Detroito „Pistons“ pratęsė sutartį su puolėju Walteriu Herrmannu. Sutarties sąlygos neatskleidžiamos.

Argentinietis į Detroitą atvyko pernai, po mainų su Šarlotės „Bobcats klubu. Tada Šarlotės ekipa gavo Nazrą Mohammedą, o „Pistons“ – Herrmanną ir Primožą Brežecą.

„Walteris pasižymi puikia darbo etika ir įrodė, kad gali įnešti indėlį į pergales“, – teigė „Pistons“ prezidentas Joe Dumarsas.

Per 28 rungtynes Detroito sudėtyje Herrmannas aikštėje vidutiniškai praleisdavo 7,1 min., pelnydavo 3 ir atkovodavo 1,3 kamuolio.
Komentarai:
daah
nu man pwz pow , kada tos naujienos atejna , nei si naujiena swarbi nei ka kad ja zinot ta pacia diena , tai jei tu wisas naujienas suzinai kituose portaluose , butina tau cia lyst ir stebetis kad jie weluoja ?
2008-08-12
-3
Atsakyti
Na istikruju truputi grybauja Basketnews. Sita naujiena jau tirkai pasenusi.
2008-08-12
+7
Atsakyti
boratas
o tau idomu? as ne cia, as visur lankausi, nes kasi megstu, todel atsistebeti negaliu, kaip galima taip grybauti, o jiems kritika px, kaip matau, kaip ir tau pvz, tau juk turbut irgi geriau, kad taip grybautu, nei paciam sugedinti ir tiketis, kad pasitaisys?
2008-08-12
+7
Atsakyti
daah
nu gi diewe mano , ko tada tu cia lendi as nesuprantu , jej nepatinka kaip pateikiamos naujienos, tai ko wis grizti ir kalbi cia tai ko mums neidomu ?
2008-08-12
-1
Atsakyti
boratas
nu ir vel gal boratas stumia be reikalo ant basketnews:D tai atsakys man kas nors, kaip sugebama rasyti tokias senienas? kodel nesugebama parasyti tada, kai kiti portalai paraso? kazkokios nesamones cia vyksta:D
2008-08-12
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.