Philas Jacksonas norėtų sugrįžti į NBA, tačiau treniruoti komandos nenori
Philas Jacksonas norėtų sugrįžti į NBA, tačiau treniruoti komandos nenori
Nuotr. Reuters-Scanpix
Legendinis treneris Philas Jacksonas JAV žiniasklaidai patvirtino, kad artimiausiu metu gali grįžti į NBA. Tiesa, ne į vyriausiojo trenerio postą, o į klubo valdybą. Garsusis strategas prisipažino vedantis derybas su keliais NBA klubais. 

„Buvau susitikęs su keletu žmonių, kurie man siūlė įdomias pozicijas, tačiau kol kas nenusprendžiau, ką norėčiau veikti, – tvirtino Jacksonas. – Manimi domisi trys-keturi klubai, tačiau kalbamės ne apie trenerio darbą.“

Jacksonas tvirtino, kad jį domintų galimybė tapti komandos „vystytoju“. Strategas norėtų pats komplektuoti ekipos trenerių štabą bei pasirinkti kitus komandos krepšininkams talkinančius asmenis. 

67-erių Jacksonas šio sezono pradžioje galėjo grįžti į Los Andželo „Lakers“ komandą, kai ši atsisveikino su Mike'u Brownu, tačiau derybos nutrūko ekipai pasirinkus Mike'o D'Antoni kandidatūrą. 

2011 metais NBA palikęs Jacksonas būdamas treneriu iškovojo 11 NBA čempiono žiedų. Dar du jis pelnė žaisdamas krepšinį. 

Paklaustas ar kada nors ateityje norėtų grįžti prie komandos vairo, Jacksonas pareiškė: „Tokios galimybės labai menkos arba jų apskritai nėra.“

Nepaisant griežtos Jacksono pozicijos, pastaruoju metu JAV žiniasklaida mirgėjo pranešimais, kad garsųjį strategą į savo gretas norėtų pasikviesti Bruklino „Nets“, Portlendo „Trail Blazers“ ir Sakramento „Kings“ ekipos. Jacksonas buvo siejamas ir su Klivlendo „Cavaliers“ klubu, tačiau šis prieš kelias dienas sukirto rankomis su Brownu. 

Iš Jacksono pranešimų socialiniame tinkle „Twitter“ galima neabejoti, kad treneris yra pasiilgęs krepšinio ir bendravimo su žaidėjais, treneriais bei komandų vadovais. 

Manoma, kad strategas norėtų tapti vieno NBA klubų prezidentu ir priimti sprendimus tiek komplektuojant komandą. Patarimais jis talkintų ir ekipos treneriams. Panašų vaidmenį Majamio „Heat“ klube užima buvęs garsus NBA strategas Patas Riley.

Komentarai:
Ar kas nors turite patirtimi su šioje svetainėje http://tipstersplace.com/tipsters
2013-04-27
+2
Atsakyti
Lietuvos_Rytas_Forever
Liuks. :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-04-26
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.