Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) Las Vegaso Vasaros lygoje debiutavo lietuvis Gilvydas Biruta. Denverio „Nuggets“ (1-0) marškinėlius vilkėjęs puolėjas pelnė 9 taškus, o jo komanda 86:71 (24:15, 19:21, 23:15, 20:20) nugalėjo Atlantos „Hawks“ (0-1) ekipą.

18 min. aikštėje praleidęs Biruta realizavo visus 4 mestus dvitaškius ir 1 baudą. Taip pat 24-erių metų 203 cm ūgio puolėjas atkovojo 1 kamuolį, 2 kamuolius perėmė, blokavo 1 metimą ir 2 kartus prasižengė.

„Nuggets“ gretose žaidęs septintasis šio sezono NBA naujokų biržos šaukimas Emmanuelis Mudiay prie įtikinamos pergalės pridėjo 11 taškų ir 5 atkovotus kamuolius.

Tuo metu „Hawks“ marškinėlius šiame mače vilkėjo praėjusį sezoną Vilniaus „Lietuvos ryte“ praleidęs Mike'as Moseris. Jis per 13 min. pelnė 2 taškus (1/4 dvitaškiai), atkovojo 3 kamuolius, 1 kamuolį perėmė ir atliko rezultatyvų perdavimą.

Gražus Birutos dėjimas:

https://youtu.be/kkvSC4c1OwA

Efektingiausi mačo epizodai:

https://youtu.be/RUdTH8g-pag

Komentarai:
nu gal ne sias metais bet kitais
2015-07-15
+5
Atsakyti
Vietoj Songailos i Zalgiri
2015-07-12
+15
Atsakyti
lukas
krc manau pavyks gal
2015-07-12
+1
Atsakyti
aaugio tai labai truksta kaip pf, europoj is bedos dar galetu bandyt zaist, bet nba jokiu sansu


Už tai galėtų žaist kaip centras, dabar gi populiarūs tokie žaidėjai. Nežinau ar jis greitas, bet tikiuosi taip, tai va, tiks :))
2015-07-12
-4
Atsakyti
aa
ugio tai labai truksta kaip pf, europoj is bedos dar galetu bandyt zaist, bet nba jokiu sansu
2015-07-11
+5
Atsakyti
gintas
galejo kazlauskas biruta pabandyt
2015-07-11
+5
Atsakyti
chs chaKa jus cia teorijas kuriat nei mate nei zinot zmogaus galimybes. Konferencijoj jis labai galingoje zaide. Is 10ties komandu, 4-5 buvo realios pretendentes i march madness. Universalumo sociai, potencialas miziniskas. Nezinot tai nesireiskit.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Pritariu, Biruta kaip PF tai neeilinio atletiškumo kaip baltasis.
2015-07-11
-4
Atsakyti
zone to bi daddy 3000
Auksines rinktines neiveike ir vienmeciai

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-11
+7
Atsakyti
chs cha
Ka jus cia teorijas kuriat nei mate nei zinot zmogaus galimybes. Konferencijoj jis labai galingoje zaide. Is 10ties komandu, 4-5 buvo realios pretendentes i march madness. Universalumo sociai, potencialas miziniskas. Nezinot tai nesireiskit.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-11
-2
Atsakyti
nu jo beda, kaip ir Gudaicio, metimas. Vis tiek jis krepsinyje nera labai jau aukstas, net ir lengvu krastu apsciai tokio ugio, o pagal stiliu tipiskas centras. Kad lostum sunkiu krastu, reikia kad bent jau laisvas, is statiskos padeties, sumestu tritaskius padoriu taiklumu. Aisku, buna isimciu, kaip Drummondo-Monroe duetas Detroite su dviem lauztuvais is po krepsio, bet tada jau reikia turetu kazkokiu ypatingu skillsu po krepsiu, kaip anu dvieju atletiskumas
2015-07-11
-2
Atsakyti
vaflius
2.03m ugio bet kokia jo pirma pozicija? Kaip bebutu tuokiu duomenu zaidejas nemanau kad bus eilinis LKL zaidejas. Turetu zaisti Europos Taures Komandoje (buti rinktines rezervu, o kas ten zino gal ir kazko rimciau)
2015-07-11
+3
Atsakyti
kirvis
to dady

na kansas univeras zaide stipriam divizione,o gilvydo komanda neaisku kokiam.tas pats mockevicius is ncaa lose tenai ir stampavo dvigubus dublius,bet pries amerikiecius nieko neparode nes irgi lose silpnam divizione.taip kad nekliedek kad is n-tojo diviziono paimtas zaidejas jau gali eit i zalgiri.va Pocius lose stiprioj komandoj,ji iskart po univero ir paeme Zalgiris,ir tikrai neprasove.
2015-07-11
-1
Atsakyti
kirvisto big dadykam zalgiriui toks veikejas?ncaa pilna uz ji geresniu,nekalbant jau apie tuos kurie ragavo profesionalo duonos.jis net univere lievam divizione nieko ypatingo nedemonstravo,tai uz ka ji turetu imt rimtos komandos?uz tai kad zemo lygio turnyre imete keleta tasku?


Kansas universitetas visiski vaikai 18-20 metu vieno universiteto,iveike Lietuvos profesionalus 20-24 metu amziaus i vienus vartus....tai jo tie 6-7 taskai USA universitete tai tai pat kaip pelnyti 20 tasku LKL varzybose......nees USA universiteto komandos visa galva aukstesnio lygio uz LKL komandas,ka irode ir Kansas universitetas,kuris i vienus vartus suvare zymiai vyresnius Lietuvos profesionalus
2015-07-11
-1
Atsakyti
kirvis
to big dady

kam zalgiriui toks veikejas?ncaa pilna uz ji geresniu,nekalbant jau apie tuos kurie ragavo profesionalo duonos.jis net univere lievam divizione nieko ypatingo nedemonstravo,tai uz ka ji turetu imt rimtos komandos?uz tai kad zemo lygio turnyre imete keleta tasku?
2015-07-11
Atsakyti
to big
Nu manyciau zalgiris yra eurolygos vidutinioke.. tai europos mastu zalgiris elitine komanda... tai kad ziurek I savo rytsudi ir mastyk kokiam lygi jis yra

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-11
-4
Atsakyti
red machineNieko realiai tai neirodo,gal tik verte kiek pasikels pries pasirasant kontrakta su kokia europos vidutinioke..rezultatai universitete ganetinai kuklus todel tik naivuoliai gali tiketis kad jis iskart prasimus i nba--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


su europos vidutinioke??tai o kas yra zlagiris pagal tave??ne europos viduinioke?
2015-07-11
+6
Atsakyti
Na sitas butu Lietuvis geras zlagiriui,bet per sveikas ir per jaunas yra....kai bus sulauzytas ir niekam nereikalingas,kaip Kleiza,Pocius,ar kalnietis....tada reikia griebti ji......taip kad laukiam kol jis niekam nereikalingas bus ir gaus kokia rimta trauma arba kai bus 35 metu senis...kitu atveju zlagiriui be sansu ji isigyti
2015-07-11
Atsakyti
red machine
Nieko realiai tai neirodo,gal tik verte kiek pasikels pries pasirasant kontrakta su kokia europos vidutinioke..rezultatai universitete ganetinai kuklus todel tik naivuoliai gali tiketis kad jis iskart prasimus i nba

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-11
+7
Atsakyti
o
Biruta jau pasirases su Zalgiriu,neoficiali info.
2015-07-11
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.