Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Lietuvos futbolo čempionate kasmet vis tvirčiau rungtyniaujantis ir šalies lyderiams įkandin sekantis „Kauno Žalgirio“ futbolo klubas stiprina savo valdymo sistemą. Prie jos prisidės ilgametis žalgirietis Mantas Kalnietis.

Mantas Kalnietis

Mantas  Kalnietis
Pozicija: PG
Amžius: 33
Ūgis: 196 cm
Svoris: 89 kg
Gimimo vieta: Kaunas, Lietuva

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo auklėtinis šiuo metu vis dar tęsia profesionalaus krepšininko karjerą Krasnodaro „Lokomotiv“ klube, bet jau galvoja apie ateitį po jos.

Futbolui nuo vaikystės neabejingas 33-ejų metų kaunietis prie klubo gerovės prisidės savo užsienyje rungtyniaujant sukauptomis žiniomis bei kontaktais.

„Nuo vaikystės buvau didelis futbolo gerbėjas, o būdamas Lietuvoje visada stengiuosi apsilankyti rungtynėse. Jau kurį laiką rungtyniaudamas užsienyje domėjausi kaip yra valdomi klubai, kaip jie veikia ir džiaugiuosi, kad turėsiu galimybę prisidėti prie gimtojo miesto komandos.

Ateinu ne į bet kokią organizaciją, o į „Žalgirio“ sistemą, kurios darbo principai ir vertybės man yra puikiai pažįstamos“, – naujus savo karjeros vingius komentavo Lietuvos rinktinės narys.

Per savo karjerą Kalnietis užsienyje rungtyniavo ne tik Rusijoje, bet ir Italijoje bei Prancūzijoje. Visos šios šalys taip pat garsėja giliomis futbolo tradicijomis, su kuriomis tituluotas žaidėjas spėjo susipažinti.

„Labai malonu, kad Kaune po truputį yra kuriama ne tik stipri reprezentacinė komanda, bet ir visa sistema už jos, pradedant nuo vaikų futbolo. Vis tik, užsienyje esu susipažinęs su daugybe itin gerų pavyzdžių, kuriuos bus galima pritaikyti ir Lietuvoje“, – svarstė krepšininkas.

„Turime stiprią krepšinio komandą, ateityje turėsime modernią ir visus standartus atitinkančią futbolo infrastruktūrą. Norime, kad sporto gerbėjai sausakimšai užpildytų ne tik „Žalgirio“ areną, bet ir po renovacijos atnaujintą stadioną. Dėl šių priežasčių klubo tikslai su kiekvienais metais auga ir kartu su klubo vadovais stengsimės tų tikslų siekti“, –  tęsė į futbolą žengiantis Kalnietis.

Daugumoje šio sezono „Kauno Žalgirio“ futbolo komandos rungtynių apsilankęs Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kapitonas jau yra numatęs ir pirmuosius savo darbus. Pagerėjus situacijai pasaulyje yra planuojamas susitikimas su Rusijos „Premier“ lygoje sėkmingai rungtyniaujančiu ir pagrindiniuose UEFA turnyruose nuolat dalyvaujančiu „Krasnodar“ klubu bei jo akademija.

