. Rungtynių pradžia – 19 val.

Komentarai:
Anonimas
Turbut Stepas taip pat tiki savo sansais sugrizti i Ryta
2019-12-10
+4
Atsakyti
Aurimas
VISI IR BUS :D Visi 568 - kaip ir visada :D
2019-12-10
+3
Atsakyti
Ramūnas
Visi sirgaliai turi būti arenoje - nors trečias aukštas ir vėl uždarytas bus..
2019-12-10
+5
Atsakyti
Zalia giria
Tai visi ir buna. Visi tie 500 su raudonom skiauterem ir dar keli tukstanciai gerokai per daug naiviu sirgaliu, vis dar tikinciu sugrisiancia Ryto slove. Visi kiti jau seniausiai realiai ivertino Ryto situacija ir nusisuko nuo sito pluduriuojancio sudo. Jau nebe 2009-ieji, kai klubas buvo valdomas drasiais ir protingais ejimais, o Kleiza buvo gerbiamas visuomenes veikejas. Kaip viskas apsiverte vos per 10 metu, Dieve, Dieve...
2019-12-10
+1
Atsakyti
Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki atvykę - http://getmeets.com
2019-12-10
-5
Atsakyti
Lopinis
Tas bebras nusipeza.
2019-12-10
+4
Atsakyti
Antanas
ryto atletai snd isprie.vartaus turku kebabus
2019-12-10
-6
Atsakyti
Karma is a bitch
Sitas krepsinio klounas pries kiekvienus lkl finalus irgi prognozuoja sekme raudonai parodijai pries Zalgiri nors visi normaliai mastantys zino kad sansu laimeti absoliuciai jokiu.
2019-12-10
+10
Atsakyti
Saunuolis Stepas
Pirmyn Vilnieciai
2019-12-10
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.