Komentarai:
Galvos skausmas
idomu kur teks ikisti Jankuna su Milakniu?
2020-08-15
Atsakyti
Ko noret
Kai futbola ir toliau eis valdyt tokio tipo zmogelei tai tas futbolas ir gules dugne, juk visiem jau aisku kad ner mokanciu pas mus valdyt futbolo komanda kad ji kiltu, gal vaziuojam i uzsiwni stazuotis? Gal samdom uzsieniecius mokomes? Ai ne svogeriaujam ir tiek ziniu
2020-08-13
-5
Atsakyti
Nieko tokio
Dar 5metai ne viena svogerizmo atveji isgirsim o tada jau iseisim i gatves kaip belarusai, nes kaip kovot su tokia neteisybe? Yra zmoniu dirbanciu ismananciu darba iki apsisikimo siekianciu tokiu poziciju cia spragtelejo pirstukais or yra, as pvz domiuosi krepsiniu, gal kas nori mane pajungt i kokio klubo valdyma kad ir nkle? O kodel ne?kaunas tai isvis ten baisiau nei baisu, samdomi zmones be kompetencijos uz mokescuu moketoju pinigus,noretusi pamatyt zalgirio finansines ataskaitas, jui deklaruojama, skaidrumas visos lietuvos komanda, tuo labiau ir mokescius mokam, parodykit kaip isnaudojat, jei viskas grazu ir auga liux tik paplosim, jei nerodoma tai atsakymas aiskus, yra tai kas nevisiem leidziama matyt
2020-08-13
+1
Atsakyti
dJgaffer
Kam to reikejo Mantai???!!!
2020-08-13
+3
Atsakyti
ZB
kaip kalnas nusirito.. dabar bus pr\'o kaip su saboniuku
2020-08-13
-4
Atsakyti
Cola
Kalnietis per savo durnas ambicijas visa shuda uzvers ant Zalgiriuko, bijau, kad motiejunas tikrai susijes su lff, daug girdejau is ivairiu zmoniu apie tai
2020-08-13
+13
Atsakyti
Kindziulis
Bet kaip Bičkauską nuleido Motiejūnas. Ale taip nesigirdi, kad nė pypt. Jau kašiorai ir futbolą perima, jau visai Laimį nuo lovio nustūmė. Ale jis taip žavėjosi Motiejūno super truper vadyba, kaf dabar pats ne ant galinės sėdynės atsidūrė, bet jau į bagažinę stumiamas. Va taip ir būna gyvenime, atstūmei tikrus draugus, va dabar graužk morką su baronka. Tuoj Motiejūnas palieps šokti valsą ir tūpčios Laimiukas krepšinio kamuplį žongiruodamas.Tiesiog gražiai gražu koks gudrus Motiejūnas su valdiškais pinigais ir chaliavai gautu mokesčių mokėtojų turtu. Vsio zakono, gospoda, kokie klausimai?
2020-08-12
Atsakyti
Krivulė
Bet kas darosi su tuo futbolu Lietuvoje. Kažkoks iškrypimas, vienas su kitu susiję, ateina tvarkyti kažkokį valdymą, kalba apie nieką, nepamini ką darys, kaip darys, koks investicijų dydis ar panašiai, kokią naudą gaus bendruomenė. Bet ne tvarkys valdymą, jis ką valdymo specialistas, turi kompetencijas, patirtį, specialias universitetines žinias, nu neeee, o bet kam to reikia kai tvarkys mokesčių mokėtojų pinigus ar tam reikia proto, kompetencijų, nu ne, TVARKYS... Siaubelis tas žentelis A.Butkevičiaus LFF vadinamo viceprezidento, kuris sugriovė LT futbolą, ogi kartu tvarkys. Va taip studentai, mokykitės...
2020-08-12
+12
Atsakyti
Smirda Kaunas
GEDA! Svogeriu krastas - jo uosvis lff viceprezidentas!
2020-08-12
+16
Atsakyti
hmmmm
graži romantiška istorija būtų, bet žiauri smarvė hummel\'io. Negi taip greit nuskandins ir šitą komandą lietuvos futbolo purvynas.....
2020-08-12
+18
Atsakyti
Hm
Nei žinai kokia jo alga bus nei ką. Žalgiris nesišvaisto pinigais, tai yra bene profesionaliausias krepsinio klubas Europoje.
2020-08-12
-12
Atsakyti
Anonimas
miriau iš juoko
2020-08-12
-4
Atsakyti
uz zalgiri
per kilometra smirda nuo kaviansko svogerizmo..negavo vietos krepsinio klube(matyt paruosta Jankunui) tai priglaude futbole.cia jau kaip sakant svogerizmas at his best-uosvis LFF viceprezidentas, Motiejunas draugelis. Mantukas beziuredamas cempionu lyga matyt prisiseme baisiai daug patirties klubu valdyme ir dabar jau turbut atras naujus messi ir ronaldo uz kapeikas.jei tai butu privatus klubas kuris nesulindes i biudzetine kisene,tai daryk ka tu nori,o dabar vaizduoja supervadybininkus sededami ant savivaldybes padsoso.nuimk parama ir jie per metus bankrutuos
2020-08-12
+8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.